-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is ábránd a mai civilizációs térben a telemetriétlanság!
Nem is vágyok ennek az eljövetelére mostanában. Mostanában egyre többen húznak el a civilizációból, hogy nomád körülmények között éljenek...de persze ennek haladásáról blogot vezetnek meg online shopban árulják a blogjaikban dícsért túlélő ketyeréiket.
(#14098) tvamos
AWS-ben már ezer éve tudsz online OS-t használni, jó nem ugyanaz, de ha valaki már online van valamilyen szinten, akkor ő már online van...
Ja meg aztán akarhatok én telemetriátlan lenni...pár hete elmentem melózni, a cégnél első dolog volt mindenféle appok felrakatása telóra, Teams, Outlook, Nexon, etc., minden komm ezeken keresztül valósul meg, pedig nem irodai meló és a nap nagyrészében fizikailag is lehetetlen bármiféle eszközt magunknál tartani. Többnyire hajnalban jönnek az online elvégzendő képzések is peoplecloud-ba! De belenyugszom, hogy ne haljatok éhen!
nem logisztika
Ha most tegyük fel PinePhone-om van, akkor mit csinálnék?
Amúgy meg Boldog Halloween-t belétek! HelloWin helyesebben....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest