Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vladi

nagyúr

válasz DreaD88 #9488 üzenetére

Szia!

0. Kényszerülsz? Ez elég rosszul kezdődik. :U (Má persze nem nekem rossz. :DDD ) Ja és nem véletlen a 9.04 szvsz.

1. Elfér. Legalább 1 partíció kell neki, de ha van helyed, akkor szétbontogathatod.

2. Egészen nagyon határozottak kell kattintani a megfelelő helyen a megfelelő időben. :)
    Nem vészes a dolog. Ha támogatott a hardver, akkor már elve benne lesz a gyári kernelben, ezzel nem lesz gond. Az ati drivert meg csomagkezelővel tudod majd telepíteni.
    Milyen hardverek vannak?

3. Hát... szambázni akkor kell, ha win felé osztasz meg könyvtárat. Egyébként nem bonyolult a net. Ott a networkmanager, beállítod, hogy adsl vagy mi és kész. Nem bonyolult.

link. Tanulmányozd. :K

4. Már megint a driverek. Neked ez mániád? :P Nem kell töltögetni. Ha kell, akkor már rég rossz. Valszeg a cuccok 98%-a telepítés után menni fog. Ha nincs benne diszk, akkor esetleg telepítheted pendrive-ra, de az kicsit bonyolultabb. Netbeans az mi az? Amikor én c-ben programoztam - jah mind a 3 órát :DDD - akkor csak nano meg gcc-m volt. ;)

(#9489) D®. GeNy@:

Basszus az már egy éve?! Hogy repül az idő. :Y Meg kéne már nősülnöm. :F :DDD

Van már ott sok példa sorod. Az input sorok. Na ugyan úgy kell, ha megnézed azokat akkor azzal a logikával tudod csinálni. Bár most nem értem pontosan mit és hová akarsz megnyitni. Lehet forward kellene. :F

• ZCoyote

őstag

válasz DreaD88 #9488 üzenetére

2. Nekem P35-DS4 alaplapom van HD4850 kártyával és csont nélkül megy. Telepítés után felajánlja a zárt videokártya driver telepítését. Feltelepítettem és megy.

3. Ugyanúgy kell beállítani a netet és menni fog.

Új hozzászólás Aktív témák