- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazs255
újonc
válasz
lumpen #11043 üzenetére
Szia!
Egy y500-as géppel van tapasztalatom, már több, mint 2 éves, egyetemistaként vettem, 3D tervező alkalmazások futnak rajta, na meg elég sok játékA tapasztalatom az, hogy a mostani új játékokban is helytáll, ha ki tudsz egyezni egy minimális grafikai butítással (1920x1080, a GT650M SLI konfiggal). Az én gépem szerencsére gyakorlatilag hibamentesen működik, most fog megtörténni rajta egy komolyabb takarítás+ újrapasztázás, szigorúan gari lejárta után. A GT650M-mel szerelt gépek nem melegszenek túlzottan, hosszabb játék alatt persze dolgoznak a ventik, de teszi a dolgát a cucc. A korai szériák gyengéje volt a touchpad, de az enyém, ami 2012 decemberben érkezett Mo.-ra már a javított verzió szerencsére, de egy használt gép esetén ezt gyorsan le tudod csekkolni. Az egyetlen hiányossága számomra a gépnek az átlagnál gyengébb wifi kártya, de ezt betudtam a full aluminium burkolatnak, és csak gyenge hálózatok esetén érződik. Összességében egy nagyon jól összerakott masina, a billentyűzet, a hangszórók is nagyon jó, a kijelző pedig gyönyörű
Remélem tudtam segíteni -
Hawnin
tag
válasz
lumpen #11043 üzenetére
Hali!
Erre csak annyit tudok neked mondani hogy konkrétan bárkivel megesik hogy belenyúl 1-1 rossz darabba illetve az is hogy tökéletes darabot kap kézhez.Maga az Y510P véleményem szerint eléggé strapabíró jól össze van rakva, eléggé masszív, de persze ha le ejted vagy oda ütöd valamihez keményen ugyan úgy megérzi mint más számítógép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest