Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Bocsánat én alapvetően csak a "gépben" gondolkodtam az anyagvastagság kapcsán...
Egyébként nem tudom milyen fájlokról beszélünk (dxf, svg, jpeg stb...), mert rengeteg fájl módosítható akár egy egyszerű rajzoló/gagyi 3d-s programban is. Ne adja ég akár a Painttel is meg lehet oldani sok midnent (saját tapasztalatból tudom, de nem röhögni, fiatal voltam és kellett a pénz
). De például a vonalrajzokat könnyű átszerkeszteni Inkscape-ben is, mert képes a vonalakat a képről szerkeszthető formában kinyerni akár egy lentebb csatolt jpeg-ből is gyorsan lehet jól lézerezhető anyagot készíteni akár gravírozáshoz, akár vágáshoz, mert vektor fájl keletkezik (élkeresés/edge detection/trace bitmap/bitkép vektorizálása a hívószavak). Ezen csak az ember arányosan "beljebb/széljelebb tolja" az illesztő fülek kivágásának élét/éleit (anyagvastagságot érintő találkozási éleknek és orientációnak megfelelően), valamint a belső nyílásokat is (ezeket ugye szimmetrikusan) kiszélesíti és máris a szélesebb anyagvastagságnál lesz mindenhol az adott modell.
Új hozzászólás Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest