Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tompa torma

junior tag

válasz tordaitibi #107451 üzenetére

" Az említett 2 oprendszerre csak az áruházon keresztül tudsz bármit feltelepíteni? Igen így van. "....ugye ezt te sem gondoltad komolyan...? :) :)

• RaZroX

addikt

válasz tordaitibi #107451 üzenetére

Az én nyűgöm nem is ér meg ennyi karaktert :D

Okostelefonokat ne hasonlítsunk PC-vel, azok kompakt eszközök, a PC moduláris, igenis rendelkezni akarok azzal a hardverrel amit én vásároltam bele.

A W11 mindenre figyelmeztet csak néhány dolog néha kimarad, mint ahogy ez is, mivel sehol nem jelezte, hogy ez lesz. Mivel korábban ilyet nem csinált, nem is kell feltételeznem, de mondjuk, hogy elfogadom, hogy user error, hogy nem tudtam magamtól.

Arra hivatkozni nem túl jó, hogy valami telepítési leírásban benne van az 1457 sor valamelyikében.. nem már :D Ilyen erővel ne legyen push notification telefonon, mert majd az appon belül megnézed, ha fontos neked. Arról nem beszélve, hogy a Bitlocker láthatóvá válik az eszköz ikonján is, ha te kapcsolod be... érdekes, hogy ilyen esetben meg sehol semmi.

Mobileszköz védelem. Értem, vigyázzunk az adatainkra ha ellopják a laptopot stb.. ez továbbra sem jelenti azt, hogy nem megfelelő elvárás user oldalról, hogy egy asztali PC esetében figyelmeztessen az OS, hogy automatikusan titkosítja az adataim. Kérdezze meg, hogy szeretném-e, tegyék bele az OS telepítés egyik pontjába, ezer egy megoldás lenne rá, transzparens legyen.

Szavaiddal élve, nem heréltem kis az OS-t, MS oldaláról töltöttem le és MS tool segítségével készítettem a telepítőt is, telepítéskor már bejelentkeztem a fiókba.

Ezen a ponton úgy érzem egy kalap alá vetted az én panaszom sok más user panaszával, ezért ezekre nem is reagálnék, én leírtam a konkrét bajom :D

Btw, ha te elégedett voltál a W10-zel (nincs ezzel semmi baj, a mostani állapota W10-nek nekem is okés többnyire), akkor a 11-en sokat kell faragnod, rengeteg alapvető hibája van 10-hez képest. Csak kettőt említek meg ami engem nagyon zavart, hogy ne Windows blame menjen: context menü: tetves lassan jelenik meg és sok funkció hiányzik róla, illetve a virtuális asztalok váltása is röcög. Előbbire volt megoldásom, utóbbira sajnos nem. - direkt nem a felkapott dolgokat írtam most le.

De egyébként elég sokáig használtam Windows 11-et és bár félkésznek tartom, együtt tudtam élni a legtöbb nyűgjével egy kis utólagos tweaknek hála. Bár ha minden futna linuxon akkor soha többet nem tennék fel Windows :D

Új hozzászólás Aktív témák