- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
qwertly #40896 üzenetére
Válasszuk szét, itt most az asztali környezetről beszélek, a hozzá kapcsolódó disztró kvázi mindegy.
Már az lxde se bővelkedik szolgáltatásokban, a nála kisebb igényűekben még ennyi sincs, azokat kezdőként fájdalmas konfigurálni (pl. openbox). - ezért majd nyilván kapok az openbox fanoktól.
Per pillanat csak a KDE-t tudom felhozni ellenpéldának, de az azt használó disztró erőforrás igénye nagyobb mint egy Lxde-sé, 4-500MB ramot igényel üresjáratban. KDE-ben a panel áthelyezések is tilthatóak. [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lev258 #40892 üzenetére
Szerintem be szeretne lépni putty-val a virtuális Debianra Windows alól. Mondjuk a TC-t én sem tudom hogy jön ide mert a putty különálló cucc. Igaz van egy putty plugin tc-hez, de az 2009-es.
Mondjuk nem tudom, hogy ez a kapcsolódás hogyan működik, talán localhoston keresztül betalál a kliens OS-re a putty?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
qwertly #40883 üzenetére
Végül is hogyan szeretnéd, hogy kinézzen? Mit szeretnél letörölni? Emlékeim szerint a jobb gombos menüben lehet panelt hozzáadni lxde-ben.
Geripapa: ahogy bármi más asztali oprendszerben, itt is tudsz billentyűzet kiosztást változtatni. Valamerre a beállításokban ott lesz. (nem írtad milyen disztró)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
qwertly #40878 üzenetére
Egyszerű, vedd el a sudo jogot a "család" nevű felhasználótól mert akkor semmi lényegest nem fognak tudni csinálni, csak használni a telepített programokat. Be is állíthatod, hogy egyből induljon a böngésző is mikor az a user belépett a gépre.
Amúgy nem tudom milyen disztró, de az asztali környezetek többnyire adnak rá lehetőséget, hogy lezárd a felületet, elejét véve dolgok elfuserálásának. A KDE-ben pl. van ilyen alapból, a jobb gombos menüből kapcsolható.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
herdsman12 #40854 üzenetére
Valamilyen távolságot jelöl a betűk között, van ilyen is meg olyan is. Most meg nem mondom mi a logika benne.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
herdsman12 #40849 üzenetére
Simán lehet, az ilyen nagy programoknál külön csomagokban szokott lenni a sok külön nyelv. Általában csomagnév-i18n-hu néven, keress rá a csomagkezelőben a libreoffice-ra, ott látni fogod.
A disztród nyelvének magyarra kell legyen állítva.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sub-ZeRo #40828 üzenetére
Ha Windowsra hasonlító dolgokat keresel, akkor pl. a KDE felületet használó disztrókat nézd meg. Az olyan, mintha a Win7 felületét kimaxolták volna.
Nekem Audigy1-em van, az jobban szól Linux alatt, mint Windows alatt. Máshogy működik a hang alrendszer Linuxon, hasonlóan mint Windows alatt a Wasapi-s gyors elérésű driverek, nincs közben Windows mixere, meg egyéb szoftver layerek.
A PPA meg olyan közösségi tároló, amiben a "gyári" repóban nem szereplő, vagy esetenként annál frissebb progik vannak. Ubuntu / Mint vonalon sajnálatos módon pl. vga driverek is kerülnek oda, ez egy hátránya a nem "gördülő" -rolling- kiadási modellnek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sub-ZeRo #40824 üzenetére
Melyik a jobb? Egyik sem, de mindegyik. Ez így okés?
Az Arch alapok miatt az Apricity-t szerintem nézd meg, én csak a Gnome3 felület miatt nem javaslom, az elég puritán valami. A másik kettő közül inkább a Mint, de azokat meg a PPA-s világ miatt nem szeretem. Egy kissé egyszerűbb az Arch Aur megoldása, amikor csak 1 közösségi tároló van, nem kiadásonként több eltérő a különféle verziókhoz az xyz szerzőktől.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezeket a parancsokat add majd ki:
lspci
lsmod | grep snd
aplay -l
cat /proc/asound/cards
cat /proc/asound/modulesValamint ha még nem tetted meg, akkor az /etc/apt/sources.list fájlban kapcsold be a contrib és a non-free tárolókat, majd frissítsd a csomaglistát és tedd fel ezt a csomagot: firmware-linux-nonfree
Ez segít bekapcsolni a tárolókat: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bkpijoter #40455 üzenetére
Külső vinyót szerintem nem így kellene csatolni, mert ez állandóra csatolja, ráadásul a boot alatt. Mivel ha nincs bedugva, akkor csak az üres mappát fogod látni. Szerintem vedd ki ezt a sort, majd indítsd újra a gépet. Ekkor ha bedugod a vinyót, akkor úgy fogja kezelni a gép, mint egy pendriveot.
A dvd-ről meg csak külön hangot nem fogsz tudni felrkani, onnan max újrarakni tudod a rendszert. De tényleg, kezdésnek egy lspci parancs kimenete kellene, abból tovább tudnánk menni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bkpijoter #40423 üzenetére
Ezt a két sort szerintem kommentezd ki, ha jól tippelek, ezek pendriveok:
UUID=780C732D0C72E612 /media/usb0 ntfs-3g defaults,locale=hu_HU.UTF-8,nofail 0 0
/dev/sde1 /media/usb1 auto rw,user,noauto 0 0 mert miatta nem lesz magától csatolva a gépbe bedugott pendrive. Ha kiszeded, elvileg minden jól fog működni nélküle.Ha létezik a gyökérben a /torrent1 és 2 mappa, akkor a két vinyó megfelelően van csatolva. Mondjuk nem okoz gondot ha a gyökérben van ez a két mappa, de valóban a /media alá szokás ilyesmit csinálni.
A hang meg érdekes, biztos vagy benne, hogy nem megy alapból a hangkártya? Nem lehet, hogy csak másik hangeszközt, vagy kimenetet kell választani? Valamerre a pulseaudio beállításaiban tudod ezt megtenni. Azt hiszem alapból fent van a kellő csomag Debianon.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bkpijoter #40421 üzenetére
Hy!
Másold be az fstab fájl tartalmát, meg egy sudo fdisk -l parancs kimenetét, abból majd tudunk segíteni. Egyébként az fstab kézi szerkesztése helyett talán egyszerűbb valamelyik partíció szerkesztő progit használni, mint a gparted vagy a kparted. Kell csinálni egy mappát a fájlrendszerbe ahová csatolni szeretnéd, majd az adott partíciót oda csatolni. (jobb gomb partíción, majd csatolási pont módosítása)
A realtekes leírás linkje is jöhetne. Debiannál a free / non-free dolgok okozhatnak hiányzó firmware problémákat, mert alap Debiannál ezek nincsenek telepítve, a hozzájuk tartozó non-free és conrtib tárolók sem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Persze. Itt megvan, hogy a népszerű disztrókra miként kell feltenni a wine-staging -et: [link]
Aztán ha fent van, akkor csak annyi, hogy nem a wine-val, hanem a wine-staging -el kell indítani a játékot. Nem tudom milyen disztrót használsz.lev258: annál kicsit több, sok hasznos dolog került bele: [link] Amúgy a másik tippem nekem is a videokártya, vagy annak a drivere.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
De mi a probléma? Magam is szoktam ARM-re kernelt fordítani.
Amúgy véleményem szerint régi disztrót használni ez miatt nem lesz nyerő dolog. Már nem aktív tárolók, régi csomagok, stb. problémákba futhatsz, miközben még mindig viszonylag nagy különbség van a két kernel között. Valamint amit csinálni szeretnél, ahhoz gondolom pc-n is saját kernelt kellene forgatni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Üdv, ez nem így működik. A telefonos kernel és a géped kernele semmilyen kapcsolatban nincs egymással.
Az android kernelt forrásból fordítod le, a forrás verziója lesz a kernel verziója is. Nyilván valamerre egy gitrepóban van a te telód kernelének forrása, azt a git repót le kell húzni egy mappába a gépeden és akkor azon belül tudod konfigolni, majd pedig fordítani a kernelt.
Az eljárás némiképpen bonyolult, keress rá rendes leírást. Amúgy ilyen jellegű fejlesztői dolgokra Debiant célszerű használni, vagy ha nagyon új vagy a Linuxban, akkor Ubuntut, az ebből a szempontból rokon rendszer. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zolka95 #40164 üzenetére
Mert a root felhasználó az nem te vagy, a rendszergazdai dolgok azt takarják, hogy van sudo jogod. Az su parancs hatására a root felhasználóra szeretnél váltani, oda a root jelszót kell megadni. Valószínűleg telepítéskor átsiklottál ezen.
Mindenesetre ha a felhasználód tagja a sudo csoportnak, akkor azzal is meg tudsz csinálni kb. mindent, nem kell az su.King Unique: ezek szerint neked se volt kábel modemes interneted, aminél voltak problémák az IP cím kiosztással...
Meg ugye kékhalál és egyebek után is kelhetett pl. az sfc. Puszta szerencse, ha ezek nektek kimaradtak. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ugyan már. Nem kell ahhoz advanced usernek lenned, hogy keljen pl. egy ipconfig /release, ipconfig /renew, vagy pl. rosszabb esetben egy sfc /scannow parancs mikor pl. kártevők beeték magukat a rendszerfájlokba. Akinek ezeket még nem kellett használta, az egyszerűen csak szerencsés.
A különbség Linuxon az, hogy itt azért szoktuk elővenni a terminált is, mert egyszerűen gyorsabb megcsinálni néhány rutin dolgot, mint a graf. felületen bekattintani.
Gy.k. ilyen a frissítés parancs. sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade és már frissül is a rendszer. Plusz mivel ott van a bash history, gépelni sem kell, csak a felfelé gombot nyomni még oda nem érsz ehhez a parancshoz.Úgy általában nem vagy rákényszerítve a terminál használatára. Ha be van lakva már a rendszer, akkor egyáltalán nem.
Ha olyan disztrót keresel amin teljes grafikus környezet van ahonnan minden fontos elérhető, akkor a KDE-s disztrók között nézz körül. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Olyanra gondolok, aminél nem kell parancssorral és paraméterekkel, kapcsolókkal bajlódni, hanem minden grafikus felületen beállítható?" - miért, Windowsból van már ilyen?
msconfig, ipconfig, regedit, cmd parancsok...
Az utolsó pár hsz-ben amúgy mintha kb. a Windows csempéiről beszélnénk, szóval semmi durva téma nem került elő. Ha még nem olvastad, akkor olvasd el pl. a http://itcafe.hu/cikk/linux_mint_telepites_windows_xp/bevezetes.html. Nálad az XP úgy is aktuális még gondolom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hehe zsír!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gondoltátok volna? A Microsoftnak van saját Linux disztrója, saját adat szerver és hálózati eszközök számára: [link] Azure Cloud Switch néven.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Úgy néz ki, hogy nagyon hamar kapunk Alien Isolation játékot is Linuxra! Az aktuális Catalyst 15.9 changelogjában van egy sor miszerint javítottak egy A. Isolationt érintő hibát, miközben maga a játék még nem jelent meg nyilvánosan Linuxra. Ebből következtetnek a közelgő megjelenésre. [link]
Ez jó hír és nem mellesleg a játék is jó.
beloadjoker: az igen! Kicsit korábban még dupla annyi pénzbe kerültek ezek, az enyém is kétszer ennyibe került kb. másfél éve.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Geripapa #40077 üzenetére
Nézd meg a blogomban az utolsó Chakrás írást. Az a KDE4-es asztali környezetet használja, és ott a telepítés menetét is láthatod, gy.k. next next finish a telepítése mindegyik disztrónak, max a partíciók kezelése szokott eltérni, meg persze a telepítő kinézete.
Valamint a logouton vannak még ilyen irányú írások, ott is érdemes nézelődni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Gyb001 #40004 üzenetére
Nekem csak egyszer borult össze hasonló használat mellett, de akkor véglegesen. A dist-upgrade parancsot csak disztribúció váltáskor kell használni, használd a simát.
guftabi96: [új lehetőség hozzáadása xrandr-el] - ezt nézd meg.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
spammer #39970 üzenetére
Hát, ha a HW-t nézzük akkor ezek már a megjelenésükkor is elavultak voltak. Csak egy olyan Chromebookot ír a wiki, ami nem Atom v. Celeron procis [link], de még az se éri el a 2GHz-es órajelet.
Oké, feldobsz rá egy vékony Linux disztrót Lxde-vel vagy Xfce-vel, az még jól elfut rajta. Viszont mikor felmész vele netre, akkor szegény proci bedobja a törülközőt...Most néztem 30-40k körül már válogatni lehet a T400/T500 ThinkPadek között a HW aprón, azok meg bár "csak" Core2-es procis gépek, mégis sokáig elegek lesznek, normális Linux disztróval együtt is. A TP strapabírását meg nem is kell említeni...
Lathronos: nekem T400 van 5400-as vinyóval, de mégsem csiga. Az a 1.5GB ram fogyi meg teljesen normális pl. Win7 esetében.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#89874944 #39926 üzenetére
Bölcs dolog Ubuntus cuccot keverni Debianra? Ha valamiért nem jó az alapból elérhető openjdk, akkor javaslom kövesd a Debianos megoldást: https://wiki.debian.org/JavaPackage
Btw Bambano kedvenc cucca a phpmyadmin. Szereti ostorozni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bende1111 #39907 üzenetére
Az valami más lesz. A virtualboxot fel kell rakni a gépedre, majd létrehozni egy virtuális PC-t, és azon telepíteni.
Vagy ha csal ismerkedni szeretnél, kipróbálhatsz egy olyan disztrót ami szerepel a Lili támogatási listájában, elég sok van.
*szerk: android root nélkül az olyan mint a házibuli nők nélkül.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bende1111 #39900 üzenetére
Windows alól csinálod? A "lili" Linux Live Usbe Installer http://www.linuxliveusb.com/download jellemzően a disztrók többségét ki tudja tenni pendrivera mint live rendszer.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vagyis minden ki van kommentelve! Tedd be ezeket, majd csinálj egy apt-get update -ot:
deb http://ftp.debian.org/debian stable main contrib non-free
deb http://ftp.debian.org/debian/ jessie-updates main contrib non-free
deb http://security.debian.org/ jessie/updates main contrib non-freedeb http://http.debian.net/debian jessie-backports main
Az iceweasel frissítéséhez tedd be ezt a sort is:
deb http://mozilla.debian.net/ jessie-backports iceweasel-releasemajd pedig tedd fel a hozzá kellő keyring csomagot: [link] dpkg-val. (sudo dpkg -i csomagneve)
* a deb cdrom... -os sor meg ne maradjon bent!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Joccc07 #39752 üzenetére
Igen, az apt-get pont úgy működik minden Debian leszármazottban. Emellett valszeg minden jót és rosszat megörökölt az Uborkától.
Amúgy természetesen nem gond a programozás. Ez a kihegyezés annyit takar, hogy "low latnecy" kernelt használnak, meg egy sor célprogram alapból része a telepítésnek.
Továbbá Gnome3-at használ Unity helyet asztali környezetnek. Ez üdvözlendő, bár én személy szerint egyiket sem szeretem. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Debian testingre épül, így mennie kell a frissítésnek a terminálból is:
sudo apt-get update
sudo apt-get upgradeHa nincs sudo joga a felhasználónak, akkor válts át rootra su - paranccsal, majd pedig add ki az előzőket a sudo nélkül.
Amúgy biztos van grafikus kezelő is a frissítésekre, de ez egyszerűbb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Madara-san #39694 üzenetére
Nem. Intelből nincs non-free dolog, azt nem érinti. A "firmware" iso az alapból engedi a nem "free" cuccok telepítését, meg azt hiszem része is a telepítőnek néhány ilyen csomag. Alapból a Debian nem tartalmaz mást, csak szabad szoftvert.
Azt a verziót töltsd le, amelyik asztali környezete tetszik neked.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Madara-san #39637 üzenetére
Az x300-as egy 2004-es a vga, OpenGL2.0 és SM2.0 mindössze a tudása. Valószínűleg a Compiznak kellene valami újabb, bár nem találtam így kapásból követelményeket rá. Csak a nyílt driver van rá, amivel most is használod.
A hangerő gombnál maga a gomb sem csinál semmit, vagy csak az osd nem megy? T60-on és T400-on megfordult nálam már több disztró is, de még mindegyiken mentek ezek a gombok maguktól, az OSD-t meg az asztali környezet rakja oda, ha olyan.
Esetleg keress valamilyen lenovo / thinkpad / ibm csomagot a csomagkezelőben, ami a laptopokkal kapcsolatos. Hátha csak fel kell raknod valamit, ami más disztrókban, még a Debianban is alapból megvan. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
inf3rno #39600 üzenetére
Több KDE-s disztró is járt már a ThinkPadjeimen amikben integrált Intel grafikus lassító van, de egyikkel sem volt tearing gond soha.
Az asztaliban AMD karikkal volt, de már része a Catalystnak a "tear free desktop" opció ez ellen. A nyílt drivert korábban nem használtam, de azzal sincs ilyen gond, sőt az még jobban is teljesít 2D-ben mint a catalyst... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egyről beszéltek, mert Windows alatt minden komm. port COMxy lesz, független attól h. tényleg kiépített soros port, párhuzamos port, vagy valamilyen USB-soros átalakítóról van szó.
Vagyis ha az USB eszköz át van adva a vendég OS-nek, akkor menni fog a kommunikáció rajta keresztül, látszani fog a COMxy eszköz Windows alatt. - már ha van hozzá driver telepítve ofc. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hódmaci #39538 üzenetére
Akkor a /dev alatt is ott lesz valószínűleg.
tftp-re meg nézd meg ezt, valszeg megy Mintre is a leírás: http://www.cyberciti.biz/faq/install-configure-tftp-server-ubuntu-debian-howto/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hódmaci #39536 üzenetére
Hát, putty az van, a tftp-re is vannak progik Linuxon. A DKU-5 adatkábel már érdekesebb, de mivel csak egy egyszerű USB - RS232 átalakító van benne, így elég valószínű, hogy azonnal működik ha rádugod a gépre, mert kernel szinten támogatott.
Az lsusb parancs kilistázza mint eszközt, azt próbáltad már? Valamint ha minden rendben, akkor létrejön egy soros port a /dev alatt, ami vagy /dev/ttyUSB0 lesz, vagy valami speciális nevű, de meg fogod találni ha megnézed a mappát mikor ki van húzva, meg mikor be van dugva a kábel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hódmaci #39534 üzenetére
Csak egy partíciót kell csinálnod, ahová tud települni. Viszont a grub-ot újra kell majd raknod, ha ugyanarra a háttértárra akarod telepíteni, mert gyalulni fogja az MBR-t. Amúgy miért pont XP-t? Azzal netezni ön és közveszélyes cselekedet, tele biztonsági hibával.
colomb2: Mit mond rá a df -h? Nekem most egyik gépemen sincs swap partíció.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#89874944 #39522 üzenetére
Mivel a swap egy partíció, így csak partíció managerrel tudod átszabni. Azt is egy live rendszer alól, az hozzá tud adni helyet egyik partícióról a másikra, ha egymás mellett vannak.
Amúgy ez a mennyi swap kell, ez urban legend szintű téma. Ha van olyan programod aminek nem elég a 8GB ram, akkor kell mert ő még írna valahová, ha nem, akkor a 0 is elég.
Ha megnézed a swap kihasználtságodat most, akkor kb. 0 bájt lesz. A parancs hozzá: df -h
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
IstvánLászló #39514 üzenetére
A wine-nak csak egy grafikus konfig felülete van, ahol pár alapvető dolgot lehet beállítani, pl. az emulált Windows típusát, ez a winecfg.
A winetricks ezzel szemben egy grafikus progi, ahol kiválasztod, hogy mi legyen feltelepítve a a wine által létrehozott virtuális gépbe.Pl. egy aknakereső meg egy pasziánsz megy magától is a wine-vel, de játékoknak kell .net, visualc++, directx, stb. Ezeket felrakja.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
IstvánLászló #39511 üzenetére
A wine-t nem szokták az alap telepítés részévé tenni, viszont telepíthető bárhova. A wine könnyebb használhatóságát a winetricks telepítése segíti, ott be lehet kattintani összetevőket, amiket a wine felrak a virtuális gépre, mint pl. a directx, .net, stb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nyilván nem működik jól a jelszó tároló. Ubuntu topicban kérdezz rá. - bár a kapcsolódásnak sikerülnie kellene elsőre is, ez lehet valami kábelezési / kontakt hiba. Láttam már csúnya dolgokat a digis szerelőktől.
Amúgy ha veszel egy olcsó routert, akkor többet nem kell betárcsázást állítgatnod a gépen. Ez a legegyszerűbb megoldás.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha itt a helyes eszközt adod meg:
grub-install --boot-directory=/mnt/boot /dev/sda
akkor arra az eszközre fog kerülni a grub. Hogy melyik mi, azt meg a sudo fdisk -l paranccsal tudod megnézni. De ha totál biztos akarsz lenni a dolgodban, akkor a grub telepítés idejére húzd le a vinyót a gépből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest