- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmiklos67
újonc
Ugyanaz, csak pepitában:
http://www.android-file-transfer.com/tutorials/transfer-contacts-from-nokia-to-android-phone-tablet/
MOBILEGO-s video:
https://www.youtube.com/watch?v=btSQcrS6HX4és ezekre a guglin leltem
-
nmiklos67
újonc
Az Android fejlesztői bekapcsolásához a segédlez:
http://www.recovery-android.com/enable-usb-debugging-on-android.html
-
nmiklos67
újonc
Sziasztok,
A PC-s csatlakozáshoz nekem (persze a 7-8X fejlesztői tapizás után) a MOBILEGO for Android sokat segített, akár a régi névjegyzék 1-1ben átrakására, akár a rendezésekre, stb.
letőlthető:http://www.wondershare.net/android-manager/?gclid=CJTIiNWIhsQCFXGWtAodqk4ANA
-
MMacko
újonc
válasz
stampedli #896 üzenetére
Hello stampedli!
Nagyon köszönöm a segítséget Arról nem te tehetsz, hogy nem minden válaszod tetszik.
A fejlesztői módot megtaláltam, de előtte még eldobtam az agyam, mert ilyen trükkről eddig még nem hallottam. (Persze kezdő vagyok.)
(Ki is írta a klikkelések után, hogy hány kattintás múlva jön a siker..
A Mobile Assistanttal talán a PC-s naptáramat tudom szinkronizálni majd.
Meg jó lenne, ha a PC-n lévő Total Commanderrel meghajtóként elérném a telefon kártyáját. Sokszor kell állományokat mozgatnom és szeretném egyszerűen.Igazán a második válaszod vitt padlóra. Ilyenre gondolni sem mertem. Három éve használok mindenféle noname kínai cuccokat - egy és két magos processzorral - és mindegyik látta a rádugott külső memóriát.
Igazán arra kellene, hogy fényképezőgép kártyájáról tudjak gyorsan képeket áttölteni a telefonra.(kvázi-tag)
Szia!
1. Settings/About phone/Device information/Build number-re nyomj kb. 7-8x, és bekapcsol a fejlesztői mód. Megjelenik a beállításoknál az utolsó előtti helyen, és ott is marad. (Amúgy mire jó a Mobile Assistant?)
2. Mivel ez a teló nem OTG képes, ezért nem látja a rádugott USB eszközöket. -
stampedli
tag
Szia!
1. Settings/About phone/Device information/Build number-re nyomj kb. 7-8x, és bekapcsol a fejlesztői mód. Megjelenik a beállításoknál az utolsó előtti helyen, és ott is marad. (Amúgy mire jó a Mobile Assistant?)
2. Mivel ez a teló nem OTG képes, ezért nem látja a rádugott USB eszközöket. -
MMacko
újonc
Két ügyben is segítséget kérek
Ha pc-re akarom kapcsolni, akkor a Mobile Assistant azt üzeni: engedélyezzem az "USB hibakeresést"
A beállítások menüben nekem nem jelenik meg a Fejlesztői opciók almenü. Így nem tudom, hol engedélyezni.Telepítettem a Total Commandert, amivel a korábbi telefonjaimon az USB-re dugott pendrive-ot is láttam. Ez nem érzékeli az ilyen USB-eszközöket. Mit csináljak?
MMackó -
bosibo
csendes tag
válasz
stampedli #889 üzenetére
Letöltöttem, ugyanaz...
Borzasztóan zavar, hogy 1, 2, 3 betűt kell lenyomogatnom, hogy a keresett személyt megtaláljam.
Tegnap este volt két nem fogadott hívás, amíg bax..gattam a telefont, valami +544 kezdetű számról. Óvatosan kitöröltem, de a egyik mégis elment hívásba. Nyomogattam a piros mezőt, de csak jelentős késéssel bontotta a vonalat. Most aggódhatok, mi volt ez, és kerül-e pénzbe.
Az előfizetés céges, és minden emeltdíjas hívás le van tiltva. Na majd a következő számlában meglátom.
A nejem Nokia C7 telóján van egy gomb, amely azonnal bont, töröl, megszakít. Na ilyesmi kellene ebbe is. -
V. Renáta
újonc
Stampedli! Végre sikerült, áttettem a telefonra és most ok. Nagyon köszönöm
-
stampedli
tag
Szia! Szerintem a gyári kontaktkezelő így működik (szerk.: Most nézem, ha 'á' betűre keresek, az összes kontaktot feldobja, amiben 'a' van. Ez nagyobb baj.), nem hiszem, h lehet rajt állítani. Ha nagyon zavar tölts le hozzá másik contact app-ot, pl.: ez jónak tűnik, de nem próbáltam.
-
V. Renáta
újonc
Igen, minden adat egyezik és minden funkció gyári... azóta sem tudok csengőhangot, képet névhez csatolni
-
bosibo
csendes tag
Sziasztok!
Telefon partnerlistában keresni akarom Pl. Nagy Lajost.
Rányomok a személyek ikonra, felhoz engem és még három partnert az abc-sorrendben.
Eddig OK. Balra lenn megérintem a nagyítót, és feljönnek a partnerek, meg a virtuális billentyűzet.
Nagy Lajost keresve, megérintem az N betűt, és esek pofára: Behozza azokat a partnereket, akiknek a neve N-nel kezdődik, de olyat is, mint pl: Kovács Kiss Bánya Nagycenk - vastagon hozza a Nagycenk N-betűjét.
No én nem ezt keresem, hanem Nagy Lajost.
Sejtem, hogy a vezetéknév-keresztnév sorrend nem tetszik neki, szerintem arra van álmodva, hogy egy név a vezetéknév és egy az utónév, így kellene felvinni a partnereket, (ha most kezdeném, egyenként).
Hogyan lehetne kisakkozni, hogy ne így gondolkodjon,? Biztosan van megoldás, hiszen ő egy OKOStelefon, én meg csak egy okoskodó... -
ienek
újonc
Sziasztok!
A Security-vel kapcsolatban kérdezek:
Két Security is van a telómon
Az egyik 10.49 MB, verzió: 4.2.6.4849
A másik 3.03 MB, verzió: 6.8.18.60
Ez így normális? -
V. Renáta
újonc
Nagyon köszi az eddigieket, de sajna nem azt látom, amit kellene... csak az a négy lehetőség van -magyarul- amit írtam és még a csillag is hiányzik
-
V. Renáta
újonc
Szia Stampedli! Frissítettem... még most sem jelenik meg a törlés alatt a lehetőség
Pedg fontos lenne, a régi butafonomon megszoktam, hogy minden családtagomnál más csengőhang szól
van még esetleg ötleted?? köszi
-
stampedli
tag
válasz
V. Renáta #877 üzenetére
Szia!
Pedig jófelé keresgélsz. (: A 'kapcsolatok' alkalmazást megnyitod, itt a névre kattints, és akkor jön be az a szerkesztő ablak, amit korábban írtam. Ha mégsem látod, a csengőhang hozzáadást a törlés alatt, akkor lehet régebbi a teló szoftvere, és ott még nem úgy néz ki. Ezt mondjuk nem nagyon hiszem, de ha ez a helyzet, akkor a beállítások/telefonról/software frissítés alatt tudsz update-elni. -
V. Renáta
újonc
Kedves Stampedli! Totál telefon analfabéta vagyok... még mindig az a gondom, hogy nem tudok névjegyhez csengőhangot, fényképet csatolni. Ha rányomok a jobb felső sarokban a pontokra, a következőket ajánlja fel: szerkesztés, megosztás, törlés, hívásnapló megtekintése. Ha szerkesztésre megyek semmit sem tudok csinálni, a név mellett van egy kis ikon, logikusan arra rányomva lehetne fényképhez csatolni, de semmit sem csinál!!!
segítség
-
Balu.86
újonc
Hello , köszönöm szépen a válaszokat .
-
aproka97
csendes tag
Sziasztok. Nektek nem szórakozik a teló az utolsó frissitès óta?
-
-
nmiklos67
újonc
Szia
Az akksi üzemideje igen erősen felhasználás függő. Én pl. csak wifis- környezetben, és szolidan használom, így az üzemidő nagy részét telefonként adja. Ebben az esetben 3-4 nap is dolgozik töltés nélkül. Ugyenekkor elkövettem olyat is, hogy kb. 40% körül volt az akku, mikor is elkezdtem wifin letölteni nav-hoz térképfrissítést, és mintha egy pohárból kiöntöttem volna a vizet, úgy fogyott le.
A GPS eszi, szerintem ilyenkor érdemes folyamatosan töltésről használni. -
Balu.86
újonc
Hello, 2 kérdésem lenne . Az egyik az hogy sokan írták hogy a képernyő felbontása nem túl jó hogy, ti mit tapasztaltatok ? a másik az aksi hogy bírja ? Előre is köszönöm a válaszokat .
-
nmiklos67
újonc
Sziasztok.
Sokáig olvastam vissza, de sajnos nem igazán találtam utalást arra, hogy van-e lehetőség a névjegyek közt létrehozott csoporthoz egyéni csengőhangot rendelni?
Az egyénekhez meg tudom csinálni egyenként, de ha csoporthoz kellene, mit tegyek? -
ancsako
tag
Ha esetleg valakit érdekel...
http://olx.hu/hirdetes/lenovo-a536-kemeny-tok-ID3a4Sn.html#87484c1a21
-
JMBFLaSH
csendes tag
Sziasztok!
Vettünk ma anyumnak egy ilyen telefont. Nagyon jól működik ,meg minden. Nekem olyan gondom lenne, vagy lehet, hogy csak én bénázok vele, hogy a régi telefonjáról (valamilyen Huawei) nem tudom, hogyan kell átrakni pl. az sms-eket, névjegyzék, meg mindent. Van erre valamilyen egyszerű mód? Esetleg valamilyen program?
Előre is köszönöm a segítséget! -
V. Renáta
újonc
sziasztok! én is Lenovo A536 tulajdonos lettem. Légyszi segítsetek... hogyan tudok zeneszámot és fényképet névjegyhez rendelni? köszönöm
-
Kisadi55
tag
Hmm. Pedig páran azt írták, hogy fülessel túl halk. Hát, akkor oké. Köszi szépen mindenkinek!
-
Kisadi55
tag
Srácok! Légyszi, kéne egy kis közvélemény kutatás.
Mindenkinek halk a fülhallgató kimenet? Elég fontos nekem a zene, most edigiben 34000 Ft kuponnal, szóval hamar kéne döntenem. -
zorzy4
addikt
válasz
kispatak72 #854 üzenetére
Van lollipop 536ra? Csodálkoznék!
-
kispatak72
csendes tag
válasz
gamma_rad #851 üzenetére
Üdv
Lehetséges van egy oldal, ahonnan le lehet tölteni a lenovo a536-ra való lollipopot 3 darabra van darabolva ha az elsőt elindítod egybe fűzi majd ezt sd kártyára kell másolni recowery módban elindítani és sd kártyára rámenni és lefrissíti magát, de nekem sehogy sem sikerült letölteni hiába csináltam úgy ahogy leírták, igy felrakni sem tudtam.
itt a link: http://www.update-lollipop.org/mp3-0/lenovo-a536-6674.html
akinek sikerül elrakhatná valahova letölteni, nekem meg van a 2015.01.05-ös rom ha kell valakinek felrakom én azt manuálisan raktam fel kb 8 perc alatt -
gamma_rad
újonc
Kérdem én, véletlen...?!
http://itcafe.hu/hir/mitm_a_lenovo_laptokon.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest