Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Don Pepe
tag
Hali! Vannak olyan hibák az LG GSA 4160B-s írómmal, hogy ez már a harmadik, mert már kétszer visszacseréltettem a következő hibával.... Megírom a lemezeket, és a végét nem hajlandó vissza játszani... Kb:500Mb

Ezt miért csinálhatja??? Már kezdek megőrülni, mert már a sokadik lemezemet teszi tönkre, és el is veszett egy csomó adatom, amit réggebben irtam ki vele, de csak most vettem észre, hogy nem játssza vissza rendesen, nem bírja kiolvasni a lemez végéből az adatokat! Mivel ez a harmadik íróm, ezért nem cserélhetem örökké. Valami megoldás kéne! (Jó minőségű lemezeknél is csinál ilyet, legalábbis próbáltam 5féle DVD-vel, mindegyik szar, vagy nehezen olvasható!)
Help me!!!
-
Dj Don Pepe
tag
Hali! Vannak olyan hibák az LG GSA 4160B-s írómmal, hogy ez már a harmadik, mert már kétszer visszacseréltettem a következő hibával.... Megírom a lemezeket, és a végét nem hajlandó vissza játszani... Kb:500Mb

Ezt miért csinálhatja??? Már kezdek megőrülni, mert már a sokadik lemezemet teszi tönkre, és el is veszett egy csomó adatom, amit réggebben irtam ki vele, de csak most vettem észre, hogy nem játssza vissza rendesen, nem bírja kiolvasni a lemez végéből az adatokat! Mivel ez a harmadik íróm, ezért nem cserélhetem örökké. Valami megoldás kéne! (Jó minőségű lemezeknél is csinál ilyet, legalábbis próbáltam 5féle DVD-vel, mindegyik szar, vagy nehezen olvasható!)
Help me!!!
[Szerkesztve] -
-
chybi
csendes tag
Volt neked egy 8x LG DVD (4020B) írom, és minden rendben volt amig 1x úgy döntött nem müködik tovább..le is adtam garanciális javításra, 2 hónapig ültek rajta, utána kaptam egy garanciális csere írót egy 16x LG-t (4160B), ami sorra rontotta el a lemezeket..ki is cseréltettem, de a csere is hibásan ír ki ..a lemez végéböl kb 500 Mb-t nem tudd visszaolvasni írás után. Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Samsung 860 QVO és 860 EVO 1TB SATA3 SSD-k
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest