Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ez van, szerintem megéri vele szüttyögni, mert később kamatozik.
Nem is kell messzire menni példáért, most te szolgáltattad. Komplett DE-n nem megy a screenshot alkalmazásuk. Közben én erre ilyen 14-100 KB-os kis CLI alkalmazásokat használok, 0 függőségük van, forráskódból 1-2 mp. alatt fordulnak, scrot X.org-on, grim Waylanden, egy pálcika WM-ek konfigjába billentyűre bedrótozott saját script hívogatja ezeket felparaméterezve, így gombnyomásra disztrótól és display protokolltól független megoldásom van. Kicsit kellett vele dolgozni, de nem volt szörnyű nehéz, 10 évre előre meg van oldva ez a kérdés is, így nekem nem kell pávát röptetni. Főleg ha ezt a nálam túlélő egy-két Qt-s szutykot meg egyebet még dobni tudom, akkor már azokat se.
Félre ne érts, jó a Spectacle, sokat tud, de bloat. Nekem általában az kell, hogy egész képernyőről legyen egy png screenshotom. Arra bőven elég egy CLI tool, ráadásul ezek is nagy tudásúak, ha máshogy paraméterezed fel, ezek is tudnak csak alkalmazás ablakáról, kijelölt területről, késleltetve, egérkurzort ki/bekapcsolva, stb. screenshotokat is, ha arra van igény. Eleve screenshotra sincs nagy igényem, szökőévente egyszer kell, mert megint visszatérünk a bűvös körbe, hogy mivel javarészt CLI/TUI megoldásokat használok terminálban, azoknak a szöveges kimenete könnyen exportálható, kivágható plain text-be, és nem igényel grafikus megörökítést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bluetooth hangszórók
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Cyberpunk 2077
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon