Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #1045 üzenetére
igen, mert az idei ComicCon-on volt promós cucc, a doboz másik oldalán van a számozás.
-
LÁZ
Topikgazda
Érkezőben 3 db az 1000 legyártott készletből, bontatlanul, sorszámozott dobozzal, ajánlatokat szivesen fogadok.
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
Elkészült az iromány, a pontos időpontot majd közlöm
-
LÁZ
Topikgazda
ebből kellene nekem 2db, ha vki teknikesnek van az ömlesztettjében, itthonról nem tudtam beszerezni, mert ahonnan rendeltem a többi apróságot, pont nem volt ilyen.
Technic, Gear Timing Wheel 8 Tooth, 32060
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #1019 üzenetére
langyos
-
LÁZ
Topikgazda
7191 coming soon on logout
-
LÁZ
Topikgazda
semmi xtra, a 10es szériás minifigurák között van, ergo bármelyik zacsiban benne lehet, a lego oldalán van is egy világtérkép, a regisztrált figurákról, hogy hol mennyit találtak már meg, kicsit feljebb van is link.
Én meg úgy okoskodtam, hogy egyszerűbb, ha veszek egy bontatlan dobozzal, amiben 60 zacsi van, kb 33k-ért, minthogy bármeliyk boltban végigtapogassam az összeset.
-
LÁZ
Topikgazda
'csak' festett, viszont only 5000 db-ot csináltak, és most 130-200k között megy, igy valszeg behúzok egy 60as doboznyit, úgy azért nagyobb az esély rá.
-
LÁZ
Topikgazda
még azért az esély megvan
, jövő 7en valszeg be ir ruházok egy 60as dobozra
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Lucas Kane #926 üzenetére
200 darabnál már a lego is bőven ingyen szállit, irni kell nekik egy mailt, vagy pick a brick, ez a legegyszerűbb...
-
LÁZ
Topikgazda
én meg lehet, hogy teszek egy kisérletet MR. Gold megtalálására, egy bontatlan 60as doboz figurával..
ps. vkivel szivesen felezem a ktsg-eket, MR.Gold most az ebayen 120-170eft körül mozog
-
LÁZ
Topikgazda
hát, Legoéknál ámerikában nem pöcsöltek star wars nap ügyben, az UCS B-wing 200 helyett 100 dolcsi volt, mire kattintottam volna, már sold out lett....
pedig betáraztam volna 2-3at belőle
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #843 üzenetére
holnap star wars nap, lehet figyelni a legoboltokat, vagy a .com-ot, biztos lesznek jófajta akciók
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
Ismételtem lesz egy 10177 Boeing eladófélben, doboz nélkül, hiánytalan állapotban, manual-al.
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
2013-04-20 05:00 , a következős olvasmány
-
LÁZ
Topikgazda
nah, kapós volt a dreamliner, már sikerült is új gazdát találni neki
, a következőt azért már megtartom
-
LÁZ
Topikgazda
jelentem cikk elkészült, jól megvizslatják az istenek, aztán reméljük a jövő7en már lehet olvasgatni is.
-
LÁZ
Topikgazda
jelentem megjött a legotól az elempótlás, egyben a madár, este-éjjel összedobom a logout-ot, aztán keresek neki egy új gazdit
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
joysefke #775 üzenetére
műszaki mentő egészen pontosan, az izraeli hadsereg által átalakitva, az ámerikai M113 pánc.csap.száll alapjaira épitve, rengeteg ilyen cuccuk van, amit a licenszelés után maguknak alakitottak át.
Még a makettes korszakomban kb 4-5 tipust épitettem meg, mert az alap ámerikai modell is bejött nagyon, ez meg pláne..
-
LÁZ
Topikgazda
mert első körben 1 helyről szeretném összeszedni, nem 8 helyről 5ösével az elemeket, néztem, de pl a gyártási számra nem birtam keresni, akármelyiket beirom, azt irja, hogy nincs ilyen, a magyar szállitókat meg nincs energiám egyesével átnyálazni.
Igy egyelőre egyszerűbb a pick a brick+kockaáruház első körben.
-
LÁZ
Topikgazda
válaszoltak legóék, sajnos nem fog menni, mert hiába lehet választani a készletet, és ott az adott elem 'elérhető' státuszban van, azt irták, hogy nem tudják küldeni, mivel már nem gyártják a készletet.
kérdem én, akkor minek van elérhető státuszban
, még futok egy kört a pick a brick részen, aztán bedobom ide a manual-t, hátha össze tudnátok dobni az elemeket, nem igazán speckó egyik sem, természetesen nem ingyen.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #685 üzenetére
, nekem az iromány kicsit csúszik, mert a vártnál több elem hiányzik a madárból, nem vészes, de berendeltem a legótól, mert csak igy tudom majd jó árban továbbadni.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #680 üzenetére
langyos, langyos, a camper meg must have....locsold meg jól a csájét
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #631 üzenetére
akko az már 20%
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #623 üzenetére
legközelebb meg majd polcot hoz
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
A kisebbik jodára vki összedobhatna egy manual-t, jól mutatna a darth vader-es lámpám mellett
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
némi közérdekű info, aki esetleg BP-n jár, vagy ismerősét ki tudja küldeni, az ÁRKÁD-ban a Lego Monobrand Store-ban 23-24.én épitkezés lesz, és ennek apropójából minden StarWars készletre 10% engedmény lesz, illetve 5e felett vmi ajándék is
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #550 üzenetére
a dennis srác foglalkozik kamionokkal, ami a képen van irva
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #507 üzenetére
ettől kilesznek páran
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
koránkelőknek jó olvasgatást
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Mahrenburg #482 üzenetére
Természetesen
, de legrosszabb esetben a cimlapon meglátod úgy is
-
LÁZ
Topikgazda
meg
nekemps. sajnos a star wars-os részt a chrome vmiért szétfoss@, no kép, másnál is ilyen?
-
LÁZ
Topikgazda
LEGO 10220 - Let's go outside
Szerző: LÁZ | Megjelenik: 2013-01-27 05:00 | Rovatok: Játékok / Akármi | Típus: Bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest