- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt egyenlőre dobom . Hibák jönnek egymás után. Pl a konqueror a kedvencekből indul , az alkalmazásokból nem. Az efi mappából tökre kitiltott. Felteszek helyette egy bazi nagy antergost systemd-boottal. Az efi partíciót meg előtte kipucolom egy másik efi partícióról bootolódó engedelmes Linux Mint Tessa segítségével.
-
Ez a videó nem a te szintedhez készült
Naná, hogy nem. Nincs semmilyen szinten az Arch ismeretem, de annyit már tudok....illetve ezt a Pure Arch részt gondolom inkább iróniának szántad! Gyakorlatilag attól esik a legtávolabb. Belenéztem a videóba és már az tetszett, hogy a telepítő Cinnamon felülettel indul!
Jajistenem, na mindegy, de amikor odaért a videó, hogy a szokásos örömtánc, hogy hűgyerekek ez csak 31x MB memóriát foglal ám...
"Gyerekek, hát ez KDE! Mégiscsak plasma és csak ennyit eszik!" woooááááá....Ez már szinte minden videóban annyira vicces, nem tök mindegy mennyi a kezdeti memória foglalás? Előbb-utóbb csak elkezd netezni a user.
Nem akarom én bántani azt a disztrót, de amiatt említettem meg az előbbi intelmeimet, mert ez egy szakmai topik és itt lényeges, hogy x csoportosulások készítményeit fenntartásokkal kezeljék a kezdők a hivatalos kiadások ajánlottak inkább.
Mondjuk néhány kezdő elakad valahol és ide jön kérdezni, mert itt olvasta, hogy ez milyen jó!
Mit mondanak majd neki? Menjen a discord-ra? Mást nem tudnak tanácsolni.
példa erre - (#66286) csixy
Ami a discordon keletkezik, szerintem maradjon is ott, egyébként is az a vélekedés, hogy az ilyen fórumok öregesek....
(remélem a stílusom miatt nem borul ki senki...)
Külön elnézést kérek a Tg-től, hogy elvettem a munkáját, neki kéne a szaktopikot tisztogatni a nem hivatalos készítményektől!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest