- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Videós, mozgóképes topik
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #13279 üzenetére
Mert az itt kell.
Ezt értem. De amúgy hogyan szűrik ki, ha egy rendszergizda síkidióta? Vagy fasza a papírja és jöhet....ja előtte persze szűri a HR-es, aki hasonlóan semmiféle szakmai kompetenciával nem bír. Persze ilyesmiről már anno beszéltünk. Ezért ül a legtöbb pozícióban idióta, mert felette is olyan áll, persze hogy felvesznek még több idiótát, hiszen ki ül le vele valódi beszélgetésre? Az OK, hogy a HR-es vagy a portás végez egy előszűrést.
Dehogynem kell. Ha a szakmájában akar dolgozni akkor tanulja meg a nyelvet. Nem egy nagy elvárás.
Ez egyébként jogos elvárás, de én csak meghajtó beszerelő akarok lenni, ehhez nem kell középfokú. Én is simán megértetném 30 kínaival, hogy mit kell csinálni.
Ja persze pékségbe mehet az analfabéta, valamit majd csak kever a tésztába!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest