- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qvasz2
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen telót. Az a gondom, hogy a szolgáltató elküldte sms-ben a konfig beállításokat, és amikor ezt szeretném futtatni, telepíteni, akkor valami jelszót akar tőlem, ugyan pin-nek hívja, de nem a sim kártya pin-je, mert azt nem fogadja el. Találkozott már valaki ezzel?
köszi -
Nippel
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy ebből a dual sim es hogy kezeli a 2 sim et? Tudja egyszerre kezelni vagy nekem kell valtani 2 sim kozt hogy eppen melyiken akarok sms vagy hivast fogadni vagy amelyik szamot hivjak az csörög? Köszönöm a választ ! -
Zoli986
tag
válasz
kisaladdin69 #1494 üzenetére
A miui V6 nekem sem lett jó.a boot logonal újraindult.
V7 ment,csak nem magyar és ugyanúgy lefagy az akku kijelzés.szerintem bármit raksz rá esélytelen a normális működés.én ott tartok,hogy 182-es rom cm launcherrel működik rendesen a telefon. -
kriszrap
tag
válasz
kisaladdin69 #1492 üzenetére
digitális aláírás ellenörzőt kapcsold ki
ennyi
-
rin33
senior tag
válasz
kisaladdin69 #1490 üzenetére
Pc nélkül Kingroot-tal is lehet rootolni.
-
rin33
senior tag
válasz
csaba bacsi #1487 üzenetére
Használj Philz recovery-t! A twrp nálam sem rakja fel a cm12.1-t. Most az RR Remix 5.5.9-et használom, gyorsabb mint a cm12.1.
-
csaba bacsi
tag
sziasztok, kis segítségre lenne szükségem:
Adott egy 1 simes A 536 177 ről 180 miatt beállva.
Kicsit utánaolvastam itt és az xda-n is úgyhogy flashtoolt használva rátoltam egy 2 simes 186 romot.
A sikertől felbátorodva gondoltam jó lenne egy CM room mivel nagyon jónak tartom őket.
TWRM felrak, root kingoval, majd később SuperSUval is, wipe és CM 12.1/v3 zip indítana, de ez a felirat fogad:- this operation may incompatible software and render your device unusable.
- skipping MD5 check: no MD5 file foundNem tudom mi a gond, hisz olvastam, hogy ez a rom simán fel kellene menjen.
Hiányolok egy összefoglaló leírást is (motorola atrix 2-m van, szóval elég sok romot próbáltam már)
A segítségeteket előre is köszönöm
Csaba
-
zorzy4
addikt
válasz
kriszrap #1480 üzenetére
Nem szívesen mondok ilyet mert tényleg jónak tűnt amikor megvettük. De a kijelző magától elugrik ha hozzáérünk, az akku gyenge, a mobilnet egyszer csak megállt rajta azóta nem lehet csak vifivel használni, gps használhatatlan. Stb. Vannak már sokkal jobb ajánlatok. Akár a dooge x5 pro.
-
-
jozyt
csendes újonc
válasz
Zoli986 #1481 üzenetére
Az valami nagyon selejt teló lehet akkor...
Tény és való, hogy vannak problémák velük, de ilyenekről még senki nem újságolt a környezetemben.
Nálam az új szofttal már tényleg rendesen mutatja az akku szintet. Igo-val pedig hibátlanul navigáltam nem rég Miskolcon keresztül, tényleg egyik végéből a másikba. Egy másik telefonról nem hogy kifordult volna a kijelző, de még melegitéssel is alig lehetett leszedni az érintőt, hogy kicserélni (ráléptek, de nem tudom hogyan, de 3 pontból tört kb, a kijelző túlélte). Az ébresztéssel sincs semmi gond sem...
Amivel én találkoztam, az az, hogy pl hivást nem mindig tudtam fogadni (előző szofttal még), internetezni rohadt lassú, és volt mikor beszélgetés közben megszakadt a vonal, valamint naponta kell tölteni... -
Zoli986
tag
Szerintem pont elég hiba az is.De van a családban egy olyan készülék is aminek az ébresztő funkcióját nem lehet használni,mert egyszerűen nem hajlandó a beállított időpontban ébreszteni.Ez is teljesen felfoghatatlan.
Ami viszont érdekes,hogy ezek szerint nektek működik a készülékben a GPS hibátlanul,azaz amikor befordulsz egy sarkon nem dob át és tervez újra?
Csak mert erre mindenki panaszkodik nem csak 1-2 ember.
Egyébként ez a mod-olás dolog is ok-okozat összefüggés,csak nem feltétlenül abban a formában ahogy a te írásodból kitűnik.
Mintha az lenne a véleményed,hogy azért jönne ki ennyi hiba a telefonokon,mert sokat várva az emberek állandóan piszkálják,új romokat raknak rá stb.
Szerintem viszont ez fordítva van és azért akarnak az emberek új romokat kipróbálni,mert szeretnék ha használható lenne a telefonjuk és a hiba már eleve adott volt. -
Grg
tag
válasz
Zoli986 #1481 üzenetére
Érdekes amit írsz, lehet hogy a párom egy mesterdarabot kapott, mert az akkukijelzős és hivás közbeni képernyő kapcsolgatáson kívül semmi gondja nincs a készülékkel, (menükbe sem lépked be ilyenkor)...
Amióta megvan a telefon azóta követem a fórumot (1-1,5éve kb.) és mindig elképedve olvasgatom hogy kinek milyen gondja van...
Igaz, mi nem is akarjuk állandóan moddolni, stb., csak simán egyszerü userként van használva... -
Zoli986
tag
válasz
kriszrap #1480 üzenetére
Szerintem meg egyáltalán nem
Milyen dolog,hogy egy 2014-es modell nem tudja megfelelően jelezni az akkumulátor állapotát hiba nélkül?
Az első telefonom egy siemens m35 volt,2000-es modell,az is hibátlanul tudta ezt.
GPS van benne,de minek? A körülbelül 5 éves samsung galaxy gio-m is hibátlanul navigált,de ez állandóan eldobálja a műholdakat.
Kamera van benne,de az,hogy még a fókuszálás előtt felkapcsolja a vakut amikor automatikusra van állítva és szükség is van rá azt már nem...
Ha hosszabb ideig telefonálsz a kijelző egyfolytában ki be kapcsolgat ha az agyadig nyomod a készüléket akkor sincs elég közel,aminek az eredménye,hogy mire vége a hívásnak a menüben a beállításoknál találod magad,vagy egyszerűen nem kapcsol vissza a kijelző mikor kellene.
De ha vissza is kapcsol a hívást befejezni nem tudod ha átnyulsz a kijelzőn akkor sem,mert olyan mint ha nem is érzékelne.
Végülis tényleg szuper telefon,az anyagokról és az összeszerelés minőségéről nem is beszélve.
Ha nincs rajta a gyári szilikon tok nekem recseg a hátlap állandóan,olyan mint ha ezerötszázszor lett volna levéve a telefonról és már nem illeszkedne,tartana rendesen.
A pároméból a kanapén internetezés közben egyszer csak kifordult a kijelző.Elengedte a ragasztás és csak a szalagkábelek tartották meg,hogy ki ne essen...
Értem,hogy alsó kategória,de,hogy ilyenhez hogy adja a nevét a lenovo nem tudom felfogni. -
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy ilyen készüléket.
Az lenne a kérdésem a készüléknek van valamilyen ismert hibája ? A kijelzö nagyon rossz ?
-
kriszrap
tag
Használtam. Hát ott mindent állítgattam és semmi.WCDM olynra vagy mire is állítottam pingelni nem tudtam.
Vagy mire kéne ott beállítanom a telot?? -
kriszrap
tag
Sziasztok
Barátnőmnek egy lenovo s60 telefonja van.
Factoryztuk egyszer és valamiért nem talál hálózatot.
-SIM PIN-t beírtuk(kártyát érzékeli)
-IMEI szám rendben.
-APN rendben
beszúrok képet a poblémáról.
Valami megoldásrá?? -
zakoss
tag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem a A536-ös típushoz.
Történt, hogy leesett a telefon, semmi nem tört be, vagy el külsőleg, ezután egyszer betudtam kapcsolni, de utána nem kapcsolbe. Töltőre ha rádugom a led sem világít nem reagál semmire sem. Tudni kell hogy előtte töltőn volt tehát teljesen fel van töltve azzal nem lehet gond.Mire gyanakodjak, kuka vagy menthető.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Gyurinho92
tag
válasz
Gyurinho92 #1469 üzenetére
Megoldódott!
-
Gyurinho92
tag
Hali!
Valaki, aki tudta frissíteni telefonját, és most rendelkezik root joggal, fel tudná nekem tölteni a /system/build.prop fájlját? Annó megpiszkáltam és most emiatt nem tudom frissíteni.
Köszönöm előre is!
-
Nisty
csendes tag
Lenovo A 536
Nekem egy kérdésem lenne.
Valahogy bekapcsoltam az érintések megjelenítését,azon belül a vizuális visszajelzést,ami abba vehető észre hogy ahogy mozgatom a képernyőn az ujam,ott egy nagy fehér pont mozog vele együtt. ezt szeretném eltűntetni,mert nagyon zavaró már.
Előhoztam a fejlesztői lehetőségeket,ami más telefonoknál is van,és ebbe van az a menü is hogy "Érintések megjelenítése", viszont az én telefonomnál ez nincs. így nem tudom ott kikapcsolni.
Kérem segítsenek,hogy oldhatom ezt meg :/ -
Zoli986
tag
válasz
eurolac #1461 üzenetére
nekem s182-re frissítette a szervíz amikor januárban visszavittem.
Az akkumulátor kijelzése nem javult meg tőle.
Az utóbbi pár napban nem kapcsoltam ki rajta a wifit és a facebook-ba is be van jelentkezve folyamatosan.Most még jól mutatja az akkuidőt,nem tudom van e összefüggés,vagy meddíg fog így működni,mindenesetre én a telenortól készülék cserét kértem,az internetes ügyfélszolgálatukon keresztül,nem tudom mi lesz a vége,de,nekem ez a telefon nagyon nem vált be. -
2CBEdhl
újonc
Szia mindenki kérdésem LENOVOa536-os telom van tegnap elkezdte azt hogy bekapcsolom beirom a pint utánna 15-20 másodperc múlva kikapcsol.
-
rin33
senior tag
Root eltávolításánál el kell még távolítani a system/bin/su, a system/xbin-ben az su és a busybox fájlokat (ha van) és a superuser/kinguser appot. Gyári recovery: http://www.androidrookies.com/2015/04/row-version-how-to-restoring-lenovo.html?m=1
A zip-ből a recovery.img-t az sd kártyára kell másolni, majd rashr tool-al flashelni. -
jozyt
csendes újonc
válasz
szucsjg01 #1459 üzenetére
Nálam úgy történt, hogy a telón a SUPER SU-ben maga a program leállit, eltávolit.
Teló kikapcsol, aksi kivesz, jó messzire elrak!
Aztán letöltöttem egy A536 gyári fimware-t (jó a kétkártyásé is) amiből csak a recovery.img kellett, ezzel felülirtam a rootolós recovery.img-t, mivel full gyárira akartam visszaállitani a készüléket.
A többi lépés pedig ugyan az mint a rootoláskor. -
jozyt
csendes újonc
válasz
eurolac #1456 üzenetére
Sajna nem fog lemenni rendesen a frissítés, ha rootolt (de ha rányom a frissítésre, ezt írni fogja a telefon is, hogy gebasz lehet), újraindulás után meg fog akadni az android logónál, menünél. Vissza kell rootolni, és utána frissíthető. Egyébként S182 a legújabb szoft már, egymás után két frissítés is jött a napokban.
-
kriszrap
tag
Sziasztok
Valaki lenne olyan kedves hogy csinálna egy magyar leírást hogy kell portolni??
Nagyon sokat segítene veleMeg még annyit hogy hol találom appok(játékok) mentését?
Segítséget előre köszönöm -
Zoli986
tag
Engem érdekel hogy oldottad meg.
Nekem egy a536_S131 rommal sikerült csak életre kelteni,azzal is csak úgy,hogy formáztam a telefont,ezzel nekem is eltűnt az imei,amit droid tools-al sikerült visszaállítani,de ez nem végleges megoldás,ugyanis akármikor új romot rakok fel az imei eltűnik a wipeoláskor.
1 sim-es twrp mentésem van amit másik telóra már rápórbáltam és működött vele,viszont az imei-t ekkor is át kell írni.Valós 5.1.1 romot tud valaki erre a készülékre a cyanogenmod 12.1-en kívül?
Sajnos minden verzió őrülten hangos,pedig eddig az a rendszer volt a legstabilabb.
Ami még használható számomra az a miui 7. A hívásokat könnyen lehet kezelni.Ha nem nyomom az agyambíg a telefont akkor sem kapcsol bezsélgetés közben ki-be a kijelző,hogy a hívás végén ne tudjam letenni,mert már nem érzékeli,hogy elvettem a fejemtől.Ez mindenképp pozitítum,valamint a lerakó gombot is pontosan érzékeli szemben más romokkal amiket nem lehet lerakni.Persze bug-os ez is és nincs magyar nyelv,de szerintem vállalható. -
jozyt
csendes újonc
Sziasztok!
Ha valakit érdekel téglásitott teló helyrehozása ( BROM ERROR: S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054) -et irt a gép állandóan, figyelmetlenül rajta hagytam sajnos az aksit rootoláskor): https://www.youtube.com/watch?v=hKYH7gkvrvY
A Lenovo_A536_S175_150105_ROW -ot használtam erre a célra, de ettől pedig sajnos imei komplexusa lett a készüléknek. Egy kártyás rom-ot nem tud valaki esetleg? Próbáltam: sajnos a TWRP nem látja az itt linkelt A536_S_S177_150309_HU_ROW mentést, ha pedig készittetek egy másikat, abba másolom át a file-okat, visszaállitásnál Failed van.
Köszönöm! -
rin33
senior tag
Portoltam a Minimal OS V3.0 Rom-ot a536-ra. https://mega.nz/#!P8xFzShI!whYW3DoJtjAPQvTXm_t063TOA77HoI_WkIfPUvua-cY
hibák: hotspot, a belső tárhelyet nem látja.
Ez a leggyorsabb Rom erre a telefonra. Nincs rajta alapból üzenetek app, a cm12.1-jét kell használni. -
kriszrap
tag
Sziasztok
A lenovo a536 olyat művel gondol egyet és az alsó részét(képernyő) nem akarja érzékelni aztán újra jó az miért lehet?
eredeti rom -
rin33
senior tag
Felraktam a Needromon lévô legújabb Twrp 3.0 recoveryt. Látszólag jó volt, de amikor a reboot-ra kattintottam nem kapcsolt be, nem reagált semmire. Néhány mp-re kivettem az akkut, bekapcsolt, de nagyon vibrált a kijelzô, ami csak többszörös reboot után kezdett csökkenni. Ilyennel még nem találkoztam, pedig portoltam már twrp-t más telefonokra.
-
luighy01
csendes tag
Hali!
Én két hete szenvedek az A916 internet beállításaival. Egyszerűen nem tudom beállítani rajta. Már szerintem mindent elkövettem rajta. Segítsetek! -
Rolandus
újonc
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van az A536-al , hogy bámilyen Gps jellegű program nem működik jól . Akár hogyan állítom be a helymeghatározó beállításokat, megtalál a program megy is egy darabig kb 5-10 perc, és utána megszűnik benne a gps, majd talán egy fél óra múlva megint életre kel. Van-e rá valami megoldás, vagy csak egyszerűen.......
Egyéb téren, teljesen tökéletes a készülék. -
mate333
csendes tag
Sziasztok!
Fontos lenne, hogy német nyelvűre állítsam a telefont teljes egészében.
Tud valaki olyan megoldást amivel a gyári romhoz hozzátehetem a német nyelvet?
Esetleg ismer valaki olyan custom rom-ot amiben van német nyelv?Köszi,
Mate -
rin33
senior tag
Találtam egy app-ot, amivel újra lehet kalibrálni az akku kijelzést: http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/tweak-l-speed-v1-0-02-02-2015-t3020138
Még nem teszteltem hosszabb távon. Egy próbát megér. Sok hasznos beállítás van benne. -
Zoli986
tag
A needromon legújabb twrp-vel is sikerült cyanogenmodot felrakni.
Viszont gps egyáltalán nem működik,valamint olyan baromi hangos a telefon,hogy már zavaró.
Csörgés,sms jelzés,ébresztő a leghalkabbra van véve és így pont jó,de a hanghívások közben annyira hangos,hogy hiába veszem minimumra ha elveszem a fülemtől akkor is hallom mit mondanak,ez két dolog miatt gond.Az egyik,hogy megsüketülök ha a fülemhez rakom és mindenki hallja,hogy mit beszélek körülöttem.
Hogy lehet halkabbra venni?
Mystic os alatt nincsenek ilyen problémák,akkut jelzi rendesen?
A gps-t letojnám,csak az akkut mutassa rendesen és telefonálni tudjak vele. -
Zoli986
tag
Sajnos ez egyáltalán nem működött az én készülékemen,hiába próbáltam.Újraindításkor ismét ott volt a telefonon az nvram mappa,de továbbra sem volt imei számom.
Igazából azt kell mondanom,hogy felesleges köröket futottam egész délután ugyanis az imei-t beírta az mtk droid tools,csak újraindítás után nem tudta kiolvasni a telefonból amit beleírt,mivel nem egészen kompatibilis a lollipop-al,ezért azt gondoltam nincs is benne,de benne volt mint utóbb kiderült.
Akkor leírom lépésről lépésre,hogy nekem hogyan sikerült.
Tehát CM12.1 final V2 beállítások->a telefonról -> build számot folyamatosan kopogtatva kiírja,hogy hány koppintásra állunk a fejlesztői lehetőségről,értelemszerűen addíg kell kopogtatni míg nem lesz aktív.
Utána a fejlesztői lehetőségekbe belépve rednszergazda hozzáférés engedélyezés ->alkalmazások és adb.
A hibakeresésben az andoid hiba keresés legyen bekapcsolva.
Ezek után a play-ről le kell tölteni a supersu alkalmazást,majd frissíteni amikor kéri,ezt követően a telefon újraindul.
Ha minden meg van jöhet a pc-n az MTK droid root & tools v2.5.3.
Kell neki egy kis idő amíg beolvassa a telefon információit,majd jobb alul a root gombra kell kattintani,hogy tudjunk szerkeszteni.Az alkalmazás írni fogja,hogy a kijelzőn kell megerősíteni a hozzáférést,így érdemes figyelni a telefonra,hogy be legyen kapcsolva a kijelzője,ugyanis nem mindíg kapcsol be magától amikor kéri az engedélyt.
Ha ez is meg van a bal alsó sarokban kizöldül a kis téglalap.
Ekkor az imei/nvram ikonra kattintva beírható az imei szám.Mivel két kártyás a rom így mind a két helyre be kell írni.A program ki fogja írni,hogy újraindítás után élnek a beállítások.A jobb alsó sarokban van egy reboot gomb,ezzel újraindul a telefon és a program továbbra sem fogja látni az imei-ket,de ha minden jól sikerült akkor a telefonban már benne van és nekünk ez a lényeges(kitkat rom-al újraindítás után már a program is látja).
Egyeseknek szájbarágósnak tűnhet a leírás,de úgy gondoltam inkább leírom lépésről lépésre,hogy az is boldoguljon vele aki először lát ilyet. -
Zoli986
tag
Na én már eljutottam odáig,hogy ha most sem sikerül akkor megy a kukába az egész,vagy a gyereknek játszani.
Újraéleszteni a téglásítás után sehogy sem tudtam firmware upgrade-el,csak egyetlen rom ment fel rá az is úgy,hogy format all+download.
Miutána telefon életre kelt már felment rá másik gyári rom is simán upgrade-el.majd mikor felraktam a cíanogenmod 12.1 final v2-t minden működött,csak épp nem látott imei számot.
Visszaraktam egy gyári romot,mert a droid tools a cyanogenmoddal nem volt hajlandó működni és beírtam a készülék imei számát.sim be élt a telefon lehetett telefonálni.felraktam a cyanogenmodot újra és imei megint nincs.
Elvileg az imei vesztés oka az nvram hiba,az internet szerint ott tárolja a telefon a készülékspecifikus információkat(imei,wifi mac,bluetooth mac stb.)
Amit nem értek az az,hogy ha beírtam a gyáris 186-os rom alatt az imei-t miért tűnik el belőle ha felrakom a cyanogent? TWRP swipe-oláskor elvileg nem nyúl az nvram tartalmához,a másik dolog amit nem értek,hogy ha az nvram tartalma elűnik akkor honnan tudja a wifi és a bluetooth mac címet,azok ugyanis mindig működnek.
Az imei vesztés pedig valós nem csak cyanogen hiba,mert ha visszarakom a gyári romot akkor már abban sincs meg az imei.Van valakinek erre ötlete?
-
regos
tag
válasz
Zoli986 #1435 üzenetére
üdv
Szerintem jöhetne egy szájbarágós leírás a rootolásról ,garancia miatti gyári visszaállításról,gyári lementésről,mihez mi kell programokról. :-)
Egy szóval jöhet ami belefér :-)
Én még nem mertem nekiugrani pedig az előző telómon raktam többször új rendszert.
Köszönjük
üdv -
Zoli986
tag
Sziasztok!
A telefont sikerült működésre bírnom,viszont amikor újra felraktam rá a twrp-t azt vettem észre,hogy a kijelző jobb szélén van egy csík.kb 3 pixel széles hullámok vannak benne.először azt gondoltam,hogy a kijelzőnek,kábelének lett valami baja.Ha fent van a cyanogenmod vagy visszaállítom twrp-vel egy a saját készülékemről lementett gyári romra a készüléket akkor van csík,de ha az a rom van fent amivel sikerült életre kelteni akkor nincs csík.Szerintetek mi lehet a telefonnal?Vagy mégis a kijelző a hibás,csak véletlen egybeesés,hogy mikor látom a hibát?
Ha van rá igény feltöltöm a téglásított telefon visszaállításához szükséges cuccokat és egy rövid leírást az apróbb buktatókról,ami lehet sokaknak alapvető,de nekem aki most rootolt másodjára telefont egy éjszakába került mire egyáltalán be tudtam kapcsolni a telot,ugyanis az sem mindegy neki melyik sp flash tool verzióból próbáljuk,stb. -
Zoli986
tag
A párom ugyan ilyen teloját,ugyan azzal a progival sikerült téglává varázsolni...
Elég kellemetlen helyzet,de ugyan abba futottam bele,hogy format+download-on maradt és azóta nem akar csinálni semmit. -
robogo81
senior tag
válasz
kriszrap #1431 üzenetére
Azt hiszem igen,gondolom a twrp recovery telepítésére gondolsz.
A telefont amikor megvettem ezzel a segítséggel rootoltam,mert a gyári romon,ami volt rajta,gyárilag nem volt rádió,és nem engedte, hogy más romból kézzel telepítsek hozzá való rádió appot. -
kriszrap
tag
válasz
robogo81 #1414 üzenetére
elfeljtettem megkérdezni
"Én az alapján csináltam a gyári rom telepítését,ahogy azon az oldalon van, amit linkeltem.
A rom letölt a needromról.
A driver telepit,bár utólag kiderült hogy azzal a driverrel ismerte fel a telefont ami Itt van feltöltve,kicsomagolás,és manuális telepítés a hiányzó eszköznél.
Az AKKU KI,FONTOS ,kábellel rákötni a gépre,és utána az utasításokat követtem.
A tvrp recoveryt is igy kell telepiteni,csak ott a recovery szektort irja felül.Az aksi nem kell bele,azzal lehet téglázni,azt írják,de nem tudom ez mekkora esélyű." ezt akkor beválik ha csak recovery.img rakom fel??? vagy akkor csak download onyli??? -
kriszrap
tag
Kedves fórumozok.
Érdemes fb ezt a csoportot követni:https://www.facebook.com/groups/mediatekdevs/?fref=ts
Természetesen mediatek 6582 érdekes nekünk cm13 ról is lehet infót gyüjteni stb. -
Zoli986
tag
válasz
kriszrap #1424 üzenetére
Mondjuk nekem nincsenek nagy igényeim az akku töltöttséget ha l mutatja már boldogság van.egyetlen bug amit eddig észrevettem,hogy ha ki van kapcsolva a telo és töltőre rakom akkor szét van esve a kép ahol mutatja a töltést.
ugyanúgy felmegy ez is twrp-vel,csak mert korábban azt írta valaki,hogy másik program kell hozzá,mert a twrp megakad. -
rin33
senior tag
Portoltam a Cyanogenmod 13 (android 6.0.1) rom-ot. Nagyon gyors, jól néz ki, de rengeteg hibája van. Ha valakit érdekel, akkor megosztom. Még dolgozok rajta, de ez még nagyon korai...
-
rin33
senior tag
válasz
rhiannon223 #1404 üzenetére
Velem is elôfordult imei vesztés, a filesystem root/data mappában töröltem az nvram mappát, és újraindítás után jó lett.
-
Zoli986
tag
Magam sem tudom hogy sikerült,de felment a twrp és felraktam vele egy cyanogenmod final v2-t. a needrom-on kb 20 órája van fent.eddíg hibátlanul megy a telefon vele,kíváncsi vagyok mennyire fog beválni.
-
Raider1184
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítségeteket szeretném kérni. Az a problémám, hogy a számítógépem nem ismeri fel a telefont adatkábelen keresztül csak a töltést veszi fel. Nem jelez semmi, olyan mintha csak szimplán töltőn lenni.
Előre is köszi a segítséget.
-
Zoli986
tag
másik windows7-es gépen tesztelve ugyan azt csinálja,hogy pár másodpercenként le fel csatlakozik
-
Zoli986
tag
-
robogo81
senior tag
válasz
kriszrap #1413 üzenetére
Én az alapján csináltam a gyári rom telepítését,ahogy azon az oldalon van, amit linkeltem.
A rom letölt a needromról.
A driver telepit,bár utólag kiderült hogy azzal a driverrel ismerte fel a telefont ami Itt van feltöltve,kicsomagolás,és manuális telepítés a hiányzó eszköznél.
Az AKKU KI,FONTOS ,kábellel rákötni a gépre,és utána az utasításokat követtem.
A tvrp recoveryt is igy kell telepiteni,csak ott a recovery szektort irja felül.Az aksi nem kell bele,azzal lehet téglázni,azt írják,de nem tudom ez mekkora esélyű.zoli:a driverek,meg a flastool is könnyen leszedhető onnan ahol a telepitést leírják,fentebb linkeltem pár hsz.-sal.
-
Zoli986
tag
válasz
szucsjg01 #1367 üzenetére
Sziasztok!
Ugyan ezt tapasztalom.
Töltöttem le drivereket,igaz nem [innen],mert nem indul el,ha itt ülők ítéletnapig sem a letöltés.Kérne facebook stb belépési adatokat,de azt nem fogom megadni,mert a világon senkinek smemi köze az én adataimhoz úgy gondolom ahoz,hogy letöltsek egy programot.
Ha valaki tud segíteni,hogy hogyan tudnék másik romot rakni erre a telefonra azt megköszönönném,mert ez egy kalap szar így.
A telenor szervíze elintézte annyival,hogy ha továbbították a problémáimat és a gyártó már keresi a problémára a megoldást,de ha továbbra is egy darab fossal egyenlő a telefonom akkor várjak türelemmel a frissítésre ami ugye sosem érkezik meg. -
robogo81
senior tag
válasz
kriszrap #1410 üzenetére
A flash tool nem is látja a telefont a tesódnál?
Pár hete raktam a telefonomra egy újabb gyári romot ezzel a progival,de nem volt gondom vele,a tesódnál nem próbáltad meg a gyári romot a sima downloaddal felrakni?
Ezen az oldalon van segítség gyári romok telepítéséhez.
Elméletileg nem kellene hogy tégla legyen belőle,mert az aksit ki kell venni belőle,meg mindent,és egy fájlból olvassa ki hogy mit milyen szektorba írjon.
Egy próbát megér,de a recoveryt sztem pc nélkül nem nagyon lehet felrakni,de fentebb írták hogy valamelyik romot nem twrp-ből rakják fel,hanem máshogy. -
kriszrap
tag
Sziasztok
PC-t kikerülve szeretnék TWRP recoveryt felrakni
lehetséges??
A másik tesomnak a lenovoját ugyan ezt a típus softoztam eredeti romal és véletlenül FORMA+download onlyra állítottam és igy tégla lett. Lehetséges hogy e miatt??(progi sp flash tools,romot már használtam) -
rin33
senior tag
Javított kernel Cyanogenmod 12.1-hez: https://mega.nz/#!64xQBJ5T!FH3MKh-AyDU6ezgWgQPM00yBOItH2ujFc4fn6dfLRQY
Működik: töltés kikapcsolt állapotban, alkalmazások áthelyezése sd kártyára, sim kártyát minden bekapcsolásnál felcsatolja stb
Rashr Tool-lal kell flashelni a boot.img -t. -
kutymorg
tag
Sziasztok!
Adott egy 0 perces 1 SIM-es 4.4.2-es A536 (S177_150309 gyárilag).
Milyen programmal érdemes lementeni a gyári (hiba esetére és garancia miatt) ROM-ot PC-re? Vagy jobb megoldás is?
Melyik ROM-ot (+kernel) érdemes felrakni?
Szájbarágós leírást tudtok adni a ROM cseréhez? Eddig csak Odinnal csináltam ilyet.
Köszi! -
rin33
senior tag
válasz
kriszrap #1405 üzenetére
Rashr Tool alkalmazással tudsz kernelt (boot.img) cserélni, vagy a rom zip-jében kicseréled a boot.img-t. Kitkat Rom-hoz csak kitkat kernelt lehet. Cm12.1 kernelét csak lollipop rom-okhoz használhatod, gyárihoz nem. (különben soft brick!)
Mystic os kernele elvileg jó a gyári rom-hoz, mert ez kitkat alapú rom. -
kriszrap
tag
Sziasztok
hogy lehet kernelt cserélni??
Vagy olyat hogy eredeti romba beraknám a cm12.1 kernelét?? -
törölt tag
válasz
rhiannon223 #1402 üzenetére
Esetleg még ezt próbáld meg: [link]
-
törölt tag
válasz
rhiannon223 #1400 üzenetére
Szia. Én is az előbb küzdöttem imei problémával. Ez segített megoldani: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest