Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi
üzenetére
Hát báttya én most vettem egy Brother nyomtatót, annál annyi volt a beüzemelés, hogy rádugtam a gépre az USB kábelt. Azonnal tudtam vele nyomtatni. Na nem azt mondom, hogy ettől már hasra kell esni, mert azért még 2025-ben is meg kell válogatni, hogy Linuxhoz milyen hardvert veszel. Korábban vettem egy Epson fotószkennert, amihez bár van teljesen használható gyári Linux szoftver, összehasonlítva a Windowsra megírt szoftverrel lényegesen kevesebb funkciót tud. Gyors szkennelés gomb nem működik (sőt, semmilyen gyors gomb nem működik rajta), illetve DPI-ban is sokkal kevesebbet képes a Linuxos beolvasni, nem is beszélve az egyéb hálózatos megoldások hiányáról, amivel mondjuk komolyabb irodai célokra is fel lehetne használni a szkennert. Vagy ott az (számomra legalábbis) örök fájdalom, hogy az Nvidia nem képes egy Windows minőségű drivert megírni Linuxra. Bárki bármit mond nekem, én még mindig úgy látom, hogy az Nvidia kártyák még mindig jobbak és többre képesek, mint az AMD-sek és ez is egy nagy cink. Ha lenne rendes Linux driver, akkor már régen Nvidia kártya lenne a gépemben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
CPT.Pirk