Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisha
tag
válasz BullZeye #289 üzenetére
Ezeket az oldalakat én nem láttam.
Tinydeal-en nincs most.
Geekbuying-on 120 USD. Ez 0%-os konverziós jutalékkal (ami nem létezik, de legyen) most 31.461 Ft feltéve, hogy VISA kártyával fizetsz és a Paypal-ban jól állítottad be, hogy ki végezze az átváltást (ha rosszul akkor sem gond 32.250 Ft-ot fizetsz).
Erre jön a szállítás, a legolcsóbb 35.57 USD. DHL Economy (gagyibb itt nincs) ÁFA és VÁM 100%, hogy van a DHL miatt, szóval a Geekbuying felejtős.Gearbest-en is pont 120 USD, flash sale van, 22% kedvezmény ami nyilván hazugság, mivel 125 vagy 130 USD szokott lenni de ezt már megszoktuk. Ez árban ugyan annyi, még 109db van most. A szállítás itt jobb. Priority lane (EU Express) 6.36 USD + 3.40 a biztosítás, 20-60 nap alatt itt is van. Nem tudom, hogy meddig lesz EU Express, mert illegális, nekem a két készülékből az egyiknél már nem is akarták ezzel a módszerrel elküldeni. Kaptam egy levelet, hogy a szállítási módot ért megszorító intézkedések miatt egyszerű regisztrált küldeményként kerül feladásra és sorry, néhány levélváltás után feladták végül is EU Express-szel, az egyik csomag 63 nap alatt ért ide, a másik 20. Szóval, ha a vám/áfa mizériát megúszod, akkor 34e-ért itt is van.
B opció itt még, ha az EU-4 raktárból rendeled, de úgy nevetséges 170 USD + 14 a szállítás.
Szóval én nem látok most 27-29k-ért sehol ilyet. Lehet, hogy a black friday alkalmából volt akció.
A 27e az pont 103 USD 0% konverziós jutalékkal, nem kötekedni akarok, csak érdekel, hogy melyik oldalon kerül ennyibe, mert akkor mostantól azt is nézegetni fogom.
Gergő
Dictis dabit ipsam fidem res!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest