- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Fujifilm X
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2 #10510 üzenetére
Laikusnak tartom magam, igy ezzel semmi gond nincs
Pontosan azt kaptam en is ami a piros sorban van, lenyeg az, hogy megtehettem mert sikerult
Szo se nincs arrol hogy nem ertenek egyet "a mindenki által jónak tartott módszerrel", csupan megdobbentett, hogy ez igy van, es mint irtam nehany kattintas tavolsagra van ez....nem, nem tervezek igen gyakran szerkesztgetni /home-on kivuli filekoat, de amig gyakrolok ezen addig siman megeshet, majdcsak figyeld meg milyen kerdesekkel fogok meg jonni es szerintem a valaszok a /home-on kivuli fileok szerkeszteseben lesznek+++
ezzel szerintem nem vagy egyedul, jomagam is eltem abban a vilagban, amikor emberi kapcsolatokkal kommunikaltunk ...persze, hogy off - mint ahogy az emberi kapcsolatok is azok
en sem tanultam infomatikat, hogy is mondjak, autodidakta modon tanultam...akkoriban en ugy mentem a szuvbe dolgozni kozepiskola utan, hogy egyszeruen erdekelt....es felvettek, eloszor operator voltam nagygepeken, majd "fel"kerultem a programozasi osztalyra, miutan tonkravagtam az IMB4361-et azzal, hogy C64 programokat masoltam a szalagokramentes gyanant - csak nem neztem, hogy mire masolom, termesztesen egy ertekes szalag volt, amin anno a fuszert nevu nagy vallalat berezese volt ...uppsz
Azok utan buntibol el kellett mennem progamozni, majd hagytak tanulni pascalul es clipperula tobbit viszont mar nem irnal le, mert a sok offrom meglehet masokat bosszant
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Path of Exile (ARPG)
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged