Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
<Adamsky> #184 üzenetére
Hát igen nehéz megindítani és mivel nem volt gitár pengetőm egy mini bicska késivel kezdtem neki. A memkártya mellett a hosszabbik felénél kezdtem. Nagyon fogja magát, fül nem tört egy sem le.
Avval megindítva (patent fülek vannak semmi csavar) és aztán bankkártya darabokat alá dugva óvatosan szét lehet kapni.
Akucsere is 2 db csavar bontása után és a szalagkábel ki pattintása után de erősen be van ragasztva, óvatosan körbe kell finoman feszegetni. A két hosszanti oldalán van ragasztva. Elég képlékeny az aksi óvatosan kell vele bánni.
A kijelző kiszedése már keményebb dió volt. Oda kellett a bicska éle mivel olyan fekete gumírozott ragasztóval volt beragasztva amit igen csak vágni kellett. El kellett volna egy szike. Így is tört össze vissza a kijelző az alsó részin. Az ezüst keret könnyen elválik a háztól, nekem is elengedett de vissza ragasztottan, nincs nyoma.
Na kb ennyi.
Ui: Most azért tesztelgetem semmi gond nincs a csere db-l.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Könyvajánló
- Battlefield 6
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OpenWRT topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest