Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
growler
üzenetére
nem tudom megmondani, mivel kombinált egy kicsit a dolgokat. ilyen variánsban még nem próbáltam ki. két 1Gb-os modult használok és tesztelek. Úgy tapasztalom, hogy 2 óra után elő tud jönni ez a gond, lehet több is. Annyi volt az újdonság, hogy volt, hogy a kép eltűnt egy pillanatra, elsötétült a kép. Ilyen nem volt az elöző alaplapon észlelhető, vagy nem vettem észre. a két ramot tisztán látja a fenti parancs és h-top is mutatja. se az alaplap se a processzornál nem látom, hogy mennyi memóriát tud kezelni, mivel nem mondtam és el is figyeltem, 5GB-nak kellett volna lenni 4slotban, mivel az egyik ram (erre is gyanakszok hogy gond lehet vele) 2Gb-os. gyanakszom, mivel látja a rendszer ezt a 2GB-os modult, de érdekes mód, ha csak együdül van a gépben, úgyan úgy leáll random a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon