- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- VR topik
- Apple MacBook
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler #84691 üzenetére
Érdekes ez a Rhino Ubuntu, de már azzal kéne kezdenem, hogy...
• Purging Snapd
The flags for purging/reinstalling snapd are -s or --snapdpurge
You’re able to disable snapd from rhino-config, and it will automatically replace it with Flatpaks, and install the Flathub repository as a result of this. By disabling snapd all snapcraft applications will be deleted and snap will be flagged to not be reinstalled via apt. When enabled you may lose your web browser as a result of Firefox being packaged as a snap application by default. You are able to install the Flatpak version of Firefox, however with flatpak install firefox.
• Enabling Pacstall
The flags for enabling/disabling Pacstall are -p or --pacstall
You are able to enable Pacstall, an AUR-like experience, on your system, to do this you will first need to run rhino-config to enable it to install via our update utility. Once you have enabled it you are then able to install it with rhino-update. Once it has been enabled we recommend you read our Pacstall Documentation to learn how to use the software on your system, and how it integrates with Rolling Rhino Remix.
Ez az AUR-like packagemanager érdekes lehet egyébként, de eléggé mixelt lenne a disztró, nekem meg valami totál eccerű és stable kéne, mint a Mint.
Manjaroval nem lenne gondom, még úgy sem, hogy nagyon megszoktam az apt csomagkezelést, de a HP Elitebook komponenseit nem szereti a Manjaro, akárhányszor felraktam, mindig bosszantott valamivel, ami igen zavaró volt, az a network-manager vacakolása. Viszont ahogy olvasgatom az új Mint újdonságait, még van időm felkészülni!
Ha nagyon választanom kéne, tuti nem Ubuntut raknék fel, szerintem az LMDE-vel lehetne megoldani a váltást legkevesebb befektetéssel, mivel évek óta már csak használom a rendszert és kb el is felejtek lassan mindent....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest