Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
icezozo
addikt
az MM-ben már nincs Xboxos akcióban [link]
-
muzsi19
tag
Van benne sd kártya olvasó nem?bővíthető igaz?
-
Nem tudjátok, hogy van-e benne 3G?
Sok helyen írják, hogy van benne micro SIM olvasó, de ebben a verzióban konkrétan van? -
hito
nagyúr
Viszont ami itt megy az nagyon lehangoló
Ez már az átveréssel határos! Legszívesebben mindenhova beírnám (megóvandó szerencsétlen tájékozatlan vásárlókat), hogy 99k egy 50eFt-os Box-szal együtt.
Én ma eladtam a boxot a csomagból 35-ért, mert semmi szükségem nem volt rá. Így mindenki jól járt. De amit ezek művelnek nekem nagyon tenyérbe mászó. Az etikustól nagyon távol áll. Remélem rájuk rohad
-
muzsi19
tag
Nem tudjátok meddig megy ez az akció? még van időm agyalni rajta vagy rendeljem meg..
Valahol azt olvastam, hogy Windowsra nincs túl sok alkalmazás, olyan 170.000 körül míg Androidra olyan 1.000.000 van...Szerintetek ez h van?
-
NGA
addikt
WIDI-t nem próbálta senki?
-
Otisz
őstag
Nekem még nem volt wines tabom. Csak androidos, meg iOS-es (utóbbi most is van egy).
Ez viszont most valahogy megfogott. Főképp, hogy 64gigás, ráadásul még bővíthető is, plusz magával a Windowsal sem volt soha (túl nagy) problémám.
Gondoltam kipróbálom, hátha pont ez lesz az az irányvonal, amit már régóta keresek. -
b.daniel
senior tag
Gyári videolejatszo ami a csempes részről indul támogat feliratokat? Vagy vlc-n kell majd sorozatot néznekm?
-
muzsi19
tag
Sziasztok!
Én is nagyon gondolkozom egy ilyen gépen, csak nem tudom hogy a Windows alapú tablet mennyire támogatott...sok alkalmazás van rá?filmeket ugyanúgy lehet rá tenni?Akkuidőről mi a tapasztalat és a hétköznapi használatban h működik?Eddig már az LG G Pad 8.3-t szerettem volna venni már csak kb. egy nap választott el tőle, de ez most megkeverte a lapokat...Segítsetek merre dőljön a mérleg!
Köszi előre is a válaszokat! -
Otisz
őstag
GPS meglétéről csak 1-2 helyen tesznek említést. Meg tudjátok erősíteni, hogy van benne?
-
XeeN
senior tag
Egymásnak ellentmondó infókat olvasok arról, hogy milyen proci van a tabletben. Van ahol Z3740-et, és van ahol Z3770-et írnak. Mi az igazság? A válaszokat előre is köszönöm! (Egy CPU-Z shotnak örülnék a legjobban.
)
-
b.daniel
senior tag
Nem tudjatok ki van e állítva valahol? Én is akarok venni egyet,de előtte megtapiznám azert
-
icezozo
addikt
elég lassan tölti fel a kicsikét
néztetek hozzá valami jó tokot ?
-
ThomaWoo
csendes tag
Mondjuk látva, hogy mennyi tárhely marad a 64gb-ből a 32gb-osat nem javaslom megvásárolni. Szóval utazzatok 64esre amíg van
-
ThomaWoo
csendes tag
Én is vettem egyet az akció keretein belül.
Első élmények:
-kijelző: nagy fényerő, kellemes betekintési szögek, szép színek
-sebesség: akadásmentes (office-explorer)
-anyaghasználat: prémium(a hátlap nem fém, jó minőségű műanyag)
-hibák: eddig csak a micro hdmi kimenetet hiányolom, mert azzal monitorra lehetne pattintani, micro usb kimenetre pedig mehetne a bill és egér>>és van egy irodai géped. -
hito
nagyúr
Srácok! Az az egy árva microUSB csatlakozó akkor most bemenetként is üzemel? Átalakítóval lehet rá dugni USB-s cuccokat, vagy ez felejtő?
-
Fancy-boy
addikt
Németországból rendelve 299 Euro + szállítás és a garancia ugyanúgy érvényes itthon, ha jól tudom.
Ez egy szándékosan "olcsó" tablet, hogy jobban terjedjen a Windows.
A szintén most megjelent Dell Venue 8 pro, szállítással, mindennel, alig több mint 80ezerFt-ra jön ki.100 ért meg 110 ért kész rablás.
NGA Az szép. Megértem, hogy ha valaki eladja, esetleg keres rajta, de 90 meg 99ezerért meghirdetni?
Háát, és valószínűleg valaki nem figyel és megveszi. -
NGA
addikt
Azért a nepperek rendesen megjelentek a hardveraprón:
-
hito
nagyúr
Szerintetek be lehet lépni a bios-ba valahogy?
NGA: szerintem fém hatású műanyag, de nem vagyok benne biztos. Lehet, hogy fém. Elég korrekt minőség.
-
NGA
addikt
Fém vagy műanyag a hátlap?
-
violentSt
tag
Egy kis magyarázat az akcióhoz...
[link] -
hito
nagyúr
Nekem is megvan, nem tudtam neki ellenállni ennyiért
MM-ban vettem, ott is 64GB-osakat szórnak, viszont Z3740-es CPU-val, nem pedig 3770-essel. Ti milyen procisat kaptatok? Kijelző nagyon állat.
-
GRaul
őstag
en 35ert adtam tovabb az xboxot
minusz afa igy 44korul megallt -
margithid
veterán
Xbox nélkü nem látom, úgy vajon mennyi lenne?
-
h.robert
csendes tag
Ma én is vettem egyet az Edigital-nál. Ha esetleg valaki kíváncsi valamire a tablettel kapcsolatban, akkor kérdezzen nyugodtan. Az Xbox-ot eladom, ha érdekel valakit, akkor kérem keressen meg privátban.
-
GRaul
őstag
kiraly. szted hibasan irtak ki? vagy csak rosszul adtak ki?
-
icezozo
addikt
én is beruháztam egyre és az e-digitalba a meghirdetett 32 GB helyett 64 GB-osat adnak
-
icezozo
addikt
Most ,hogy egyre kedvezőbb az ára egyre többen fognak vásárolni.
itt is csak 99900.- +ajándék XBOX 160-al [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest