- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
Igen, ez OK. Ezt meg tudtam csinálni. De ebből nem tudtam oldalstilust készíteni...
Most hatszaz oldalnal ez elegge maceras...
Raadasul paros-paratlan oldalra mas-mas hattter lenne...
Tudom, copy-paste, de... probalok valami "automatikus" modszert, mint pl Scribusban a mesteroldal.
Erre tipp, otlet? -
Halo
senior tag
Pont szépen átugrotta.
De ahogy látom, az oldal háttér manipulálása kimerül a margók közötti rész "színesítésében"Az egész lapos képem oldalra rögzítése, majd teljes méretűvé tévése, háttérbe küldése megoldja a gondom.
Sajna, egyelőre nem tudtam mindezt egyfajta "mester" oldalként elmenteni - időhiány. De ha ez mem megoldható...s minden páros, páratlan oldalon először így kell kezdenem a háttérképpel...ez így akkor nekem nem lesz jó ... -
Halo
senior tag
Üdv!
Kezdetektől fogva használom az OpenOffice.org-ot - majd a Libre-t, elsősorban szövegszerkesztésre.
Most kíváncsiságból Scribus helyett ugranék bele egy több száz oldalas kiadványba - egyelőre csak nézegetem, mi is változott, hogyan is tudnám a dolgomat könnyíteni a mindennapok egyszerű levélkészítésén túl. (PDF lesz belőle - külön színes ill. nyomtatóbarát verzió - ha össze tudom hozni.)Most nem találom azt a lehetőséget, hogy egy oldal háttereként egy képet rakjak be. Korábban volt ilyen - most... nem lelem rá a megoldást. (Egy megszerkeztett A/4-es keretgrafikát akarok a háttérbe páros-páratlan oldalra külön-külön.)
Segítségeteket köszönettel venném:
Halo
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest