Hirdetés
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
angelina67
üzenetére
A kérdésed tedd fel a Mi a baja a gépemnek, ha... topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot hanem, használd a keresőt, mert szinte minden kérdésnek van topicja.
Ezt zártam.
-
angelina67
csendes tag
Nemrég lett felrakva a Windows xp, alig néhány program van még telepítve. Vadonat új Kingston 1GB DDR memóriakártya mellé a fiam berakott egy régebbi 256MB-os kártyát is, mert kevés a hely. Azóta tapasztalom, hogy néha, 1 óra alatt 4-7-szer is lefagy úgy, hogy egy oldal van megnyitva a neten, amit azelőtt sose csinált, ennél sokkal elavultabb gépeknél. Azokon 4-5 oldal is ment egyidőben legfeljebb lassabban. Lehet a lefagyás oka a kis memókártya? Keresgéltem a neten mi lehet még az ok, de nem igazán találtam válaszokat, inkább csak fórumokon találgat mindenki. Segítenétek? (Megoldás lehet ha veszek bele még egy új Kingstont, a 256-osat pedig kiveszem?)
Bocs, ha butaságot írtam, de ezekhez a dolgokhoz nem igazán értek, ezért csak "finoman" válaszoljatok.
Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest