- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
BalaNce87
üzenetére
ez így igaz, WaW-ban megörültem a dzsungelnek, mindjárt mondtam, nah itt jó lesz, megkerülöm őket, és így lett volna legalább valami taktikázás, de nem... van egyetlen út...a tábornak 2 bejárata volt...hát nem egyértelmű, hogy mindannyiunknak a főbejáraton kell bemenni, miután valami kocsival betörtük a kaput? hihető, valószínűleg így volt...nem beosont valaki felrakta a bombát pár leszúrt ellenfél után, és csöndben távozik... ez csak a történet, a bugok meg...pl reichstag lángszórós...megmentenéd a spanokat, de nem, te nem tudod lelőni?! milyen hülyeség ez?!
nem azt mondom, a Brothers in Arms-ban is vannak bugok, sőt az taktikai fps, de könyörgöm százszor jobb, változatosabb, élvezhetőbb, nehezebben megunható...Csana így van, sose a vevő dönti el, mit vehet meg, de ha nem veszi meg, a kiadó bukik, a fejlesztőket ki kell fizetni, viszont nem fedezi az az összeg, ami befolyik a játékért...ha ennek ellenére ezt teszi a Valve, főleg ha több játékával, akkor hamar bajban lesz
persze csak szerintem
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze csak szerintem