- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat akkor kicsi kereso kici nezelodes:
Bővebben: link
NA roviden ennyi, a regieket meg meg se tanatam ahol errol beszelgetunk:- ((((
Hogy hany embornek van meg 1930-as lg-je na az erdeks, inkabb ossye kene vonni a 19-es s-ips lg-ket totzikokat es akkor sokkkal attekinthetobb lenee... de mar ugze itt van ay s-ips-es totzik is
udv
neduddki -
saba
csendes tag
Szia!
Nekem egy Samsung 173p-m van, ami ugyan csak 17'' és nem is S-IPS (de viszont PVA), azért még a DVI-s tapasztalataim talán nem egészen irrelevánsak.
Én DVI-n használom, de kiváncsi voltam, mit is nyertem vele, ezért alaposan kipróbáltam az analóg illesztést is.
Film vagy fénykép-nézegetés (és valszeg játék) közben nem tudnám megmondani, hogy épp hogy van csatolva a monitor, annyira nincs különbség.
Ha viszont szöveg van a képen (szövegszerkesztő, Internet, Windows Intéző, stb...) akkor már igenis látszik a különbség. Analóg illesztésnél a leggondosabb beállítás mellett is marad a képben egy kis remegés az élek mentén, meg a karakterek sem annyira élesek. Igazából semmi vészes (még mindig sokkal jobb, mint egy CRT), de észrevenni. Ezzel szemben a DVI-s kapcsolatnál a képet mintha odaszögezték volna.
Szóval leginkább az alkalmazási területtől függ, érdemes-e pénzt adni a DVI-ért: szerintem irodai munkánál igen, játéknál, filmezésnél nem.
Ja, van egy eset, amikor döbbenetes a különbség: amikor a Win2k shutdown közben úgy halványítja el a képet, hogy minden második pixelt feketére vált, az az analógon rettenetes képzajokat eredményez, a DVI-nek viszont meg se kottyan
.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Nintendo Switch
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.