-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyenezalaci
tag
válasz
Yogi Bear #61432 üzenetére
Számomra is érdekes gyakorlatot folytat az MM. Szerintem egyértelműen megtévesztő az, ahogy reklámozzák magukat. Európa egyik legnagyobb ÁRUHÁZLÁNCÁNAK tüntetik fel magukat, miközben minden áruház+az online részleg egy teljesen külön Kft. Ezt egyáltalán nem tudhatja a vásárló, hiszen látszatra teljesen úgy tűnik, mintha egy egységes nagy cégként működne. Akkor tudtam meg, hogy teljesen külön cég, mikor az online árat látva elmentem egy helyi áruházba, ahol jóval drágább volt egy termék. Az eladó elmondta, hogy teljesen külön cégekről van szó. Mondtam neki, hogy akkor a mobilomon itt és most, a szeme láttára megrendelem online a cuccot, és áruházi átvételt választok. Merthogy ugye lehet olyat, ráadásul a külön Kft. a saját raktárkészletéről oda adja a terméket és valahogy leboltolja a webshoppal. A vége az lett, hogy a helyi áruház odaadta 20 ezerrel olcsóbban, online áron a kiszemelt tv-t. Olyan is volt, hogy online rendelt, helyi készletből kapott gyári hibás terméket vittem vissza, csak cserélni lehetett, és nem akarták azonnal cserélni, pedig volt a polcon másik. Kicsit erélyesen, de nem tahón elmondtam az ügyfélszolgálat vezetőnek a véleményem és láss csodát, pár perc múlva kezembe adott egy másik, azóta is tökéletes terméket. Szóval szerintem fogyasztóvédelmi szempontból lehetne fogást találni rajtuk rendesen.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Yogi Bear #61432 üzenetére
nekem se böffentenek semmit, nyitok egy blogot, és beszüljük meg, ki mit írt eddig,
kinek mit válaszoltak, mert és is már a Fogyasztóvédelmet fontolgatom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest