- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
Csakénvagyok #8195 üzenetére
a nemjóját, mennyi hozzászólás, míg én a Balatonon süttetem a hasam, mindenki más linuxozott?
nálam megy a yahoo most is. 2.5.5-ös verzió (repóból)
szervernek a cn.scs.msg.yahoo.com -van beállítva?zodo:
csak pár dolog, nem megyek végig az összes dolgon, csak így ömlesztve
szerintem gyakorlatilag kubuntut csináltál az ubuntu cli rendszeredből mielőtt feltetted a gnomeot, lehet hogy célszerű lenne azzal kezdeni
ha jól értettem, a numlock miatt került fel a gnome. de amit beírtál végül a gdm-be, azt beírhattad volna a kdm-be is
túl sok választásod nincs végülis, ha könnyen használható, teljes asztali környezetet szeretnél: kde 3.5, kde 4.3, xfce, gnome
a többi már nehezebb dió. az én tapasztalataim alapján az erőforrásigény valahogy így van
xfce<kde 3.5<gnome<kde4.3
amúgy a rendszer fürgeségét, illetve az érzetét nem csak ezek a dolgok határozzák. érdemes kikapcsolni a betűk élsimítását, illetve én pl. 16 MB video rammal 16 biten használom a gépet
(valaki írta, hogy 10-es flash-hez 128 MB vram kell, hát a sz*rt, megy az tökéletesen
cool'n quiet dologhoz: én csak bekapcsoltam biosban, hozzáadtam a cpu governor appletet a gnome panelhez, és már megy is a frekiállítás
a venti fordulatszámot nekem a bios magától állítgatja, az határokat ott kellett megadni(#8174) Sweet Lou 6
sima AthlonXP tudtommal nem tartalmazza a 64 bites kiterjesztést, tehát ez a kérdés már a felvetés előtt eldőlt, még ha nem is tudtál róla
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest