- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
sziasztok!
egy alábbi kérdésem lenne:
egy asus eepc 1000hd netbookra milyen liunuxot ajánlanátok ami egyszerű(olyannak aki előtte windows használt annak is könnyen megtanulható,kezelhető), és gyors?
netezés,filmezés,zenehallagatás kb ennyire lnne használva!adatok:
Intel® Atom N270( 1.60 GHz)
1gb ddr2 ram
160GB HDD -
flash-
veterán
válasz
herdsman12 #38438 üzenetére
Debian Jessie lxde akkor gondolom ez már nem next gombos telepítős hanem bonyolultabb?
-
flash-
veterán
üdv emberek
teljesen kezdő vagyok linux téren ,de egy kis segítségre lenne szükségem:adott egy asus eepc 1000hd netbook(800 mhz,1 gb ram)
erre keresnék egy olyan linux változatot ami jól futna, könnyen lehetne használni.
hogy mire használnám a gépet?
net,pdf olvasás, word-excel dokumentumok megnyitása,filmnézés. -
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy a gyakorlatban mi a különbség egy debian linux és egy ubuntu linux között?
sok álláshirdetésben láttam feltételként az alapos(jó),linux ismeretet,
egyszer valaki azt mondta hogy ha linux ismeretet akarok akkor debian linuxxal ismerkedjek.
Nem tudom hogy valóban helyén álló e ez a dolog ?mit tanácsoltok?
bőven elég valami más linux is?ha igen melyik?
-
flash-
veterán
válasz
ViZion #13304 üzenetére
na igen innentől kezdek félni hogy a particio tologatás,babrálás következtében eltünnek a pótolhatatlan adataim,képeim...
soha senki nem merte még egy fórumon sem bizton állitani hogy ettől nem fognak elszállni az adatok.mindenki egyből azzal jön hogy kezdjem biztonsági mentéssel.
De azért aki csinált már ilyet csak tudja hogy milyen negatív következményei vannak nem?
vagy senki sem ért ehhez? -
flash-
veterán
válasz
sh4d0w #13296 üzenetére
van két particióm c(azon van a windows)és d amin vannak képek,fontos dolgok.
lehet e a linuxot a d-re tenni úgy hogy semmi adat ne sérüljön a d meghajtón?vagy nagyon fontos hogy a particio elején legyen a linux?vagy lehet azt hogy most van a d meghajtón 700 gigányi fájl,és hogy a szabad területre telepítsem? -
flash-
veterán
érdeklődnék hogy win7 mellé lehet tenni linuxot?másik meghajtón legyen?
nem akadnának össze?
olyat könnyen meg lehet oldani hogy inditásnál jöjjön be egy választóképernyő hogy most linux vagy win7 jöjjön be?
mennyire nehéz lenne megoldani?
ez a wubi jó megoldás? -
flash-
veterán
Üdvözletem minden linuxosnak!
Teljesen kezdő vagyok linuxban,még sosem láttam linuxot,de windows xp-s pc-mre szeretnék xp mellé egy linuxot is telepíteni,hogy megismerjem ezt az operácíós rendszert.
Szeretném megismerni,mert sok állásajánlatnál látom hogy linux felhasználói szintű ismerete,stb...Itt jön az első kérdés,hogy ilyenkor melyik linuxra gondolnak?van sok fajta...Uhu,ubuntu,meg még mittudom én milyen
szóval ha ilyen álláshirdetést látok,melyik linux elsajátítása ajánlott?és a másik kérdés pedig az hogy hogy tegyem fel az xp mellé?
szeretném ha segítenétek,elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Konteó topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest