Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Peet
senior tag
És milyen moncsik vannak még a palettán, mert ugyebár az se mind1.
Lehet ez a leggagyibb (azért nem hinném), mert valami fullos TFT meg Sony meg hasonló profikkal hasonlítod össze. Mennyit szánsz monitorra? A samsungok is elég jók, sőőőt. Iyama és társairól nem is beszélve. A Sony-k egész jók, de piszok drágák. A Belinea rendkívül olcsó, még egy 19'' flat-et is kapsz 50-60ért.
:) -
Peet
senior tag
Ha jól tudom ez a 795ft utódja. Nem sok a változás, a képcső valami keveset változott, az elektronika szinte ugyanaz, a műanyag doboz viszont sokkal csúnyább lett szerintem! Mindenesetre olcsóbb mint a 795ft. Nekem 795ft van és max megvagyok vele elégedve, annak ellenére, hogy ez már a második, mert az elsőt vissza kellett vinni. Érdemes tehát olyan helyen vásárolni (nem csak LG-t, hanem mást is), ahol a 3nap alatt szó nélkül kicserélik!
A 3nap aztán mindent beke, éjjel-nappal nyúzzad!
:) -
Dages
csendes tag
Sziasztok!
Azért indítottam ezt a rovatot, mert monitort szeretnék venni és a lehetségesek között szerepel ez a típus is.
Köszi a segítségért!!
Aktív témák
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Cisco EX90- Konferencia monitor - 24" Full HD kamerával - Több db
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG 24MP59G-P Monitor
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs