- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
igen. Én munkára használom. Nincs vele bajom. Jobban müködik mint a dorid tablett. MAga a win 8.1nek van még egy két érthetetlenhülyesége de nem rossz. Laptop mellett gyurom jegyzetelésre, office nézegetésre, VPN, levelezés, skype, facebook, pdf. Néha filmet nézek rajta és azzal sincs semmi baja. Teljes terheléssel 5-7 órát bír az aksia. PL film nézésnél
-
Honkydoo
őstag
Nekem nagyon bejön ez a táblagép! Kár hogy még nincs ilyenem..
-
zsamiatt
őstag
sehol senki?
-
zsamiatt
őstag
Udv mindenkinek aki ilyen tabletett vett. Erdekelnenek a tapasztalatok. Ki milyen tokot vasarolt? Nincs szuksegem a billentyuzetre ezert valami sima ipad szerut szeretnek. Lattam a Lenovo honlapjan, hogy van hasonlo, de a hatuljan vegig futo akaszto mennyire zavaro, feltuno?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest