Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -PLevi-

senior tag

válasz MacCaine #21922 üzenetére

Rendben!

Pár napja eme leírás alapján próbáltam telepíteni a Debian 7.2-t. (netinstall)*
    Szerencsére pont kapóra jött a PPPoE beállítás rész (a netem miatt), amiről nem is tudtam, hogy kelleni fog. :C Egyébként régebben is megpróbálkoztam vele, de nem tudott kapcsolódni wifi-re. Most kiderült miért, nem talált (vagy nincs?) hálózati drivert a wlan kártyámhoz.

Hogyha LXDE-t szeretnék, hogyan telepítsem? Az Advanced options-ban kiválasztott LXDE menüpont alól, vagy mint a leírásban, grafikus felület nélkül, majd parancssorból magát az LXDE-t?

*Sikerült is, csak az LXDE-s telepítés valamiért hibaüzit dobott a letöltés rész előtt. (A szerverekkel volt baja, ha jó emlékszem.) Végül felraktam az alapértelmezett Gnome-mal, csak az nem volt valami fürge a gépemen, ezért most Lubuntu-n vagyok.
    Debian+LXDE miben lenne más, mint a most használt Lubuntu? Azon kívül, hogy stabil, kiforrott csomagokat használ és nincs "csili-vili" szoftverközpont?

Köszönöm! :R

szerk.: A wlan driveres probléma a Gnome-os telepítés után is fenn állt. Telepítés után, hogyan lehetne ezt orvosolni?

Új hozzászólás Aktív témák