-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Xed jól néz ki, köszönöm, ha ctrl/shift-insert is a helyén van, hurrá, tonnás teher zutty le
Még egy apróság. Ahogy néztem blogokat, külön tabokon nyit meg file-okat. Lehet úgy konfigolni, hogy egy ablak - egy file, és mindig új ablakot nyisson? Engem nem zavar, ha ott egy tab fül, egészen addig, amíg ablakonként maximum csak egy van belőle
A weben fellelhető anyagokban erre a kérdésre én nem találtam meg a választ.@Frawly:
Valószínűleg nem kötelező szeretni. Ne használd, ha neked nem tetszik. De ha már azon érdeklődsz, ugyan mivégre, nekem például éppen pain-point egy olyan plain text editor megléte, és szerintem mások is vannak vele úgy. Nem lehetetlen, hogy a mi kedvünkért erőltetik. Peace & Love.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PlayStation 5
- YouTube
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A weben fellelhető anyagokban erre a kérdésre én nem találtam meg a választ.
Rowon