- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Mert az itt kell.
Ezt értem. De amúgy hogyan szűrik ki, ha egy rendszergizda síkidióta? Vagy fasza a papírja és jöhet....ja előtte persze szűri a HR-es, aki hasonlóan semmiféle szakmai kompetenciával nem bír. Persze ilyesmiről már anno beszéltünk. Ezért ül a legtöbb pozícióban idióta, mert felette is olyan áll, persze hogy felvesznek még több idiótát, hiszen ki ül le vele valódi beszélgetésre? Az OK, hogy a HR-es vagy a portás végez egy előszűrést.
Dehogynem kell. Ha a szakmájában akar dolgozni akkor tanulja meg a nyelvet. Nem egy nagy elvárás.
Ez egyébként jogos elvárás, de én csak meghajtó beszerelő akarok lenni, ehhez nem kell középfokú. Én is simán megértetném 30 kínaival, hogy mit kell csinálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja persze pékségbe mehet az analfabéta, valamit majd csak kever a tésztába!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rowon