Új hozzászólás Aktív témák
-
LadaLord
aktív tag
válasz
wesker24 #21901 üzenetére
Helló Mindenki!
Remélem, jó helyre írok.
A helyzet a következő:
Adott egy Aerocool PGS Qs-200 kuckó, benne elől-hátul a két gyári ventivel. Elől szívja befelé, hátul fújja kifelé a levegőt. A procin egy Xigmatek Gaia hűtő tesz szolgálatot. Gondoltam egyet, és mivel ezek a gyári ventik túl hangosak, ezért innen apro-ról beújítottam két db Noctua NF-12S 800 ventit. Vagyis még nem kaptam meg, de úton vannak. Jelenleg idle 27-28-29 fokos a CPU. Ezeknek a Noctua ventiknek a légszállítása valamivel azért gyengébb, mint a mostani ventiknek, ahogy néztem a specifikációkat. Szerintetek észrevehető lesz ez a különbség a CPU hőmérsékletén? Ha igen mennyire? Abban bízok, hogy a hangszint különbséget azt azért jobban észre lehet majd venni....Köszi előre is a válaszokat!
Üdv,
T.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest