Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz vadkörte #77551 üzenetére

Osztom a velemenyed.
    Nekem is Manjaro lenne ha normalisan futna a vasamon.
    Oka a frenetikusan jo csomagkezeles. Az aur egy kb. akkora talalmany mint a PlayStore. Semmi ppa, meg vakarozas, ott minden megvan.
    A masik ok hogy nekem 1-2 szoftveremnek abszolut naprakesznek kell lennie, ez az Ubuntu tarolokba honapnyi kesessel erkezik meg.
    Ilyenkor kezimunka.

Eddig 2 emberkenek tettem fel a Manjarot, 1 eve hasznalja a 29 eves fiam egy laptopon hazi media es netes videocenternek,
    a masik meg a velem egykoru baratom, masfel eve nyuzza.
    Meg nem volt olyan baj a rendszerekkel amit felperces telefonhivassal ne tudtam volna kijavitani, illetve inkabb elmagyaraztam mit is akar epp az os.

Viszont az egzotikus ablakkezelok meg egyeb ilyesmik nekem teljesen kivul esnek a latokoromon,.ebben igazat adok a kolleganak.

Minden tiszteletem annak aki elkezd konzolbol felepiteni egy Pure Archot, de mi az ertelme? hacsak nem ez a hobbija.
    Nalam amikor az Ubuntura rahuztam a teljes KDE Plasmat, lehuzta maganak a fel internetet. Olyan szoftverek tomkelegevel amiket az eletbe nem hasznalok sot azt ye tudom mire valok.
    Meg jott egy fel vagon jatek, nemelyik full bena de van koztuk.aranyos jopofa is, azokkal azota is eljatszogatok.
    Es kit zavar, 1 teran elfernek, amig nem inditom nem hasznal procit, ramot, es lehet hogy pl. 2 ev mulva kell valamire, addig meg elvan.

Új hozzászólás Aktív témák