- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz
Papa-Georgo #6 üzenetére
Elvileg.
Én is vettem egy Gamo-t ami túllépte jócskán a határértéket ( mondjuk úgy, hogy réz heggyel átüti a 200L-es fémhordó mindkét oldalát ) amit egy hét múlva úgy vittek határértékre, hogy egy másfeles lyuk volt a dugyattyún! A keresztapám is vett egyet, és fél óra múlva az övé is fel lett javítva. -
törölt tag
hm?
-
törölt tag
macskával mi történik ha véletlenül eltalálja?
-
LML
tag
Egyet elfelejtettél: 4,5? 5,5?
-
GPSMASTER
csendes tag
Légpuska Norica West fatus kézzel faragott + profi távcső , hotdtokkal együtt
Hibátlan újszerű állapotban belőve . Nagyon nagy erejű huzagolt csövú sorszámos .
40000 Ft
+36 20 5223929
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest