Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz growler #84691 üzenetére

Érdekes ez a Rhino Ubuntu, de már azzal kéne kezdenem, hogy...

• Purging Snapd

The flags for purging/reinstalling snapd are -s or --snapdpurge

You’re able to disable snapd from rhino-config, and it will automatically replace it with Flatpaks, and install the Flathub repository as a result of this. By disabling snapd all snapcraft applications will be deleted and snap will be flagged to not be reinstalled via apt. When enabled you may lose your web browser as a result of Firefox being packaged as a snap application by default. You are able to install the Flatpak version of Firefox, however with flatpak install firefox.

• Enabling Pacstall

The flags for enabling/disabling Pacstall are -p or --pacstall

You are able to enable Pacstall, an AUR-like experience, on your system, to do this you will first need to run rhino-config to enable it to install via our update utility. Once you have enabled it you are then able to install it with rhino-update. Once it has been enabled we recommend you read our Pacstall Documentation to learn how to use the software on your system, and how it integrates with Rolling Rhino Remix.

Ez az AUR-like packagemanager érdekes lehet egyébként, de eléggé mixelt lenne a disztró, nekem meg valami totál eccerű és stable kéne, mint a Mint. ;]

Manjaroval nem lenne gondom, még úgy sem, hogy nagyon megszoktam az apt csomagkezelést, de a HP Elitebook komponenseit nem szereti a Manjaro, akárhányszor felraktam, mindig bosszantott valamivel, ami igen zavaró volt, az a network-manager vacakolása. Viszont ahogy olvasgatom az új Mint újdonságait, még van időm felkészülni! :K

Ha nagyon választanom kéne, tuti nem Ubuntut raknék fel, szerintem az LMDE-vel lehetne megoldani a váltást legkevesebb befektetéssel, mivel évek óta már csak használom a rendszert és kb el is felejtek lassan mindent....

Új hozzászólás Aktív témák