- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Léghűtés topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Energiahatékonyabb lesz a Lunar Lake az új Arc meghajtóval
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz
Juhiiiii #796 üzenetére
Én ilyen monitort vettem két hete, pixelhibamentes, és hozta az előzetes várakozásaimat. Szép képe van, manuális fényerő, kontraszt, és 2,2-es gamma érték beállítása után ("segédábrákkal") nagyon jó. Még azt kell megszokni, hogy HD felbontásban az internetablak a bal oldalra kerül, de ez nem is internetezésre, hanem főleg videónézésre és játékra ajánlott......és nagyon jó szerintem.
-
Zoliwrc
aktív tag
LG W1952TE monitort hogyan tudom beállítani?
Beállításokban a speciálisban nem enged a tulajdonságokra menni, D-Sub kábellel van a géphez kötve.
Most 800X600-as felbontásban van a monitor sajnos.
Köszi a válaszokat előre is. -
Igen naiv voltam,egy vidéki számtek boltban vettem a monitort.Mivel az LG- nek van a közeli városban szervize a boltos oda irányitott,ott megállapitoták hogy hibás a panel és közölték hogy gariztatást az LG központ végzi.De itt ráültek az ügyre,csak többszöri telefonálás után voltak hajlandok csere utalványt küldni.Miután megkaptam elvitem a boltosnak,mivel a monitort ö is ugy rendelte(Cédrus kft) oda továbbitota az utalványt,Ök közölték hogy csak ezt a tipusu monitort tudják küldeni.Én ezt nem fogatam el,vissza küldtem a monitort és valoszinüleg jogi uton rendezem a dolgot.
-
Ne haragudj, de te valamit nagyon elcsesztél! Ha evidens, hogy nem működik a monitor, akkor kötelesek bevenni. Ha 30 nap után sincs nyoma a monitornak a bolt ahol vetted köteles neked új monitort biztosítani az eredeti árban, saját választás szerint. Szóval szerintem te voltál töketlen.
-
Juhiiiii
csendes tag
Hali,
Véleményeket kérnék az alábbi monitorról:
LG W2261VP
Előre is köszönöm
-
ricsi696
csendes tag
Sziasztok
Van egy LG M208WA-BZ monitorom , de nincs hozzá távirányítóm , valaki esetleg tudna hozzá küldeni egy távirányító típusszámot ?Köszi
-
törölt tag
Sziasztok!
Megmondanátok, hogy kb. mennyit ér ez a monitor most: LG Flatron 19" L194WT-SF
Tudom, most már mindenki 22" full hd-t vesz, de ha netán 19"osat választana..
+ még fél évig garanciás -
Sziasztok! Aki LG-monitor vásárlás elöt áll az készüljön fel a következökre.5- hónapja vettem egy W 2452 V-PF((85000 ft) monitort,ami 2- hónap használat után panel hibával elszált.A gariztatás 3-hónapba és 4db telefonkártyába(3000 ft) került. Nagy nehezen kaptam helyete egy W 2453 V-PF(60000 ft)
tehát LG soha többet!!!
-
Jani09
tag
Sziasztok !
megtudnátok nekem mondani, hogy mi a különbség az LG M227PZ Monitor ás az LG M2394D-PZ Monitor között ? -
H@mu
tag
LG Flatron 795Ft vagy Samsung Syncmaster 795MB a jobb?Melyiket ajánljátok?nemtudok dönteni!
-
szikrobi
csendes tag
Sziasztok!
Kb. egy hónapja vettem egy lg2253v tip. monitort és az a gondom,hogy 20perc után ennergiatakarékos készenléti módból sem az egérre,sem a billenytyűzetre nem kapcsol vissza.Ezen a problémán a monitor éríntő power gomja sem segít,csak ha kihuzom a tápot,akkor van ismét kép.Ha valaki találkozott már hasonló problémával az segítsen legyenszíves.Egyébként Vistát használok,ha ez még segít. -
Potter77
csendes tag
Szevasztok
Nem régen vettem egy LG W1934S -es monitort és arra lennék kíváncsi ,ha van másnak is ilyen milyen Bringhtness-Contrast-Gamma beállításokkal használja?
Válaszokat előre is köszi. -
törölt tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok, elsőre ezt néztem ki magamnak :
http://www.edigital.hu/Monitor/LG_W2043T-PF_20_LCD_monitor-p46371.htmlVélemény róla? Esetleg tapasztalat?
A válaszokat előre is köszönöm! -
sagem
addikt
Sziasztok!
Vettem egy LG L204WT SF monitort (20as, 16:10, 1680x1050), amit néha szeretnék nem natív felbontásban is használni. Konkrétan 1440x900as felbontásban például. Az a problémám, hogy alapból ez a felbontás nincs is benne a választhatóak között (XP, LG gyári driver), ha pedig az Nvida driver segítségével hozzáadom, választható lesz ugyan, de irtózatosan homályos, rossz képet produkál a monitor. Ez vonatkozik az összes többi felbontásra is az 1680x1050-en kívül, hiába próbáltam ki a különféle nvidia méretezéseket, az eredmény mindig ugyanolyan pocsék.
Azzal persze tisztában vagyok, hogy nem natív felbontáson gyengébb képminőséget produkálnak a monitorok, de Ubuntu 9.10 alatt körülbelül 2x-3x olyan jól jelenik meg az 1440-es vagy az 1200as felbontás mint XP alatt. Sokkal élesebb, tisztább a kép, teljesen használható. Gondolom ez driver kérdése lesz, a kérdésem (biztos láma), de hogyan lehetne hasonló eredményt belőni Xp alatt is? A legfrissebb Nvidia driver van fent, Ubunto alatt is az Nvidiás beállításokkal hozza be jól a képet.
-
Dzsekó
addikt
Lenne egy kérdésem:
LG L1942T-nek lehet állítani a magasságát?
LG hu oldal szerint nem, de itt csak D-sub-ot írnak, holott DVI is van a monitoron.
Valakinek van ilyen monitora? -
NFree
addikt
Hali vettem ma egy LG W2600H moncsit s rossz nos tudom , hogy szar csak érdekelne nem-e lehetne valahogy javítani esetleg tudtok-e valami jó szerelőt aki megcsinálná.
A probléma a következő a kijelző csak 1920x1200 vagy 1680x1050 ben hajlandó működni a többi felbontáson csúnyán becsíkozódik a kép alig lehet látni mi van a képernyőn, nos ezzel a tud-e valaki valamit kezdeni esetleg tudtok valakit aki igen? -
whiskyman
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LG 2242S monitorom és kicsit furcsának találom rajta a színeket, de nem igazán tudtam jól beállítani. Az lenne a kérésem, hogy akinek ilyen monitora van, legyen szíves és írja le monitor beállításait (fényerő, kontraszt, színek, stb.) Előre is köszönöm.
-
geri08
csendes tag
Sziasztok!
Én most szeretnék vásárólni egy LG 22" W2253TQ monitort, valakinek valami véleménye?
Alálja valaki nekem a monitort? Véleményeket szeretnék róla...
Nem szeretnék úgy járni hogy bármi baja legyen....
Privibe ha tudna valaki válaszolni azt nagyon megköszönném
Előre is köszönöm! -
KillBorn
senior tag
Sziasztok!
Kapott a család egy LG W2453TQ-PF monitort. Az asztalon 1980*1020-ban használom. De ha játtszom akkor 1280*720-ban szeretnék. Viszont ha beállítom ezt a felbontást akkor egy újjnyi fekete csik lesz körbe, és ha 1280*800-ra állítom csak akkor tölti teljesen ki a képet, viszont akkor arányatlan lesz a kép a 16:10 miatt
Ez normális dolog? Hogyan állítsam bé, hogy 1280*720-ban is teljesen kitöltse akép a képernyőt? -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Nézegetem a monitorokat és most jutott eszembe az LG-ig a Samsung mellett és ahogy néztem ezek 75Hz-et tudnak a samu 60Hz-ével szemben.
Szóval a W2453V-PF amit kinéztem. Mik a vélemények, esetleg tapasztalatok róla?
Ki lehet kapcsolni a piros világítást? -
Ediva8
tag
Van egy kis gondom a Lg féle Forte Manager-el. Vettem egy LG W2253 V monitort. Feltettem a 3.15 -ös Forte Managert. Normális esetben minden rendben volt,de ha beléptem egy játékba,és nem csak egy játéknál csinálta,nem lehetett a játékba felbontást állítani,mert amikor beállítottam,egyből teljes fekete képernyő fogadott.Ezek után leszedtem a Forte Managert és minden megoldódott,tehát ez volt a ludas. Kérdezném,hogy más is járt már így,és mi lehetett a gond.Nvidia VGA-m van.Valahogy netán összeakadhatott a driverrel?
-
Balákka
tag
Egy ilyen típusú MONITOR TV vásárlása előtt állok : LG M197WD
http://www.lg.hu/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040108&categoryId=040108&parentId=0401&modelCodeDisplay=M197WD&model=NOTHING#
van rajta mindenféle kimenet bemenet
az lenne a kérdésem hogy ezzel a monitor tv-vel lehet majd ugy nézni hd felbontású adást hogy nem kell hozzá külön cucc?
a másik kérdés : van egy 5.1-es hangrendszerem, és az megoldható-e hogy ha monitorként, ha tv-ként használom akkor is az 5.1-ből szóljon a hang?
illetve ha valakinek van ilyen monitorja akkor a tapasztalatait ha megosztaná velem nagyon megköszönném -
kissjanko
csendes tag
Van egy LG 700S monitorom. Már nem mai de eddig jól működött. A napokban tapasztalom, hogy a képernyő nem egyszínű hanem sorokban csíkok láthatók benne, ezek szine néha változik valamikor már zavaró mértékben. Mi lehet ennek az oka?
-
Zellerfagyi
csendes tag
Megtudnátok nekem mondani,hogy egy 22"-os 16:10-es monitornak mekkora a képmérete ? Magasság,szélesség . köszi.
-
Mian
aktív tag
válasz
betonfelhő #769 üzenetére
milyen nálad az ocó nem drága kategória?
W2261V <---- mert ez pl egy nagyon jó monitor, én is egy ilyet szeretnék a közeljövőben....egyes helyeken már 50ért lehet kapni....mondjuk én olyan monitort nem láttam még aminek van hdmi csatlakozója és 50 alatt lenne.... -
betonfelhő
tag
milyen Full HD monitorok vannak HDMI és DVI-I bemenettel, amik elfogadható képet adnak és "ocó nem dlága" kategória.
a lényeg, hogy nagyjából homogén legyen és legyenek meg a színek, ne szürke legyen a fekete meg rózsaszínes a piros. -
bizo13
csendes tag
válasz
Zellerfagyi #748 üzenetére
Nincs tapasztalatom de sztem nagyon jó én is megvenném ha lenne rá pénzem minden ledes monitornak általában szép a képe.
-
wutuka
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.LG W1942T-PF -W1942T-SF között mi a különbség?Egyik fekete,másik ezüst.Ezen kívül?
Szeretném,ha megosztanátok velem ezem moncsikról a tapasztalatokat.IPON-ban vannak most jó árban.
Köszönöm! -
Zsiguli
tag
-
dci106
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék véleményt kérni, és légyszi ne csak annyit, hogy jó, hanem ici-pici konkrétumokkal alátámasztva a két monitorról:
Lg w2486l
Samu xl2370Melyiket lenne érdemes megvenni?
Köszi!!! -
tomargus
csendes tag
Sziasztok. Vásároltam egy használt LG L227WT monitort (egy éves) és két problémával találkoztam a használata során:
1. vertikálisan a kép nem fixálódik hanem 20-40 pixel mértékben jobbra ugrál, próbáltam 4:3 ban és teljes képernyőn is, mindegy milyen alkalmazást futtatok, a kép mindig ugrál, csak vizszintesen. Találkozott valaki ehhez hasonlóval? Olyan mint amikor a monitor "belövi magát", csak hogy ez állandósult.2. piros pöttyök vibrálnak néha, például egy fotó megjelenítésekor kb száz apró pixel vörösen vibrál a legkülönbözőbb helyeken. Mindig máshol. Ez mitől lehet? Ez állandósuló hiba, vagy valahogy orvosolható?
Minden beállítás a gyári középértéken van, amúgy olyan sok mindent nem is tudtam rajta állítani, a hozzá adott alkalmazás (Forte) használhatatlan, más ötletem pedig egyenlőre nincs. És nektek?
-
szegto
senior tag
Valaki le tudná irni hogy hogyan tudom használni az LG forteManager progit?
Feltelepitem, aztán fent az ikonok között csak a help-re tudok nyomni, a többi el van sötétítve.
Elolvastam a helpet, vmi profilt kellene létrehozni, azonban hiába nyomkodom a save as-t, semmi nem történik. :S
Vki vmi help? plssss -
zalika
tag
Helosztok
Lecsereltem a 17"os crt monitoromat egy 19"-os lgw1934s-re.
Es az a gondom hogy egyes jatekoknal egyaltalan nem megy az elsimitas mintpl:pes10 vagy stalker call of pripyat, mig a crt monitoron ment,es az ujabb jatekokot el sem inditja a gep,mint pl:risen vagy resident evil 5 ....Talan ujra kene rakjam a windowsot??
Segitseget elore is kosz
-
tomargus
csendes tag
válasz
peti2121! #750 üzenetére
Sziasztok.
Egy monitort készülök venni, típusa:
LG L227WT (további betű nélkül!)
Szerintetek érdemes rááldozni 25.000 Ft ot? Egy ugyanilyet csak L227WTP -t láttam forgalomban 45ezer forintért. Mi lehet a különbség a kettő között, van esetleg szakértő a csapatban aki tudja?
-
logarithm
őstag
Sziasztok!
Nekem a mai napon, olyan problémám jelentkezett ennél a típusnál LG W2253TQ , hogy az OSD menüt lezárta csak úgy magától, s nem tudom, hogy hogyan kéne unlock-olni
Remélem tudtok segíteni!
-
peti2121!
csendes tag
Sziasztok
Erről a monitorról van valakinek személyes tapasztalata: LG W2294T-PF -
csimav
őstag
válasz
Zellerfagyi #748 üzenetére
Igen, mindenképp ajánlom, egy ismerősömnek is ilyen van, csodás képet ad!
-
Zellerfagyi
csendes tag
Sziasztok !
Szerintetek megérné, volna értelme beruházni az LG Ledes monitorjába ? A W2286LP-PF-be?
Esetleg,egy személyes tapasztalat valakinél....? -
zodo
nagyúr
válasz
Reaper04 #745 üzenetére
Nem baj, lényeg, hogy még nem vetted meg.
Naszóval, itt egy pl. a 16:9 okozta kellemetlenségről. (oldal közepe felé, animáció) Természetessen ez a jelenség nem minden esetben áll fent, mert ma már ezer féle képarány létezik a filmeknél is, de játékoknál az 1680x1050 felbontás a tuti, ami ugye a 16:10-es monitor natív felbontása, amin legszebb a képminőség. Így nem lesznek ovális körök ill. fekete csíkok a képernyőn. Tehát, ha a játék a lényeg, vegyél nyugodtan 16:10-es monitort. -
Boci_83
őstag
Hi all!
Most hoztam a monitoromat, szoftver frissítést kellett rajta csinálni, mert reggelre behányt a kép rajta, vagy épp szín nem volt csak annyi, hogy egy kezemen megtudtam volna számolni...Szóval volt már valakinek ilyen, megoldotta hosszú távon a problémát, vagy várhatom hogy mikor jön elő ismét. Nekem teljesen olyan mintha másik monitor előtt ülnék, teljesen mások a színek mint előtte. Mintha rózsaszíneb lenne minden...
eléggé zavar ám.
-
Reaper04
aktív tag
Szia! Hopsz lehet félreírtam valamit ?
A "befürödni" szót nem azért írtam mert már megvettem ,hanem mert már 2hónapja szemezek vele ,hogy ezt ,vagy ne ezt... És gondoltam: "nah akkor végre emelett döntöttem és kiderül hogy nemjó"
Bocsi hogy félreérthetően írtam
Köszi a linket ,elolvasom.16:10 ... én pont úgy hallottam hogy játékra a 16:9 es monitor a jó
Nah de akkor útánanézek egy 16:10es monitornak!
Köszi a segítséget !
Üdv: Dave -
zodo
nagyúr
válasz
Reaper04 #743 üzenetére
Szia!
Azt hittem, hogy még nem vetted meg.
Mindegy, szép monitor csak az a fránya árva egy darab D-sub csati aggaszt.
Nem homályos a kép a natív felbontástól eltérő felbontások alatt ?
Amúgy nincs baj a Full Hd-t természetessen tudja, nem fürődtél be vele.
Lényeg, hogy neked megfelelő legyen.
Játékok felbontásait, biztosan tudja kezelni, de erre a célra mármint ha a játék a fő tevékenységed akkor 16:10-es monitor az ajánlott vétel.
Ebben a nekem írt válaszban olvashatsz róla, hogy miért is ajánlott.
Szóval, gratula a monitorodhoz, max. a játékoknál kell kompromisszumokat kötnöd. -
Reaper04
aktív tag
Szia!
Néztem énis a topicot...
"olcsó húsnak..."Ah .. akkor ezzel is befürödtem ?
Full HD ... ennek a felbontása 1920x1080 nem ? A monitor meg gyakorlatilag tudja ezt ... akkor ez nem tudja ? Vagy mi a helyzet ? Az az igazság hogy énse értek hozzá
Elvárásaim: Játék: 1280x1024 vagy nagyobb felbontás ... filmnézés (dvd, divx...) + net , + office munkák.Köszi hogy próbálsz segíteni, üdv: Dave
-
zodo
nagyúr
válasz
Reaper04 #741 üzenetére
Nem sokan mozgolodnak ebben a topikban.
Megnéztem neked (ha nem tetted volna) a Milyen 22" monitort? topikban is, de semmit nem találni róla.
Szerintem, de én nem értek a témához.
Ez egy nagyon olcsó monitor a maga nemében és hát hogyis mondják, olcsó húsnak.....Másik topikban azt szokták javasolni, hogy szinte bármit vehetsz egy kategórián belül nincs sok különbség a gyártók megjelenítői között.
Persze vannak ajánlott darabok, pl.:
16:9 FullHD
16:10-ben: Samsung 2233BW és LG W2284FDe ismerni kéne az elvárásaidat!
Mire szeretnéd használni: játék, netezés, filmnézés
Mekkora felbontásra van szükséged pl.: 3D szerkesztésMost, így hirtelen ehhez a monitor típushoz visszatérve.
Márcsak azért sem ajánlom, mert egy darab D-Sub csatija van és slussz, az meg a mai világban tudjuk mire elég. -
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Váltok Acer ről Lg re ... 22"(egész pontosan 21,6") -osra esett a választás, a 17-ről
Mi a véleményetek erről a készülékről ? LG W2243S-PF.
Felbontás: 1920 x 1080-75Hz ;Fényerő: 300 cd/m2 ;Kontraszt: 30000:1; Válaszidő: 5 ms.Valakinek valami tapasztalata, észrevétele ?
Amúgy megkérdezném ha már itt járok, hogy a kontraszt minél nagyobb arányú, annál szebb/élesebb lesz akép ?Köszi előre is, üdv: Dave
-
krystman
őstag
Nekem van egy olyan problémam, hogy a power led a monitoron, elkezdett villogni, és most már ott tart, hogy teljesen elaludt. De, ennek ellenére semmi gond nincs vele, olyan mintha valami érintkezési problémája lenne. Mert van, hogy halványan visszajön, utánna elmegy megint. Viszont Standby módba nem villog egyáltalán.
-
krystman
őstag
válasz
huskydog17 #727 üzenetére
Nagyon köszi a tippet! Ez így tényleg tökéletesen működik! Pont erre kerestem épp megoldást.
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Cserélnem kell a jellenlegi 194WT-et és a W2271TC-PF-re esett ( formavilága miatt ) a választásom.
Használ valaki ilyen típust?
Tudnátok róla véleményt mondani, mert keresőben nem találtam semmit. -
spdrfx
tag
Hello!
Fortemanagert mukodesre lehet birni win7 alatt?
-
T_Stark
őstag
Na egy dolgot vettem észre a W2253V-nél ami nem tetszik de nagyon:
A színátmenetes képeknél darabosak az átmenetek
Engem ez zavar de rendesen
Már bánom hogy ezt vettem a Samsung 2333SW helyett
A régi Samsung 940N-em szebb színeket adott -
Vanek úr
csendes tag
Sziasztok !
Van egy LG W2253 TQ monitorom.
Az OSD menüjében található egy "RTC - on , vagy off" funkció.
A magyar nyelvű leírás semmi infót nem tartalmaz ezt illetően.
Mi az az "RTC" ? -
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni van-e vkinek ilyen LG W1943TB típusú Monitora és mik a tapasztalatok?
ÜDV!
-
huskydog17
addikt
Közben sikerült megoldani a forte Manager problémát!
Megoldás: a program kompatibilitási módját Vista SP2-re kell állítani!
-
huskydog17
addikt
Hy!
A forteManager működnie kell Windows 7en? Ugyanis feltelepítettem, de egyszerűen nem működik, csak a Help fül aktív, csak azt lehet megnyitni, a monitor driver-e viszont azonnal gond nélkül működésbe lépett a telepítés után. A legújabb (3.08) forteManager-t telepítettem fel, de nem működik.
A monitor egy LG W2252TQ
WinXP alatt azonnal ment, minden működött benne. Megpróbáltam ezért WinXP SP2 kompatibilitással elindítani, de így sem jó. Windows 7 Enterprise van a gépemen.Mit tegyek, hogy működésre bírjam a forteManager-t?
-
T0m1c
csendes tag
Monitor vásárlás elött állok és ez a két monitor jött szóba, melyiket ajánljátok, ha árba kicsi az eltérés:
LG W2442PA 24" LCD monitor
LG W2261V 22" LCD monitorKöszi szépen!
-
vtechun
veterán
Ennyire kiforratlan lenne ez a hdmi-s pc összekötése hdtv-vel / monitorral hdmi.n keresztül? DVI-n semmi gond nincs. Viszont a szintén HDMI kimenetes laptoppal összekötbe ez is és az LG37LC41-es HD Ready sem volt sosem full screen a kép. Másnak megy simán hasonló esetben?
-
vtechun
veterán
Sziasztok!
Lg w2253 Full HD monitorom van. Ati Radeon hd 4550-es videokártya HDMI kimenetén szeretném meghajtani, 1920x1080-as felbontásban. Viszont valamiért ilyenkor egy fekete keretet csinál. Nem rinyál a felbontás miatt, beállítja, viszont a fekete keret ott van, azaz összébb nyomja a képet mint a natív lenne. Találkozott már valaki hasonló problémával? Mert nagyon idegesítő. Nem tudok mit csinálni, egy hdmi-s laptoppal ugyanez volt a jelenség.
Van a házban digitális T-home Sat tv beltéri egység, Arra dugva HDMI-vel a monitort, akkor teljesbe rakja ki a képet. Szóval érdekes. Nem szeretné az Ati videokártyákat? Driver problémát kizárnám azzal, hogy BIOS-ban is ugyanilyen a kép.
Valakinek valami ötlet?
Csak HDMI-n van ez, dvi-n és D-subon jó.
-
fess
őstag
sziasztok
készülök venni 1 LG W1942S-SF monitort.erről valakinek van valamilyen véleménye,esetleg tud ettől jobbat ajánlani? 30-nál többet nem adnék érte,és jó lenne ha dönthető lenne...
ipon-on ez tűnik most a legnormálisabbnak. -
degu
senior tag
Roppantul rostellem,hogy egy CRT-problemaval birkozom,de ez van!
A moncsi LG F700B.Felul a kepe hordosodas-szeruen el van torzulva.Mint ha homoru lenne.
A rendelkezesre allo pozocionalo lehetosegekkel nem tudom a hibat megszunteteni.Van esetleg valami belso allitasi lehetoseg?/potmeter,magnes,stb/
Degauss volt,hangszorok a moncsi mellol el lettek tavolitva.Van valakinek otlete? -
T_Stark
őstag
Üdv!
LG W2253V-PF monitorom van, meg is vagyok elégedve vele tökéletesen, csak egy gondom van: a Forte Manager program nem hajlandó működni Windows 7 RC alatt. Feltelepül, el is indul, de nem lehet használni
Létezik erre valami megoldás?
Vagy meg kell várni amíg kijön egy Windows 7 kompatibilis verzió? -
Gomez
aktív tag
válasz
old_artist #713 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Közben lecsekkoltam külföldi LG honlapot, ott is 2 ms van írva válaszidőre remélem csak elírás a magyar honlapon levő 5 ms.
-
Gomez
aktív tag
Üdvözlet mindenkinek!
Gyors segítségre lenne szükségem:
- Jól gondolom, hogy az LG W2253TQ és az LG W2253V között csak annyi a különbség, hogy az utóbbinak van HDMI bemenete és fülhallgató csatlakozója?
- És 2 ms-os a válaszidejük, vagy 5? Mert az LG honlapján mindkettőre 5 ms van megadva, a számítástechnikai boltok honlapján pedig változó a helyzet...
Előre is köszönöm a segítséget.
-
old_artist
addikt
Üdv!
Itt már jeleztem! - sajna még várni kell rá!
- de pontosabban októberben!
-
Crytek
nagyúr
Erről a TFT-ről lehet tudni mikor érkezik meg végre? -->LG Flatron W2220P
Mert várom mint a messiást!
-
pincehely
addikt
Egy ilyenem van, de vannak vele fenntartásaim, csak kíváncsi vagyok, hogy ki-hogy látja a képminőségét.
-
pincehely
addikt
Valakinek tapasztalata LG W2452V-tipusú monitorral?
-
Pete55555
addikt
Üdv mindenkinek [link]
erről a monitorról tud vki vmi jót/rosszat mondani nekem? Esetleg arról hogy hdmi-dvi bemenet közt hogy lehet váltani mert rákötném a Set-top-boxot is. -
Ariadne
őstag
No offense, de nehogy már azt várd el, hogy a kész megoldást a szádba tolják magyarul, lol...
Harmadik találat az old_artist által adott linken, tessék, remélem ennyivel azért már boldogulsz klikk. Tudod, gugli a barátod, és azt mondják, egész használható fordítóprogramok is léteznek már.
-
OverDay
csendes tag
válasz
old_artist #703 üzenetére
Igen,ezt mát énis próbáltam beirni,de egyik oldal nagyobb s*ar mint a másik...értelmetlenek és érthetetlenek(angoltudásom=elégtelen)...
Nekem olyan oldal kell amivel nemkell killódni,hanem csak egy Dowloadot kell nyomni,ami tényleg a programot takarja és nem Driver Decectivet meg ilyen-olyan reklámokat... -
OverDay
csendes tag
Hy!
Az elmúlt napokban vettem egy LG Flatron W2452V monitort,de a tulaj nemadott hozzá drivert,igy a régi monitorom tulajdonságaival tudom csak használni...(1280x1024)
Ha valaki tudna egy linket küldeni,akkor azt megköszönném,mert én nemtaláltam hozzá...
Am driver decektivem van,de nemjöttemrá h hogykéne használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- Léghűtés topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest