Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyccon
tag
válasz pixelmester. #80013 üzenetére
Teljesen igazat adok neked,nagy csalódás ez a tv A Samsung H6400 fényévekkel jobb,pedig az 2014 kiadás (szebb színek,gyorsabb menü,könnyebb kezelhetőség stb,illetve fekete helyett ez a szürkés szín pedig egy vicc.) Senkinek sem ajánlom,soha többé LG!
-
TA68
őstag
válasz pixelmester. #80016 üzenetére
"viszont az általam is emltett RGBW technológia miatt nem ajánlom az olcsóbb UHD-s LG-ket."
És mit vesztesz egy FHD tévéhez képest? Gyorsabb webOS, jobb panel (igen, még az RGBW ellenére is)
nagyobb fényerő, négymagos proci stb.... Aki jobb minőségű tévét akar venni, annak most nincs más választása, mint az UHD."nézd meg a videót, amit belinkeltem!"
Abban a videóban azért eléggé ki vannak sarkítva a dolgok. Tulajdonképen egy Samsung reklám, elég csak a videó végét megnézni, vagy azt a YouTube csatornát. -
Unlimited
aktív tag
válasz pixelmester. #80012 üzenetére
Sok igazság van abban amit írtál. Én is most vettem egy ilyet, csak 49 inches. DE!
Ha olvasol utána a dolgoknak mielőtt vásárolsz, akkor sok bosszúságtól megkíméled magad! Mindenhol le van írva, hogy a 2 mag miatt lassú a menüje, kevés hozzá a hardver. Lcd tv full feketét ne keress, mindegy mi a megvilágítás, led, vagy bármi más. Ez a technológia korlátja. Az egyik! Ezeknek a tvknek a smart része teljesen alap, sokat nem kell várni tőle. Ezek nem számítógépek! Képminőség olyan, amilyen. LCD technológia, aki tudja mit vesz, az nem csalódik akkorát! Sokszor mondtam, leírtam, hogy az LCD nem alkalmas mozgó kép megjelenítésére, legalább is tvzés szempontjából nem! Lehet belőle szép nagyot, laposat, designeset csinálni, nagy fényerő a boltban mutatni, sokat el lehet belőle adni. És mivel a konkurencia arany árban van, nincs más, ha tvt akarsz venni, akkor ezt veszed.. Olcsó az előállítása, nagy pénzt lehet vele kaszálni. A technológia elérte korlátait, így mos mennek a 4K felé, hogy legyen mit ismét eladni.
Aki ezt tudja, az tudja mit vesz! -
kovigyuri
tag
Na végre!
Ilyen rövid "teszteket" kellene írni.
Ez a valós!
Én is szemezgetek ezzel a TV-vel, de nekem a 40" a lényeg.
Gratula a hozzászólásodhoz!Akinek 40uh630v típusa van:
- A lábak legszélső pontja milyen távolságra (mm) van egymástól?
(le fog-e esni a TV állványomról???)
- És az UH630v is ilyen lassú?Köszike!
-
pixelmester.
aktív tag
A betekintési szöge is elég gyenge, ráadásul eléggé tükröződik is.
-
Grande Ale
őstag
válasz pixelmester. #79923 üzenetére
Igen lehet. LG sound sync, optikai kábellel, azt válaszd ki. Ugyanilyenem van, nagyon jól működik együtt. A soundbar is szuper!
-
huncutka1029
addikt
válasz pixelmester. #79923 üzenetére
nekem nem sh5 soundbar van,hanem egy másik LG tipus, de igen lehet vele állítani a hangerőt.
Sőt automatikusan kapcsol ki, és be a tv-vel együtt.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz pixelmester. #79880 üzenetére
ha az mpeg zajszűrést bekapcsolom, akkor is csak alacsony képvezérlésen hagyom, mert nekem az éljavító is be van kapcsolva. Nagyjából ugyanezt a funkviót látja erl, de nem zavarnak be így egymásnak.
Viszont a helyi sötétítés (dinamikus kontraszt) funkcióval együtt, nem jó. Akkor van pixelháború, meg szappanopera effekt... Ezért én jellemzően kikapcsolom a zajszűrést, és jobb minőségű tartalmakra törekszem.A zajszűrő egyébként a szuperfelbontás opciónak is betesz. ezzel sem jó együtt használni.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz pixelmester. #79858 üzenetére
nem lehet.
Alapból a tv csatornákkal indít, illetve azzal a bemenettel, (HDMI, AV, ) amivel kikapcsoltad.
a smart csak utána tölt be, miután a tv bootolt. És manuálisan kell indítani...a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
válasz pixelmester. #79752 üzenetére
azt sehogy...
az mkv alapból tartalmazza a hangsávokat és feliratokat. (már amennyiben aki készíti, bele is rakja)
az egy konténer file, amit akarsz, azt raksz bele
a külön hangsávot azért szokták mellé rakni, hogy aki már korábban hozzájutott idegen vagy eredeti nyelvű anyaghoz, annak csak mellé kell muxolni a szinkront és kész is az anyag[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Grande Ale
őstag
válasz pixelmester. #79721 üzenetére
Tplink routeren van, nem látok ilyet benne. Tudsz segíteni?
-
HKorn
veterán
-
TA68
őstag
válasz pixelmester. #79605 üzenetére
A TP-Link routerekkel sincs probléma. Minden látja szépen a tévét.
-
gaijin09
csendes tag
nálam is az ASUS RT-AC56U-val megy minden tökéletesen...
-
Klara_
őstag
Ahogy Vondnal, nalam is Asusok vannak/voltak, AC56U, AC68U, AC87U hibatlanul ment minddel.
-
Grande Ale
őstag
válasz pixelmester. #79590 üzenetére
Router gond lesz. Nekem 652v, lh630v tévék vannak, nexus5, nexus5x, motog1 és 2 telefonok, de nem megy. Egyikről sem, egyik tévén sem.
[ Szerkesztve ]
-
Klara_
őstag
válasz pixelmester. #79590 üzenetére
A gappsbol a nano van nalam a telefonon, nem tudom szamit-e az LG alkalmazasnak. Recoverybol kell felrakni a keszulekre, ha ez igy neked nem eleg info akkor inkabb hagyd.
Nalam az LH630V-n az orosz es a sima lg tv plus alkalmazas is hibatlanul megy, TV-n a legutolso FW van: 04.30.20 -
pixelmester.
aktív tag
válasz pixelmester. #79566 üzenetére
Most nézem, h LH63xx csak az ios verzióban van benne, de az androidos LG TV plus alkalmazásban nem szerepel a támogatott eszközpk között. De egyikkel sem működik.
Van valaki, akinek látja valamelyik mobileszköze az LH630-at? Milyen szoftververzió van fent a tv-n?[ Szerkesztve ]
-
mergesmate
tag
válasz pixelmester. #79572 üzenetére
Nem az lehet a gond, hogy 5ghz-es wifin vagy(telefonnal) miközben a tv meg 2.4ghz-en?
Nálam a wifi display nem ment addig amíg a telefon 5ghz-es wifin volt. Átváltottam 2.4-re és egyből működött.Xiaomi 13
-
Grande Ale
őstag
válasz pixelmester. #79580 üzenetére
Ott nekem is. Minden jó, csak a tv plus nem megy...
-
UberMutant
őstag
válasz pixelmester. #79560 üzenetére
lg tv plus ma (kedd jan 10) este frissítették, most próbáld frissíteni és újra párosítani.
(nekem telefon újratelepítés miatt kellett újra párosítanom, és pár napig nem sikerült, nem látta a tv-t, de most már jó. ez azokatnem érinti, akiknek már párosítva van, a többiek ezért nem látták a hibát)
[ Szerkesztve ]
-
Klara_
őstag
válasz pixelmester. #79570 üzenetére
43LH630V, Xiaomi Redmi Note 2 - multi ROM, Asus RT-AC68U.
Routeren en nem bizgeltem semmit kulonoset e miatt, igy is mukodik. A TV LAN-on keresztul van a halozaton.[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
válasz pixelmester. #79572 üzenetére
Elvileg semmit nem kell külön beállítani, simán mennie kellene. Húzd ki pár percre a routert a konnektorból, ha még nem tetted meg.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Ez nekem sem működik, három LG tv van, egyiken sem. Nem tudom mi lehet a gond, lehet a routert nem szereti...
-
TA68
őstag
válasz pixelmester. #79570 üzenetére
Szerintem a router miatt nem kapcsolódik. Milyen routered van?
-
Klara_
őstag
válasz pixelmester. #79563 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pixelmester. #79566 üzenetére
Azért azt is nézd át, meg ha végleg nem megy a Wifi-Direct(lehet egy ki és be kapcsolása a funkciónak is kellene, vagy akár fordítva is jelezheti a funkciót), akkor egy tv visszaállítást is csinálhatsz[link].
-
pixelmester.
aktív tag
Letoltottem egy LGee nevu remote appot, azzal sem mukodik.
Viszont az lg gt plus az hivatalos lg app, tehat vegkepp nem ertem, h miert nem latja a tv-t. -
törölt tag
Nézted a kezelési útmutatót?
-
Klara_
őstag
Egy halozaton van a TV es a telefon, felismerte az app a TV-t?
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
Most próbáltam, nekem telóval és tablettel is működik. (7707)
-
törölt tag
válasz pixelmester. #79558 üzenetére
Itt többen is használnak olcsóbb UHD-ket és szerintem nincs semmi gondjuk vele, nem kéne ezt túllihegni ennyire, saját otthoni tapasztalat nélkül. Nyugodtan olvass vissza, hogy miket írnak a 2016-os tévékről a 7707-ig bezárólag. A képe a lényeges egy tévénél.
-
vond
MODERÁTOR
válasz pixelmester. #79544 üzenetére
Igen, 2016-os, IPS és direkt led.
A 49-es változatról már augusztusban írtam egy hosszabb beszámolót: [link]VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz pixelmester. #79537 üzenetére
USB2 porton - ha a pendrive/HDD is tudja - 20-25 mbyte/s bőven átmegy, ami ugye 160-200 mbit/s. Ez ma még 4K filmeknek is nagyon durva bitráta. Ilyen adatfolyammal közel kétszáz giga lenne egy kétórás film.
Szóval szerintem az USB3-nak jelenleg nem sok értelme van a TV-ken.
(#79538) pixelmester.: A 77-es széria azért még nem a csúcs, ott van még a 8-as, meg 9-es sorozat. De lényegében igen, valós 4K-t nem kapsz a 6-os, meg a 75-ös termékvonalban.
A 4K/UHD meg amúgy is egy nagy parasztvakítás. Valamivel el kell adni a készülékeket a vásárlóknak (megint). Van olyan terület, ahol jó és kell is, még a 8K is (pl. munka, ipar, egészségügy, óriási kijelzők, stb.), de otthoni környezetben szerintem teljesen felesleges (hacsak nem egész nap 10+ megapixeles fotókat nézegetsz rajta karnyújtásnyi távolságból). Nem életszerű, hogy az ember huzamosabb ideig 1 méterről néz egy 1,5 méter képátlójú képernyőt, hogy lássa a 2160p minden részletét. Arról nem is beszélve, hogy még mindig elég kevés valós UHD tartalomhoz lehet hozzájutni. Felkonvertált cuccok ugye nyilván nem játszanak.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
TA68
őstag
válasz pixelmester. #79537 üzenetére
Csak 4K filmek lejátszása esetén van jelentősége. Amúgy is csak SUHD tévékben van USB 3.0. Ha csak USB 2.0 van a tévében, annak mindegy melyiket dugod rà.
-
TA68
őstag
válasz pixelmester. #79535 üzenetére
Igen.
-
törölt tag
válasz pixelmester. #79452 üzenetére
Már farkasj válaszolt, azt. Nálam a mobilon a Mediahouse app van fent, és az is jó. Bár csak próbaként raktam fel, de mindent Laptopról intézek, az mindenre sokkal jobb. A tévének van Smart Share vagy más nevű alkalmazása, vagy akár a Plex is mehet mindkettőn, az én régebbi tévémen van Plex is, és van ilyen nevű app is a mobilcuccokhoz a play-en.
A téma összefoglalóban is vannak egyéb hasznos infók.sting2 Ha rendes HDR-es megjelenítésre gondolsz, azt az UH7707-től tudják(HDR Super avec Dolby Vision), pl a 49UH7707 beleférne, a sima HDR-t meg(HDR Pro) az 55UH615V-től, de nézd meg itt. Amint láthatod, az UH650V-től már jobb képességűek vannak, mint alatta 55"-os és nagyobb méret esetén.
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
-
farkas-j
őstag
válasz pixelmester. #79433 üzenetére
Az LG TV-k sajnos a sima fájlmegosztást nem kezelik. Ez már biztosan nem fért bele a programozók költségvetésébe
Azért tudnak pl. filmet lejátszani mobileszközről (is), ha a mobileszközön telepítve van egy DLNA program. Én speciel Androidra a sok próbálgatás után a BubbleUPnP-t használom, mert ez a legjobb, legsokoldalúbb. Ezt ráadásul teljesen testre lehet szabni. Ha egy sokkal egyszerűbbre van szükséged, akkor pl. a Skifta-t ajánlom, bár ennek jóval korlátosabb a tudása, cserébe nem pilótavizsgás. Egyébként a Play-on sok DLNA programot találsz, kísérletezgethetsz velük.[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Indiant
addikt
válasz pixelmester. #79433 üzenetére
Amit kérdezel nem próbáltam, de a horizon go pl. működik a képerő tükrözéssel, DE az adást nem hajlandó megjeleníteni a tv-n. Mert a video steaming le van tiltva.....
-
pixelmester.
aktív tag
válasz pixelmester. #79418 üzenetére
Vagy az Lg 43 uh664v
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.