Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
dd!
Igaz is, előremutatóbb a süketek párbeszéde. Élhetünk-e a gyanúperrel, hogy te a linux témakör szentimentális vetületéhez tudsz és szeretnél inkább kapcsolódni? Azt gondolom igen. Segond, én is inkább ezt a vonalat erősítem ma már. Meg aztán ez a lapcsalád sem vállaltan mélyszakmai, nyomokban tartalmaz azért ilyet is. Van tehát helye mindenféle közelítésnek. Annak viszont már nincs, hogy ahhoz, hogy benned teljes legyen a mentális-érzelmi megélés, azért beállítasz fórumtársakat - vagy csak engem - olyannak, amilyenek valójában nem. Ezen faragj kicsit és könnyebb lesz a lét.
Fentebb megköszöntem a kommentjét, hogy dolgozott vele, érvelt, mégfentebb értékeltem és méltattam - teljesen saját indíttatásból - a posztjai minőségét úgy általánosságban is, mert tényleg azok. Úgyhogy légy szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest