Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
dd!
Igaz is, előremutatóbb a süketek párbeszéde. Élhetünk-e a gyanúperrel, hogy te a linux témakör szentimentális vetületéhez tudsz és szeretnél inkább kapcsolódni? Azt gondolom igen. Segond, én is inkább ezt a vonalat erősítem ma már. Meg aztán ez a lapcsalád sem vállaltan mélyszakmai, nyomokban tartalmaz azért ilyet is. Van tehát helye mindenféle közelítésnek. Annak viszont már nincs, hogy ahhoz, hogy benned teljes legyen a mentális-érzelmi megélés, azért beállítasz fórumtársakat - vagy csak engem - olyannak, amilyenek valójában nem. Ezen faragj kicsit és könnyebb lesz a lét.
Fentebb megköszöntem a kommentjét, hogy dolgozott vele, érvelt, mégfentebb értékeltem és méltattam - teljesen saját indíttatásból - a posztjai minőségét úgy általánosságban is, mert tényleg azok. Úgyhogy légy szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- ELKELT - Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest