Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bowser
aktív tag
válasz
Sordoran #51369 üzenetére
Tuti, hogy Quinn.
Látszik a lába. A feje formája is olyan Quinn
Plata:
Kevés a farm.
De a szemem inkább a közös chaten akadt megHogy a magyarok mennyire nem bírják elviselni ha vesztenek hihetetlen. "Unskilled champ"? Akkor pickelje be és hozza le ha olyan egyszerű vele. Bár én nem beszélnék Sonával akinek aztán 3 képessége csak egy aurából áll. Ráadásul Supportként könnyű leugatni a másikat.
Bár kétlem, hogy akármilyen champ megtenné neki a 18 Win 31 loose(37%) Winrate-tel.
Unom már Silvert...10.-ik alkalommal vagyok benne (jó ez az én baromságom)és ezen a meccsen azért akartak reportolni mert nem védtem meg a Jinxet:
Tudom én vagyok a rossz, hogy lecarryztem a s*ggüket, meg 3x annyi DMG-et toltam ki mint az "ADCarry".
Nemgond itt se leszek már sokáig
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KÉSZPÉNZ AZONNAL! iPhone felvásárlás - Budapest
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Alkalmi áron Acer Nitro 5 Ryzen7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3060/144Hz kijelző
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest