-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Igazából arra gondoltam hogy a hagyományos meg a nano között én akkora különbséget nem látok de egyáltalán nem írtam hogy bármelyik is rossz lenne. Mindenki döntse el a saját szeme szerint. Én most vettem anyámnak egy 43up7800-at. Amire használják teljesen jó. A hely miatt sok lehetőség nem volt közép talpas kellett és méretben csak ez fért el.
-
pockos13
aktív tag
Köszi. A LG-nél azt mondta az ember hogy az ips panelnek nagyobb a betekintési szöge, a va-nak meg jobb a kontrasztja ,mondjuk amire nekem kell sorozat,meccs ,oda állítólag jobb az ips panel.De mindegy is, hamarosan meglesz valamelyik mert most már biztos hogy maradok az LG mellett csak még nem döntöttem el hogy melyiket vegyem meg.
-
humi1
tag
Itt már csak azaz érdekes, hogy a netflix-nél nekem tökéletesen működik. Egész hétvégén napi 8-10 óra ment a netflix, és semmi hiba nem volt. A Youtube-ot a tegnapi napon néztem kb 1 órát kb 4k természetfilmet és most nem tudtam sehogy sem előcsalogatni ezt a hibát.
Érdekes hogy még itt a fórumon ez nem volt senkinél sem probléma. Bár lehet, hogy elkerülte a figyelmemet.
Valamint ez a típust kb egy éve forgalmazzák és furcsának találom hogy a központi szervíz is csak tapogatózik.
Viszont a csatorna keresés és kezelés terén teljesen tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest