-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
ubyegon2 #12697 üzenetére
Xed jól néz ki, köszönöm, ha ctrl/shift-insert is a helyén van, hurrá, tonnás teher zutty le
Még egy apróság. Ahogy néztem blogokat, külön tabokon nyit meg file-okat. Lehet úgy konfigolni, hogy egy ablak - egy file, és mindig új ablakot nyisson? Engem nem zavar, ha ott egy tab fül, egészen addig, amíg ablakonként maximum csak egy van belőle
A weben fellelhető anyagokban erre a kérdésre én nem találtam meg a választ.
@Frawly:
Valószínűleg nem kötelező szeretni. Ne használd, ha neked nem tetszik. De ha már azon érdeklődsz, ugyan mivégre, nekem például éppen pain-point egy olyan plain text editor megléte, és szerintem mások is vannak vele úgy. Nem lehetetlen, hogy a mi kedvünkért erőltetik. Peace & Love.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest