Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
Frawly #12913 üzenetére
Köszönöm,
de leírtam az általad hiányolt dolgokat.
itt e #12877J.C.G.
Mint írtam a lapom támogatja windows-on szoftveresen a fordulatszint szabályozását, tök jól működött. Gigának a saját szoftvere
[Driver] terén meg sok választásom nincsen, szerintem vagy maradok linuxon vagy win7Már az se zavar ha 10-es menne fel.
Ami a zárt rendszert illeti, van amibe nem sok választásod van. A Bryton egy kerékpáros GPS óra és tudomásom szerint mindenki windows függő, de "olcsón" ami 25e Huf nincs sok választásom. Kell vagy se, kb. ennyi. Wine nem sikerült szóra bírnom amikor utoljára el akartam indítani egy játékot és a több időt nem akarok beleölni. Ha nem működik csak macera által, ahhoz nincs sok türelmem. Telefonom (honor8) szoftvere is win függő. Milyen telót vegyek?
Holnap jön egy új kuckó a saját gépemnek és akkor talán még csendesíteni tudok azon a zajgépen is a saját régi házammal.
ui.: Köszönöm, hogy segíteni próbálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest