Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Micka21 #5238 üzenetére
Szerintem 1 pixel hiba miatt nem fogank cserélni kijelzőt (mert ugye javítani nem lehet), de azért hívd fel őket. Egy próbát megér.
Nekem volt olyan, hogy a kijelzőn valami kicsi kosz figyelt. Első körben lefehéredtem, mert a legrosszabbra gondoltam (pixel hiba), de jobban megnézve megnyugodtam és eltávoltítottam a szennyeződést.
Sajnos nálad valszeg pixel hiba van jelen, ha nem jön le.....Ki-be kapcsolást követően is ott van? És ugyan ott?
Nem telepítettél valami kijelző driver-t vagy hasonlót ami esetleg "szemetel" a képernyőn? -
kem
addikt
válasz
Micka21 #5193 üzenetére
Ha nem natív felbontáson használod a gépet károsodhat idővel a kijelző. Épp tegnap olvastam egy külföldi fórumon egy leírást erről. Foltok jelentkezhetnek a kijelzőn. Remélem valaki megerősít ebben, mert ez számomra is új, de úgy gondolom érdemes felhívni rá a figyelmet.
tomi888a:
Én laptopot csak akkor cserélnék ha feltétlenül szükséges. Nehéz olyat találni ami megfelelő szinten passzol az ember igényeihez. Én is tökéletesen meg vagyok elégedve az N500-assal, de ha lenne ugyan ilyen modell s-video vagy composit kimenettel, normális tápcsatlakozóval meg rendes HD lejátszással aksi kímélő üzemmódban is akkor lecserélném, egyébként meg nem. HA szereted és nem bosszant semmiféle dolog, akkor nem érdemes cserélni. A cserét könnyebb megbánni mint azt,h megtartod ha szereted.
-
válasz
Micka21 #4997 üzenetére
Én már újraraktam azokat, de nem segített.
Lenovo fórumán is sokan írnak róla. Egy megoldás van, ami tartósnak tűnik egyelőre, ahogy láttam. Beállítások-> speciálisnálnál a monitornál a pipát kiszeded onnan, h csak a monitor által támogatott beállításokat mutassa. Ezután fel lehet húzni a beállítást 1024x768nál nagyobbra is.
Most ezt próbálom, eddig jó. -
bolcsodal
addikt
válasz
Micka21 #4963 üzenetére
Akkor itt a hiba. Attól, hogy fix IP-cím van a wifi eszközök IP címeit kioszthatja dinamikusan is a router, valamint a WAP azonosítókulcsot sem tudod. Naná, hogy nem kérdez a főnöködtől semmit, mivel neki elmentette a winfos egy Wifi profilként a bejelentkezés adatait. A titkosítókulcsot a routertől fogod megtudni.
Milyen router egyébként?
-
djvoyager
tag
válasz
Micka21 #4861 üzenetére
Ez csak annyit tesz, hogy elsődlegesen hálózatról szeretne bootolni, de nem tud.
Állítsd át a boot sorrendet, hogy elsődleges a HDD vagy a CD legyen, és csak utána a hálózati mód.Pénteken hoztam el egy lenovo g530 as notit
Ma bekapcsoltam és ezt írja ki folyamtosan:Broadcom UNDI PEX-2.1 v11.0.1
Copyright © 2000-2008 Broadcom Corpration
Copyright © 1997-2000 Intel Corporation
All right reserved.
PXE-E61: Media test failure, check cable.
PXE-M0F:Exiting Broadcom PXE ROM. -
válasz
Micka21 #4861 üzenetére
Én ma hoztam el, bekapcsoltam, és full ugyanez a baja. Mindent átállítottam amit lehetett, de semmi.
Asztali gép boot-ol simán a CD-kkel, amiket próbáltam. Elég érdekes, mert bekapcsoláskor bevillan a CD meghajtó, de amikor elvileg bootolni akar, (igaz nem ír ki semmit, h booting from ....), akkor fel sem villan a CD meghajtó.
Szintén fapados, szóval csak DOS, és semmi driver.....Neked hogy javult meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- PlayStation 4
- LEGO klub
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- EAFC 25
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
- Apple MacBook Air 15.3 M2 8GB 256GB szürke ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Apple Macbook Air 2014 , i5 1,4 GHz , 4GB RAM , 128 GB SSD
- Lenovo ideapad 3 ezüst N4020 1,1GhZ / 4Gb RAM
- Lenovo Thinkpad x1 Yoga 1st. /I7-6600U, 16GB, 512SSD, 2K! Touch/
- Asus Rog Strix G15I3E laptop, 144Hz, Geforce RTX3050ti, AMD Ryzen 7 4800H, 16GB RAM, 512GB SSD
- Apple Macbook Air 2022/16GB Ram/256SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest