Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
válasz Johnzy #67842 üzenetére
Szia.
Nekem is ugyan az a TV van.
Ne izgulj, ami rajta van az a legújabb!
Nézd meg pár lappal visszább ezeket, itt beszéltünk róla.
(#67484) és ez (#67491)[ Szerkesztve ]
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
Beni2360
félisten
válasz Johnzy #64455 üzenetére
Annyi, hogy mivel a 2.4 passzol a wifi-hez ezért benne volt a leírásban, hogy NE! tegye a TV-készülék 1 méteres körzetébe vezeték-nélküli router-ét, mert az zavarHATja TV-készülekét a Magic Remote által sugárzott rádiós jelek fogadásában!
Érdekes nekem 2 db is ott van vagy 20-25 cm-re a TV -től és semmi zavar.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Medical
aktív tag
válasz Johnzy #64124 üzenetére
Én direkt azért vettem ezt, mert nekem nem kell 3D TV.
Engem az érdekelne, hogy a kép élessége van e olyan mink a HD v. FullHD TV-k nek.
Választáskor én a műhold vétel lehetőségét részesítettem előnybe a 3D előtt.Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
törölt tag
válasz Johnzy #64124 üzenetére
Sajnos így jár, aki nem olvassa a fórumot, meg a topik összefoglalót sem. Ott világosan le van írva, hogy melyik idei tévé 3D-s. Olvass vissza pár oldalt, Eperkutyus is észlelte a problémát: (#63945) . Megkérdezhetnéd az LG-t a hiányosságról mail-ben vagy chat-en, hogy oldják meg ahogy akarják(de azonnal) mert neked kell a funkció. Nem tudom hol vetted, de a helyedben elmennék az üzletbe és megnézném hogy valamelyik UF77xx-ben működik-e? Ha Online vétel volt, és még 14 napon belüli vétel, akkor simán becserélném egy másik példányra. Akár egy 3D-t tudó tévére is. (LF652V, vagy UF8xxx), vagy amire akarod.
-
Medical
aktív tag
válasz Johnzy #64063 üzenetére
Szia.
Ép ma rendeltem ugyan ezt a "LG UF7727"-es készüléket.
Milyen az első benyomásod, szívesen veszek minden ötletet, (be állításokat), szóval minden építő jellegű információt.
Még nem volt LT- TV-m, mindég Samsungom volt. EMAG-tól rendeltem.
Egyébként szerdára jelezték, hogy hozza a futár.Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.