Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
válasz
Nonamekata
üzenetére
Na megvettem a Samsungot, de elég sok bajom volt(van) vele, úgyhogy lehet, hogy LGre lecserélem, mondjuk abbol csak sajna fehér van. A szoftver ami hozzá jött az elég jó, csak alapból nem megy a Lighscribe alapból
. Kell hozzá Lighstcribe Api. Plusz mikor felraktam a Lighrscribe ot akkor valami problémát jelzett és updatelni kellett. Eddig 4 Lighscribeos lemezt írtam. LGvel simán ment minden Samsungal elsőre lefagyott a rendszer(tuti, hogy ez miatt vagy nero miatt, mer soha nem volt fagyás és csak ezt cseréltem). Másik elsőre nem is akarta megírni a CD, hanem valami hibával kidobott. MAjd még próbálgatom mind2öt mert itt van nállam, ja és a Samsaung nem támogatja a DVD-RAM-ot, míg LG igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Kell hozzá Lighstcribe Api. Plusz mikor felraktam a Lighrscribe ot akkor valami problémát jelzett és updatelni kellett. Eddig 4 Lighscribeos lemezt írtam. LGvel simán ment minden Samsungal elsőre lefagyott a rendszer(tuti, hogy ez miatt vagy nero miatt, mer soha nem volt fagyás és csak ezt cseréltem). Másik elsőre nem is akarta megírni a CD, hanem valami hibával kidobott. MAjd még próbálgatom mind2öt mert itt van nállam, ja és a Samsaung nem támogatja a DVD-RAM-ot, míg LG igen.