Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Digitalizálni mindenképp kell.
Encodingra gondolsz.
Van pár USB PVR-es tévé, de amit találtam, azok 180k-nál kezdődnek (a 2010-esek, nem LG). Nem tudom, az analóg adásokat is fel tudják-e venni, azaz van-e bennük valamilyen digital encoder.BloodRay: Nem elképzelhető, hogy valami orosz belehackeli ezt a funkciót a régebbiekbe?
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Azért vannak jó ledesek is, csak épp a csúcskategóriában, dupla áron kb.
Egy jó LCD valóban kenterbe veri a középkategóriás ledeket képminőségben szerintem is.
Analóg audiokimenet... Hát igen, arra max a fülhallgató kimenet használható, de manapság már azért érdemes digitális csatlakozókat használni(gondolom köszönöd szépen).
-
BloodRay
veterán
Nincsen semmi baja a készüléknek. 47-es méretnél ez simán előfordul. A filmes képen még észre sem vettem volna mire gondolsz.
Látnál egy LED tv-t...
(#556) hitman77 -> Szerintem ilyen célra inkább LD550/LD565-ben gondolkozz. Feketéje hasonló mint az azonos kategóriás Samsungoké, de jobb a betekintési szöge és a színhűsége szerintem.
-
BloodRay
veterán
Jól raktad fel a talpat, ilyen dülöngélősek ezek.
De ne félj eldőlni nem fog, nálam még egy sem tette pedig szép mennyiséggel találkoztam már.
Netcast-nél frissítés után amik vannak: Youtube, AccuWeather, Picasa, Facebook, Twitter, Netrádió(Vtuner talán), egy játék alkalmatás és egy sportcsatorna.