Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmaro
csendes tag
válasz
juno35 #85189 üzenetére
Szia nem tudom mert 21s irtam az igazi most neztem meg 19 a elozo lguh6207 20 alat volt nemakarok hazudni ezert nem irok konkret szamot ez nem tudom mert van 4k inpout lagot nezz mert konzolt ha veszel xbox ine x vagy ps4 pro nem tudom mert de 1080p rol valtok 4k ra nem vttem eszre de a lg eszre vettem a 4k laggot panan nem.
Amugy ha olvasol a ex600e tesztet mindeni azt irja gamer tv nek a leg jobb. -
kmaro
csendes tag
válasz
juno35 #85060 üzenetére
Juno35! Nagyon nagy hibát követtél el ,hogy LG belépö szintü 4k tv-t vettél. Mert valojában csak 3k RGBW a tv ! en ezert vittetem vissza meg azert mert nem volt éles a kép még 100% kép élesség mellet sem pl:xbox one s uhd felbontásra állitva nagyon gyenge az élesség input lag benne mutiba call of dutty szinte kivégeznek olyan lassu.
De a szervize nagyon szuper azonnal jovairta a pali aki kijott.
Szerintem a panasonic a leg jobb persze ne az en esetem alapjan itéld meg a fekete fekete a börszin börszin valos 4k igazolt valami bevizsgalasi ellenorzesen is át ment hogy valos 4k tud input lagg 4k felbobtasban 21ms ami nem rossz gamer monitornak is lehet használni.
A kép iszonyat szép én is irtoztam a panasonic-tol de meg vettem és nem bántam meg kivéve kifogtam egy olyan darabot ami sajnos gyari lcd ilesztési hibábol nagyon dirty scern efektes fentiekben elolvashatod mit jelnet de panasonic-bol nagyon kevés ilyen van. Az oled a 100% de nincs rá keretem.☺ -
Szoszo94
őstag
válasz
juno35 #85026 üzenetére
Azt a 0-s sort nem kérdeztem komolyan, csak amolyan rácsodálkozás volt, hogy van aki még ilyen felbontásban nézi a filmeket
Esetleg dobj pendrive-ra pár filmet, vidd el a legközelebbi médiába/olyan boltba, ahol lehet tesztelni saját anyaggal a tévéket, aztán nézz meg egy FHD-s és egy UHD-s TV-t ugyan abban a méretben, ugyan azzal az anyaggal. Engem még mindig nem győztél meg, hogy annyira fontos lenne az UHD számodra, a későbbiekben pedig ha átállsz 4K filmekre, akkor is lehet TV-t cserélni. Valószínűleg olcsóbb is lesz, mint most - én decemberben, akciósan vettem 200-ért a 49UH6207-esemet, rá két hónapra már 180 körül is láttam, gyorsan esett az ára. -
-
Szoszo94
őstag
válasz
juno35 #85016 üzenetére
Nem hagytál le egy 0-t a felbontásoknál (7200x4040 pl)?
Én már FHD BD25 alatt nem is nézek semmit itthon, vétek ahhoz 4K TV-t venni szvszNehogy félre értsd, nem akarom megszabni mit nézz, de ha sokáig ilyen felbontáson filmeznél, akkor felesleges a 4K. Még egy indok: a 4K játékhoz erőmű kell, még a 1080 sem elég szerintem oda, ahova egy 1060/580 FHD-n elég lenne. Az igényeid alapján szerintem neked egy FHD kellene, bár nem tudom, hogy az idei modellek is lassabbak-e a 4K-s társaiknál (mint tavaly a 2mag vs 4mag). De ha ez nem zavar, akkor szvsz neked egy komolyabb FHD lenne a jó választás
-
baro32
aktív tag
válasz
juno35 #85016 üzenetére
Szia
Nekem egy 43UH603V van amin pont letöltött filmeket 720x400-as felbontáson nézek rajta ami MKV formátumú AC3 2.0/5.1 hamgal ez változó attól függ melyiket milyen hangal rakják fel.
Namármost a lényeg hogy nekem teljesen jó a képi minősége ezen a tv-n.
Én speciel A DVD FAb nevű progival szoktam méretre igazítani ezeket a letöltött filmeket amit már egyszer régebben itt a forumon le is írtam,mindenképpen figyelni kell a beállításnál hogy 16:9-et adjunk meg neki mert ha nem akkor ott lessz felül-alul a fekete csík
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest