- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pgraph #54595 üzenetére
Bocsi, kicsit félrement ez a dolog. Annyi a lényeg, hogy rákérdeztél és mondtuk, hogy itt a látogatottabb topikokban nem használja senki, igy valószínű, hogy nem fogunk tudni segíteni, ha elakadsz. Az itt elterjedtebbnek tűnő Ubuntu variánsokkal és származékaival kapcsolatban viszont talán jobb eséllyel kapsz választ a kérdésedre!
Egy igen komoly segítség már mindjárt a Téma összefoglaló!
-
válasz
Pgraph #54591 üzenetére
Lehet, hogy neked be fog jönni, aki elsőre használj, annál nincs kizárva. A Linux Mint a legfelhasználóbarátabb sokak szerint, csak hát nem magyar fejlesztésű.
A bP azt írja, magyar fejlesztésű, ezzel csalogatja az embereket, de aki megkérdezi, melyik alkotóelem a magyar.....igazából minden ilyen összerakott disztró nemzetközi, nincs ilyen vagy olyan. Vagy szerinted a bP kernele meg a többi alap alkotóeleme magyar, nem ugyanazt használják, mint a többi disztrófejlesztő csapat? Legfeljebb a többi nem agresszíven nyomul, nekem az nem szimpi még a bP-nél, hogy nem csak az Ubuntu és társait gyalázzák, hanem a felhasználóit is. Ez az én meglátásom, de te legalább felpörgeted azt a topikot is rendesen!Ha hajt a kíváncsiság, nézz át a Mint topikba is, az összefoglaló alapján el tudsz indulni, az csak teljesen magyar nyelvű, semmi más magyar nincs benne, persze sok csomagot gondolom ugyanúgy fejlesztenek a magyarok is, mint a többi nemzet fejlesztői.
(#54592) IstvánLászló
(#54593) metaxxA stílus sajnos sokakat taszít tőlük, néha nem is értem, nem zavarja őket ez a kontraproduktiv dolog? Mondjuk amit én beraktam, az a bP tulajdonos-fejlesztője hozzászólása, a csapatban nem mindenki ennyire finomkodó....
Nem az volt a célom, hogy kerüljétek az oldalukat, csak a tényeket elétek tártam. Nekem a disztrójukkal nincs bajom, ill. nem tudtam megismerni kellőképpen a már vázolt okok miatt. Az első kérdésemmel már gond volt, miért nem valami magyar állat a disztró neve, ha már ennyire büszkék rá, hogy magyar a disztrójuk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged