Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zex

aktív tag

válasz tordaitibi #81348 üzenetére

Igen, Dolphin-en belül simán megy a másolás mindkét irányba. Viszont sem az mp3-ak, sem a videókat nem tudom semmilyen lejátszóval lejátszani. Meg a levelezéshet Thunderbird-öt használok, és pl. egy csatolmányt nem tudok csak úgy drag&drop-pal behúzni a levélbe ha az a samba megosztáson van. Viszont ha kirakom pl. az asztalra, akkor meg igen. Ez viszont elég zavaró, mert én eddig (Win alatt) a NAS tárhelyét használtam úgy, mintha a gépemben másodlagos HDD-je, így a C partición csak a programok futottak, minden ami adat az a NAS-on volt. Viszont ez most Linux alatt kicsit körülményesnek tűnik.

Felraktam az SMPlayer-t és annál most valami értelmesnek tűnő hibaüzenetet kapok:
    "[ffmpeg] Protocol not found. Make sure ffmpeg/Libav is compiled with networking support.
    Failed to open smb://10.5.0.50/video/a.mp4.
    Exiting... (Errors when loading file)"

VLC-vel viszont most valami történt, mert elkezdte lejátszani a videókat is meg az mp3-akat is! :F Lehet a kubuntu-restricted-extras most fejtette ki hatását? :)

Viszont pl. Elisa továbbra sem játsz le az mp3-at, de még csak hibát sem ad. :(

Új hozzászólás Aktív témák