Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
válasz
Yodamest #66926 üzenetére
Te még mindig nem jutottál el arra a szintre, hogy te vagy a béna meg a csapathátráltatója.
"Meg most mindenki kezelje a helyén, nem nagyképűség tényleg, de amikor tudom mi a jó play és pingelek ezerrel, hogyan nyerhetnénk vagy jöhetnénk vissza a gémbe és nem csinálják vagy max 1 valaki tart velem és emiatt bukunk el
Játszanak veled jobb játékosok, akik platba vannak, te meg silverbe, de te tudod mit kell csinálni. Én 1000szer leírtam, hogy mennyi ostobaságot csinálsz, és 1001 megmagyaráztad, hogy nem, és hogy az milyen jó.
Ezt is elmondtam, meg mások is. Azért mert a saját hülyeséged tartod legjobbnak, az nem biztos, hogy az!
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest