- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
axy89
csendes tag
válasz
BloodRay #1710 üzenetére
jogos egyébként hogy ne írjam le, csak szarul esett ez hogy kidobjuk a lóvét az ablakon, és sztem valami megoldás csak lenne ezekre a pixeles dolgokra is, 3napos pixelgarancia is hallom pár tv-nél de ez akkora gáz hát beszarik 5napon belül és kidobhatod ha kilő pár sort...hát a te esetednél meg pláne gáz hogy ilyen értékű tv-knél is ugyanez megy. használatijába egyébként azt írja hogy ez rajtuk kívűl eső hiba, szóval a technológia ilyen. ezért lenne jobb a ledes ?
-
aranymakk
tag
válasz
BloodRay #1697 üzenetére
Hát remélem, de jó lenne a kedves kollega megerősítene benne, mert nekem pont az Outlet miatt, képesek voltak azok a parasztok NetCast gomb nélküli távot adni és persze anélkül nem lehet használni ez a funkciót, miéééért is lehetne... szal vettem egy Univerzális cuccot, amivel lehet gombot másolni, így örülnék, ha valami kedves kollega szánna rám 2 percet, hogy átmásoljam a gombot
vagy bemegyek egy MM-be, vagy valami Euronics-ba végszükség esetén azt majd ott jól lemásolom!!!
-
vOlgi
csendes tag
válasz
BloodRay #1475 üzenetére
Szia Blood Ray!
Rövid háttérinfó: van egy egy éve működő webáruházam (nem fogok spammelni), főleg LG TV-ket árulunk, gyarló kereskedőként szeretném megérteni a vevőimet, amiben most elakadtam, és adódik pár kérdés amit nem tudok megfejteni, ebben kérem a segítségeteket:
Az 5590-ben a DVR funkció mire is jó?
LW sorozatban miért keresik jobban az 5590-es készüléket mint a 5500-ast? (Tudtommal a Hbb TV funkció kihasználhatatlan Magyarországon, az IFA-n is csak tesztverziót tudtak mutatni.)
-
bakter24
őstag
válasz
BloodRay #1467 üzenetére
Köszi! Van egy Logitech 525-ös univerzális programozható távirányítóm, az tök sok mindent tud emulálni, illetve online adatbázisból dolgozik. Milyen eszközt, vagy jelet kellene neki adnia? Illetve a soros servizhez kéne egy szabvány IR port? Gondolom, nem simán előlről veszi a spéci IR jelet. Mondjuk nem vagyok ebben jártas, csak gondolom, ilyesmi okból van hátul rs232 service port. Minden segítség jól jön
-
sünpávakutya
csendes tag
válasz
BloodRay #1290 üzenetére
Szó szerint mindent.
De leírom, mi van most a kép menüben:
(bevastagítottam, amiről én azt tippelem, esetleg befolyásolhatna valamit)képarány: levágás nélkül
képvarázsló: (lényegtelen)
energiatakarék: (mikor milyen)
képüzemmód: haladó1
fényerő, stb. beállítások: (lényegtelen)
speciális beállítások:
- dinamikus kontraszt: ki
- zajcsökkentés: ki
- digitális zajcsökkentés: ki
- fekete szint: magas
- valósághű mozi: (szürke)
- színskála: széles
- élkiemelő: ki
- xvYCC:: (szürke)
- speciális minta: (szürke)
- színszűrő: ki
- színhőmérséklet: közepes
- gamma 2.2
- módszer: 2 pontos
- minta: külső
- (innentől az összes szín-csesztető érték 0)
kép visszaállítása: (lényegtelen)
TruMotion: kiHát így történt, bírónő kérem...
Már ilyen volt, amikor megtaláltam...
-
jjani72
tag
válasz
BloodRay #1284 üzenetére
(#1279) jjani72 -> Rendelni már holtbiztos hogy nem tudnak LD565-öt
Hát azt könnyen eltudom képzelni.A madarasban is vannak problémák
az akciós cuccokkal.A meghirdetett 42lw5500 - as már akkor sem volt
amikor a reklámújságot kinyomtatták és nem is lesz már soha.
Illetve van egy kiállított darab, amit a jónép már összekarmolt meg köpködött.
Például az ilyen bakikra a törvény szigora is le szokott súlytani, na de mindegy. -
mimi_bacsi
tag
válasz
BloodRay #1275 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Ez az LG 109e Ft-ért vagy a PHILIPS 42PFL7456H 199e Ft ért? Mi a véleményed? Ma valaki ajánlotta a PHILIPS-et, o Ft kezdőrészlettel és 30 hónap 8e Ft részletért....
Vélemény..?
-
Faci80
csendes tag
válasz
BloodRay #1207 üzenetére
Köszi! Azt hiszem valahol kompromisszumot kell kötnöm...
Körbenéztem ismerősöknél, láttam Led-eseket és CCFLeseket sötétben és nem győzött meg se LG se a Samu LED. Persze világos szobába vitathatatlanul jó választás.
Nálam így bent maradt a kalapban az LK530 és az LD750.
Csak képminőség tekintetében Te melyiket javasolnád? -
Endor
csendes tag
válasz
BloodRay #1027 üzenetére
- A "100Hz-es" lcd-k is fizikailag 50Hz-esek ez tény. Nincs 100Hz-es. -
Mi az, hogy a fizikailag 50Hz-es? Másodpercenként 100 képkocka, az 100Hz fizikailag is.
Nekem még az lenne a kérdésem, hogy ez hogyan egyeztethető össze a 24p-vel? A legtöbb HD anyag 24p-s, szinte csak a DVD-k és tv-adások 25-ösek. Amúgy a 24p a szokásos 23,976 kerekítése csak, vagy van tényleges 24,00 is?
Tehát a valóságban 23,976 vagy 25, esetleg 29,97 képkockaszámmal találkozunk másodpercenként és ezekből csinál az LG TrueMotion 100 képkockát?
100Hz esetén folyamatos kép elvileg csak 25p-s anyagnál lenne, de Blu-ray lejátszáskor is folyamatos képet kapok bekapcsolt TrueMotion-nal is. -
eisento
addikt
válasz
BloodRay #1041 üzenetére
hat akkor nagyon vakok
mert szabad szemmel jol lathato volt. de ma felhivtam ismet egy kedves aranyos hangu holgyel beszeltem mondtam neki hogy valamit ki kellene talalni nehogy a kov tv-nel is igy jarjak aztmondja hogy 2-3 darabot bedobnak majd a kocsiba hetfon vagy kedden es akkor remelhetoleg nem lesz ilyen problema
szoval maximalisan keszseges volt. ha talalok olyat ami a feket ill feher hatternel nem lesz pixelhibas esetleg a pirosnal vagy zoldnel lesz 1 potty leszarom elfogadom ugy de a feketenel fehernel nagyon latszott :\ mar nagyon kellene ez a tv tegnap olyan jol nezett ki a nagy bazi tv a szobaban
-
benvolio
őstag
válasz
BloodRay #1031 üzenetére
De azok nem full HD TV-k. Hangosan gondolkozva: azért esett a választásom a "M2250D-PZ LED"-re mert az full HD és Led-es. A digikábelnél vannak fullHD-s adások és a konyhában a nézési távolság az változó, van, hogy egész közel ill. "távolabb". A TV az ablakkal szemben lenne és a LED nagyobb fényereje vagy kontrasztja gondolom jól jön. Szóval ezért szimpatikus ez. A képe mennyivel rosszabb ennek mint a másik kettőnek?
Megnéztem az LK330-at de mivel a tetején vannak a gombok az biztos kiesett./a mostani tv-t is elég sokszor kapcsolgatjuk a rajta lévő gombokkal, mert a táv. mindig "eltűnik"/ AZ LV2500 az jó lenne de drágább és nem full HD.
Üdv! -
eisento
addikt
válasz
BloodRay #1027 üzenetére
nagyon nem erdekel mit mond
holnap delutan 5-7 kozott jon a tv-m
mar alig varom ^^ reggel korabban kelek aztan eltakaritok mindent a helyerol hogy mihamarabb beuzemeljek aztan gyors pixelteszt ha minden okes akkor a sajat futarjuknak egy uccsi aztan mehet haza
en meg csodalom majd a tv-t meg ismerkedem vele
-
eisento
addikt
válasz
BloodRay #1001 üzenetére
bloodray ehhez mit szolsz?
"Azert figyelj oda, mert sok 50HZ-es TVhez az idei modelekhez, hogy TrueMotion 100Hz ezzel megtevesztik a vevot."
"Semmi csak azt akartam irni, hogy a megjelent idei modelekhez odairjak, hogy TrueMotion 100Hz mikozben csak 50Hz-es TVkrol van szo, mint pl az LG lk530as modeljerol.
Ez kb olyan csalas mint amikor odairjak a mostani monitorokhoz 2ms, mikozben nem a regi leglassabb greytogrey valaszidoket irjak, hanem a joval gyorsabb valaszidoket (mint pl blacktoblack atmenet) ami meg sem kozelitti a greytogrey valaszidoket, hanem vagy 8ad resszel lassabbak.""Mi az hogy honnan veszem, hogy csak odairjak ?
Nem a valos ertekekkel szamolnak, annyi a lenyeg.
Tehat nem valos 100Hzrol van szo, hanem az effektezetrol, ahol beszur az elektronika egy plusz kepkockat."kicsit felkurt a masik topikban
-
Champipi
aktív tag
válasz
BloodRay #965 üzenetére
Azért ez mégiscsak egy kifutott tavalyi modell nem?
47"-os van 170 000 Ft körül, akkor az 55"-ost tudják adni 200 000 Ft-ért nullszaldóval, mondjuk hoztak 5-öt raktárra, mindenki rárepül, és persze már rég elfogyott, de ha már odacsábították az embert lehet, hogy vesz mást amin már busás haszon van, hisz nem akar üres kézzel távozni
-
eisento
addikt
válasz
BloodRay #959 üzenetére
hat 2 hetet varok tv miatt mindenkeppen mert van egy ismerose faternak aki joaron tud tv-t allitolag de only samsungot, es max akkor megvarom kovetkezo fizut es meg tudom venni az lv5500-ast is de ha elviszik a mostani sony 32 colos bravia hd ready tv-met akkor fizetesig se kell varni
most olvasgatom lg ledes topikot hogy probaltad mar lv5500-ast clouding mennyire van jelen? tudsz esetleg sotetben csinalni fotot?
-
Kzo
tag
válasz
BloodRay #936 üzenetére
Egy kis segítségre lenne szükségem, tehát kinéztem a vélemények alapján egy LG 42LD550-es TV-t de az egyik webshop-ban olvastam, hogy kifutott termék... és az utódja a LG 42LK450.Erről tudnál vmi-t írni, hogy érdemes-e emellett maradni vagy inkább próbáljak felhajtani egy LG 42LD550-est ?
-
Endor
csendes tag
válasz
BloodRay #870 üzenetére
A legritkább esetben nézek tv-adást, azzal nem sokat törődtem, de úgy jónak tűnt. Élkiemelő ki, vízszintes és függőleges élesség maxon. De most végignéztem több analóg adót, és tényleg jobb visszavenni kicsit 60-70-re. Nálunk analóg kábeltv van, de mindenkinél más lehet a jó. Csak érdemes ezzel eljátszani, mert nagyban befolyásolja a képet.
Lenne pár kérdésem:
- USB lejátszás esetén csak két képarány opció érvényesíthető a 8 helyett? Így semmi értelme a vob fájlok (csak rippelt DVD esetén találkoztam ezzel a formátummal) lejátszásának, mivel nem tudom széthúzni őket teljes képszélességre, és aránytalan marad a kép. Ha átkonvertálom mpegbe, akkor is.
- nem tudja lejátszani a youtube HD videókat HD-ben?
- miért lehet rendkívül lassú a Google Maps tv-n, amikor számítógépről gyors (10 Mbites nettel)? -
-
Valdez
őstag
válasz
BloodRay #849 üzenetére
Kikapcsolt trumotion-nal nézek mindent, mivel még alacsonnyal is nézhetetlen, annyira felgyorsítja a dolgokat. Ráadásul így, ha plexen jáccok le, nem is lehet testre szabni.
Tehát így kikapcsolt trumotion-nal akad a kép, oldalazó mozgásoknál látni leginkább, tehát egyértelműen judder. Meglehetősen zavaró.
A quick settings gombnál ahol van hangsáv váltásnak hely az ki van szürkítve sajnos, ahogy minden más is. Illetve majdnem minden szürke, a képet tudom állítani, hogy milyen legyen mozi, stb... illetve bizonyos mértékig testre is lehet szabni a színeket, fényerőt, stb.. -
eisento
addikt
válasz
BloodRay #839 üzenetére
koszonom ismet a segitseget. de basszak meg a gyartok hogy ennyi tv-t arulnak
tegnap kineztem egy sony 37ex500-ast arban is eleg jo 100hz fullhd. erre forumon beirjak hogy ne a 37-est vegyem mert a samu es a sony sem gyart sajat 37-es paneleket tehat gyengebb a panel... na mondom fasz kivan.
szoval ma kezdhetem ujra az egesz nezelodest.
-
dezz
nagyúr
válasz
BloodRay #767 üzenetére
2. Az élességet beállítottam normálisra előtte.
3. Végülis nem gond, úgyis át kell konvertálni a DTS sávot AC3-ra (ha eredeti hangot akarunk), közben ki lehet tenni a feliratot. (Philips: nem tudom, még nem próbáltam, és a manual sem írja, sem a támogatott formátumokat.)
4. Azért kérdem, mert a manual 97. oldalán van egy táblázat, amiben mkv esetén AAC és AC3 (DD) szerepel támogatott audióként.
5. A manual emleget egy bizonyos 'HDMI-PC mode'-ot, amikor a TV néhány dolgot másképp csinál, de hogy magától vált-e ebbe a módba vagy manuálisan is állítható, arról nem találtam semmit. (A Philipsnél manuálisan kapcsolható.)Jaja, a 650 is jól néz ki. Kár, hogy drágább.
Egyébként lesz direkt utódja a 750-esnek? Szal pl. LK750? (Lásd pl. LK530.)
(#768) Darth_Revan: Az kábeltévé és a helyi föld között akár többtíz volt is lehet. Kérj a szolgáltatótól egy bizonyos isolatort, az leválasztja.
-
dezz
nagyúr
válasz
BloodRay #751 üzenetére
"Van külső szenzoros fényerő szabályzás egyébként."
Aha, tudom, azért írtam. (Egyébként a Philipsen is van, csak nem annyira reklámozzák, mármint hogy a 4606-oson is van, nem csak a nagyobbakon.)
Hát, nem tudom, hogy ment-e már 4 órát úgy, hogy nem nyúltunk hozzá, mindenesetre eddig csak egyszer kapcsolt ki magától, amikor tök fekete képet kapott, de akkor úgy 10 perc után.
-
dezz
nagyúr
válasz
BloodRay #740 üzenetére
Úgy alakult, hogy egyelőre marad a Philips, de ha záros határidőn belül nem javítják az "új gép" gyermekbetegségeit, a nevezett LG-k valamelyikére váltok.
"LD565-nél és 750-nél is lehet szabályozni a feketeszintet manuálisan, emellett a dinamikus színt, kontrasztot is."
Igen, láttam, de a kérdés arra vonatkozott, hogy vajon a háttérvilágítást tudja-e képtartalomfüggően szabályozni? Én úgy láttam (a nagy kivilágításban nem olyan könnyű megítélni), hogy a din. kontraszt = alacsony/magas a képet birizgálta digitálisan, nem a háttérvilágítást. Bár talán az utóbbi sem létszükséglet, ha nem kell manuálisan állítgatni, mert van külső szenzoros szabályzás (tehát nem fordulhat elő, hogy sötétben magason van a háttérvilágítás, vagy fordítva).
"Valamint ha átkapcsolsz haladó képbeállítási módba még vagy plusz 30 szín/képbeállítási lehetőséget kapsz."
Ja ja, néztem, nem rossz.
Viszont, időközben újra meggyőződtem róla, hogy valóban fejlettebb az új Philipsek (6-os végződésűek) motion interpolationje, mint a legtöbb gyártó tavalyi modelljeié (kevesebbet hibázik, gyorsabban "kapcsol", stb.). Mondjuk filmet enélkül nézek (szappanopera hatás), de pl. sporthoz és hasonlókhoz "kötelező".
-
MoonST
tag
válasz
BloodRay #722 üzenetére
Azota szokom a képet, az az igazság hogy játéknál kb 1m-ről, filmeknél kb 3m-ről. A felbontás pedig 1920x1080. Az 4x AA segített a dolgon valamennyit, így egész korrekt. 22"-es samsung monitorrol váltottam ami szintén full hd-n használtam szoval ezért furcsa volt kicsit
Szeretnék venni egy ati 6950-es videokártyát, ezen már van hdmi meg ilyen is: Display Port, ezek nyújtanak valami előnyt a dvi vga kimenettel szemben?
ui.: bocs a késői válaszért, csak sokat melozom meg elvesztem a tv-ben
bocs
-
-
Barohawk
aktív tag
-
Újoncka
aktív tag
válasz
BloodRay #651 üzenetére
Igen sok segítség volt
Ugyan kicsit szenvedtem meg az angol nyelvtudásom elégtelen! Így kerestem egy magyar fórumot! Felfrissíteni ugyan nem kellett szerencsére csak visszafele kellett felraknopm egy régebbi FW-t! Viszont az MKV-kat csak nyögvenyelősen viszi 10-ből ha 2-t elindít azok is pixelesednek meg akadoznak! AVI viszont tökéletes! Lehet csak én szedek le túl nagy fileokatDe se HDD-ről se Pen-ről nem igazán szereti őket lehet csak az én készülékem ilyen! Mert rengeteg oldaon azt olvastam hogy az 1080p-s Filmeket is gond nélkül viszi viszont nekem van hogy azok ilyen belassulnak
Szerencsére más gondja nincs !
-
enzse
csendes tag
válasz
BloodRay #657 üzenetére
és akkor még egy kérdés
megveszem a smart boxot ok....
és akkor még kell vennem egy routert is . tudnál ajánlani olcsó,de jó minőségűt?
(abszolut nem értek hozzá)
és akkor ugye az összekötés: tv-smart box-router. utobbiba pedig a upc net is belemegy,meg a számítógép is. vagy nagy marhaságot irok? -
enzse
csendes tag
válasz
BloodRay #649 üzenetére
köszi a választ.
és hogy miért irtam,hogy mindkettőnknek igaza van? azt állitottad,hogy az 32LD550 nem alkalmas a wifi adapter alkalmazására. igazad van,annyi kikötéssel,hogy ez csak a magyarországon árusítottakra vonatkozik,mig és ebben nekem volt igazam a nyugat európában árusított 32LD550-essel már gond nélkül lehet a wifin és egy routeren keresztül kapcsolatba lépni a NetCast szolgáltatásokkal.... Ezért is igaz amit az angol nyelvű LG honlap ír, és gondolom ezt a szöveget vették át a magyar forgalmazók is... (bár továbbra sem értem,hogy az angol LG lapon miért írták azt,hogy a wifi adapterhez semmi másra(routerre sem) nincs szükség csak szélessávú kapcsolatra és modemre.) És sajnos a mai telefonálásokból is kiderült,nemcsak a webes áruházakkal van gond,hanem a hivatalos LG szervizzel is,akik szintén nincsenek tisztában azzal amit forgalmaznak. Ketten kétfélét mondtak,és gyanítom ha lett volna 3. az is mást mondott volna... És ez az igazán szomorú. -
enzse
csendes tag
válasz
BloodRay #619 üzenetére
még egy nagyon hülye kérdés (tényleg nem akarlak kiborítani..bár lehet,hogy olybá tűnik
) :
írtad nem támogatja a wifit. az jutott eszembe,hogy ez nem olyan mint az usb-s filmlejátszás? azt sem támogatja,mégis belehet a szerviz menüben kapcsolni.
A hülye kérdést gondolom ebből már kitaláltad: a wifit nem lehet engedélyezni a szervízmenüben? -
enzse
csendes tag
válasz
BloodRay #633 üzenetére
Hali...
1.kör Lg szervíz felhívása wifi ügyben. Elmondtam mit szeretnék,megértette a kérdést,de válaszolni nem tudott,megígérte visszahívnak.Ez reggel fél 9kor volt. 11 utánújra felhívtam őket,persze más vette fel. Újra elmondtam a kérdést (smart box vagy wifi adapter?),felfogta majd elhaló hangon közölte,hogy szerinte(?) a magyarországon árusított 32ld550es ellentétben a nyugaton lévővel nem támogatja az AN WF 100at,magyarul a netcastot,hiába reklámozzák a magyar üzletek így a wifi adaptert... A NetCast eléréséhez a smartbox kell+egy router ami így ugyebár már több mint 50 ezer ft. (nekem modemem van). Magyarul mindkettőnknek igaza volt. (bár megjegyzem a telefonálás közben eszembe jutott az amikor a playstation bejött az országba,és elmentem megkérdezni az oktogonon levő HIVATALOS Sony márkakereskedőhőz,hogy hogy lehet online-t használni rajta...csodálkozott,majd megkérdezte,hogy még mit tudok mert ő ezt tőlem hallja először). Őszintén szólva az Lg szervíz is valahogy ezen a szinten mozgott,pedig az ember elvárná azt,hogy határozott információt kapjon tőlük.Ezek után kíváncsi lennék azokra akik elolvassák a hirdetést a webáruházakban miszerint ez a márka támogatja a wifit,(10-9 határozottan odaírja) megrendelik, 3-5 nap múlva megkapják majd rájönnek,hogy nem müködik,telefonálnak az üzletbe,ott közlik velük,hogy kellene egy router is,(amit persze nem irtak sehol,mondván elég a modem és egy szélessávú kapcsolat) megveszik azt is,és ugyanugy nem fog müködni....
I LOVE YOU MAGYARORSZÁG 2011 június....hajrá. -
kiskoaro
csendes tag
válasz
BloodRay #635 üzenetére
ez azt jelenti, hogy ha a 750 esetében zavar a 200Hz frissítés, akkor azt nem tudom 100Hzen használni, még akkor sem, ha a True Motionben babrálok a beállításokkal?
net/DLNA: gépre fogom kötni, monitor/TV szerepre szánom, így a net/dnla hiánya nem annyira égető.
Mire lehet használni a dlna-t amiről esetleg így lemaradok?szerk:
a LG 42LD651 miben különbözik a 650től? -
enzse
csendes tag
válasz
BloodRay #629 üzenetére
A hivatalos LG oldalon ezt írták,videok vannak róla a you tube-on reklámozzák ezerrel,a magyar webáruházak is így árulják....hiszek neked,de egyenlőre te vagy az egyetlen aki azt írja nem lehet. Tegnap egész éjjel erről olvastam fórumokon. Üsd be a google-ba és te is hiszel majd....
-
enzse
csendes tag
válasz
BloodRay #619 üzenetére
Eddig azt hittem értesz hozzá...
LG ADAPTER AN-WF100 USB adapter LED/LCD/PLAZMA TV-khez
Az egyszerűen telepíthető LG AN-WF100 WiFi USB adapterrel vezeték nélküli hálózat áll az Ön rendelkezésére is. Csatlakoztassa az AN-WF100-at LG televíziójára, és máris hozzáférhet televíziója web szolgáltatásaihoz, PC-je vagy DLNA-ban kommunikló készülékei multimédia tartalmához. Azonnali hozzáférés az LG NetCast tartalmakhoz. Netfix,YouTube,Picasa,Yahoo.....USB 2.0 csatlakozó.
Kompatibilitás: - LCD televíziók: LX9500, LX6500, LE8500, LE7500, LE5500, LE5510 (kivéve 22'' és 26''), LE5300, LE5310, LD750, LD650, LD550 - Plazma televíziók: PK950, PK760Kompatibilis LED TV modellek: LX9500, LEX9, LE8500, LE7500, LX6500, LE5500 LE5400
vagy lg honlap:
http://www.lg.com/ie/tv-audio-video/tv-accessories/LG-AN-WF100.jspSmart TV
LG AN-WF100 TV Accessory
Bring wireless Internet onto your LG Smart TVThe LG AN-WF100 is a Wi-Fi USB adapter that provides instant wireless access to LG Smart TV platform which allows you to watch the best of the internet on the big screen experience. You can watch the last 7 days TV and radio with BBC iPlayer, videos from YouTube, movies on demand and a whole lot more. All you need is a broadband connection and a modem. Compatible with all LG 2011 Smart TVs and 2010 TVs featuring NetCast. Minimum broadband spec recommendation 2MB with secure connection
(bocs,nem bántásból írtam,de eddig tényleg nagy figyelemmel olvastam tanácsaidat,többek között ezért is vettem ezt a tipust, most viszont picit csalodott vagyok
)
.
-
ovecs
senior tag
válasz
BloodRay #625 üzenetére
Tehat gyakorlatilag az LD750 nem fog felhosodni, mivel CCFL , az LE5500 ha jol ertettem akkor nem csak alul-felul ledes hanem az egesz LCD alattt, es felhosodni fog, cserebe jobbak a szinek. Hat igen, nagy dilemma... Foleg filmnezes, napi 1 hirado, es XBOX amire kellene. Megprobalom megnezni mind2t a hetvegen eloben.
Meg 1* kopszi szepen, azt hiszem most mar tisztabban latok. -
ovecs
senior tag
válasz
BloodRay #623 üzenetére
Amugy a Samsung topik ban nem nagyon ajanljak ezeket a led -es tv-ket, allitolag "felhosodik" vagy mi. Neked van eziranyu tapasztalatod ?
Azt lehet tudni, hogy ez korbe ledes a szelen "edge led" vagy pedig a panel alatt vegig van led ?
Az egyik boltban 200k, gyanusan olcso a tobbihez kepest, azt hiszem felhivom oket, hogy nem -e eliras. -
ovecs
senior tag
válasz
BloodRay #619 üzenetére
Kedves forumtarsak!
Minimum 46" televiziot szeretnek venni, 210k a plafon. TV + Filmezes (szamitogepre szeretnem kotni- es akkor johetnek a baratok mozizni) + XBOX360+kinect amire kellene.
Mit tudtok ajanlani ? Samsungbol mindenki a C650 -et isteniti, esetleg valami LG alternativa ?
Ahogy elnezem az LG tudasban tobbet kinal kevesebb penzert:
LG Electronics 47LD750esetleg valaki tud valamit ezekrol a modellekrol ?
Philips 46PFL5605
LG Electronics 47LE5310
LG Electronics 47LD751
LG Electronics 47LK530
LG Electronics 47LE5500
LG Electronics 47LH7000
Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)