Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDMI topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
A gagyi klímák is műxenek rendesen, lehet, hogy örökké + 1 nap.
A szerelősrác azt mondta, hogy ezekkel általában az a gond, hogy a kompresszoron spórolnak, mivel az a legdrágább az egészben, és az szokot hamarabb elszállni bennük, mint a márkásabbakban. Persze ha elszáll a kompresszor, akkor olcsóbb venni egy új klímát, mint javítani...
A garanciával vigyázni kell, mert van apróbetűs rész is a garancialevélen, és abba benne van, hogy csak akkor van garancia, ha az általuk kijelölt szerelő építi be.
Amikor a Toshibát vettem, akkor úgy volt a gari, hogy ha ők rakják fel, akkor 3 év, ha nem ők, akkor 1 év. Én maradtam az 1 évnél, mert csak 3 hét múlva tudták volna felrakni, de szerencsére gond nélkül működik azóta is. -
Amire figyelni kell: hová akarod felszerelni, milyen a hőterhelés, hány légköbméter stb. Például egy sütödébe nagyobb klíma kell, mint egy ugyanakkora téglaházba stb.
A típusról szerintem mindenképp kérdezz meg egy igazi szakértőt, aki naponta foglalkozik vele, az konkrétabb tanácsot ad.
Ha mindenképp ragaszkodsz hozzám :D , akkor ha pénz nem számít csak a minőség, akkor Toshiba. Ha nem vet fel a pénz, de nem akarsz gagyit,akkor Daewoo, esetleg LG. Ha mindegy, csak olcsó legyen, akkor bármi... -
Többször és több helyen...
Legutóbb május végén és Szegeden.
MOST a metróban Stiebel-Etron klímák vannak akcióban, 100k alatt (ez azért elég márkás, ennél márkásabb klímában már csak a toshiba van), de ezt már írtam, esetleg olvasd el...
Az LG drága, a Daewoo olcsóbb és jobb. -
Ezt azért nem mondanám...
Én bruttó 150-ért vettem a Daewoo 5,2 KW-os split klímát. 2,6-os már 90 alatt volt belőle, és a 2,6-os Stiebel-Eltron még olcsóbb volt akciósan.
Ezek azért elég jó márkák. Mondjuk nagyon gagyit szerintem se érdemes venni, a 60 ezres noname nem biztos, hogy jó választás, de az idén hihetetlenül lementek a klíma árak. Három éve a 2,1-es Toshibát valami 230-ért vettem... -
Nekem 30-ért szereltek klímát, 4 alkalommal is. Egyszer, mikor berakták a boltba a 2,1-es Toshibát, azután, amikor leköltöztünk egy nagyobb helyre és átszerelték, aztám, amikor lecseréltemegy 52-es Daewoo-ra, és negyedszer, amikor otthon felszerelték a Toshibát :D
Mindíg 30-at kértek érte, pedig nem ugyanaz a csávó volt.
Rosszul emléxel, azonos kategóriánál sokkal drágább a mobil, elég csak megnézni egy árlistát, vagy bemenni a Metró-Mediamarkt-Tesco-Cora-Praktiker-stb-be, és máris látható. -
Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest